Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21/4/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21/4/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 15 ως 21 Απριλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21 Απριλίου 2019

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Με τη μετακίνηση του Ερμή στον Κριό αρχίζουν τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 17.04 και μας βγάζει από μία έντονη περίοδο εσωστρέφειας. Η σκέψη είναι γρήγορη, παρορμητική και είναι γεγονός ότι μπορεί να είμαστε απότομοι στον τρόπο που εκφραζόμαστε, αλλά και ειλικρινείς σε σημείο που να φέρνουμε τους άλλους σε δύσκολη θέση. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορεί να δώσουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε ότι αφορά νέες συνεργασίες, προσοχή μόνο στον έντονο υποκειμενισμό και στην διάθεση να παρεξηγούμε ότι ακούμε που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Στις 19.04 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σηματοδοτεί την ολοκλήρωση κύκλου σχέσεων και συνεργασιών καθώς έρχεται η κατάλληλη στιγμή για να κλείσουμε σημαντικές υποθέσεις ή θέματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ένταση και δημιουργεί ένα πλαίσιο επαναστατικότητας και αντίδρασης που μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγουμε. Το αποτέλεσμα των συγκρούσεων μπορεί να είναι η απομάκρυνση από πρόσωπα σημαντικά για μας, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην αφήσουμε τα νεύρα να μας κυριεύσουν. Ξαφνικές νέες γνωριμίες ή απομακρύνσεις προσώπων από τη ζωή μας μπορεί να υπάρξουν, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 20.04 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Οικονομικά ζητήματα για εμάς έρχονται στο φως και φροντίζουμε να διεκπεραιώσουμε λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να μας απασχολούν. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και στρέφουμε την προσοχή μας στις προσωπικές μας ανάγκες, τη διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικότητα, τη διεκδίκηση του προσώπου που μας ενδιαφέρει με άμεσο και επιθετικό τρόπο. Προσοχή μόνο γιατί ο εγωκεντρισμός θα βλάψει την προσωπική μας ζωή και μπορεί να μας φέρει σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24