Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 έως 8/7/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 έως 8/7/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 2 έως 8 Ιουλίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 έως 7 Ιουλίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η ένταση αυτή την εβδομάδα αυξάνεται σιγά σιγά, αφού ο Άρης στον Υδροχόο από την προηγούμενη έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία βγάζοντας εκνευρισμό αλλά και καθυστερήσεις σε στόχους που έχουμε και το σύμπαν μας προετοιμάζει για την πρώτη έκλειψη του μήνα στις 13.07, την μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο που θα είναι δείκτης αλλαγών για ζητήματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.

Στις 05.07 το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό δίνει γερές δόσεις χαράς, αισιοδοξίας και ευτυχίας, απαλλάσσοντάς μας από φόβους και πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν. Ευνοούνται εξαιρετικά ότι αφορά σε οικογενειακά ζητήματα, ακίνητη περιουσία, οικονομικές συμφωνίες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή ακόμα επενδύσεις και κληρονομιές. Η τύχη είναι με το μέρος μας και αυτό σημαίνει ότι οι όποιες επιλογές μας πιθανότατα να έχουν θετική έκβαση. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου.

Καλό είναι βέβαια να είμαστε προσεκτικοί για να μην χαλάσουμε το ευχάριστο κλίμα, καθώς την ίδια μέρα η αντίθεση του Ερμή στον Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο προκαλεί εντάσεις, αντιπαραθέσεις και συγκρουσιακές διαθέσεις. Υποθέσεις σε σχέση με στόχους που έχουμε θέσει ή ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχουμε φαίνεται να μην προχωρούν όπως θα επιθυμούσαμε, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στο να πούμε κουβέντες που θα εκνευρίσουν, χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να δείξουμε κατανόηση και καλή διάθεση. Προσοχή γιατί αυτό μπορεί να κοστίσει σημαντικές φιλικές σχέσεις, γι’ αυτό ας σκεφτούμε πολύ καλά τι πρέπει να πούμε πριν μιλήσουμε. Επηρεάζονται έντονα τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στα μέσα και το τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Η εβδομάδα κλείνει με άκρατο ρομαντισμό, φαντασία, συναισθηματικότητα και τρυφερή διάθεση. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μας χαρίζει έντονη διάθεση για ρομαντικές στιγμές με το ταίρι μας, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό που θα εκτοξεύσει την σχέση. Η διαίσθηση και η ενσυναίσθηση είναι έντονες και μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για τυχόν επιλογές που θα πρέπει να κάνουμε. Καλό είναι να είμαστε όμως επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες, γιατί η τάση εξιδανίκευσης που έχουμε δεν μας αφήνει να δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα, κάτι που θα φανεί αργά ή γρήγορα και τότε θα πληγωθούμε. Η ενασχόληση με την τέχνη, τον εσωτερισμό, την προσευχή ευνοούνται ιδιαίτερα. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24