Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο.

Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας συνήθως ζωηρός και ανήσυχος, εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις συνεπώς οι αισθηματικές καταστάσεις θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις οι ενθουσιασμοί αλλά και τα πισωγυρίσματα, τα συναισθήματα θα είναι έντονα, οι ανυπόμονοι χαρακτήρες δύσκολα θα κινηθούν με αυτοσυγκράτηση.

Για όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο οι σχέσεις ίσως να είναι κάπως απρόσωπες, ναι μεν θα υπάρξει ενθουσιασμός ωστόσο κάτι θα μεσολαβεί και θα κρατά τις επαφές σε επιφανειακό επίπεδο. Η εμφάνιση του Άρη στον Ταύρο δυσκολίες θα φέρει στην άμεση λήψη αποφάσεων, τα γεγονότα θα χρειαστούν τον χρόνο τους. Ο Ερμής στους Ιχθύς θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, η επικοινωνία θα είναι δύσκολη, λανθασμένες εξηγήσεις θα διαστρεβλώσουν τις έννοιες, ωστόσο η προδιάθεση δεν θα είναι αρνητική, θα υπάρχει περιθώριο επανεκτίμησης.

Ο Απρίλιος με την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα είναι ένας ιδανικός μήνας για επανασυνδέσεις, για ξεκαθαρίσματα και αλλαγή στάσης. Φεύγει ο αρνητισμός και η διάθεση για κόντρα, ηρεμούν τα πνεύματα, η διαίσθηση θα βοηθήσει στη συναισθηματική κατανόηση. Υποχωρεί ο εγωισμός, τα ζευγάρια θα κινηθούν ενωμένα με κοινούς στόχους, οι χωρισμένοι θα βρουν τη μέση οδό που θα τους βοηθήσει να λύσουν τους κόμπους και τα προβλήματα. Η εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους θα δημιουργήσει ανάγκη χαλαρότητας, οι διαθέσεις θα γίνουν πιο ανέμελες, ανανεωτικές προτάσεις θα ακουστούν. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα θολώσει τη διαίσθηση, οι ρομαντικοί και οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις εξιδανικεύσεις, παγίδες θα δημιουργήσουν οι ψευδαισθήσεις.

Ο Μάιος με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού φέρνει ενθουσιασμούς, ανατρεπτική διάθεση, και άμεσες διεκδικήσεις. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και δυναμικές, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, φεύγουν οι αναστολές. Καινούργιοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνιση τους, στις προκλήσεις δεν θα υπάρχει απορριπτική τάση, οι νέες γνωριμίες θα έχουν περιθώριο άμεσης εξέλιξης. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα δημιουργήσει σοβαρές και σταθερές βάσεις, οι επαφές θα έχουν συναισθηματική υποδομή, οι βλέψεις φεύγουν από το εφήμερο και το περιστασιακό. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για υποσχέσεις και δεσμεύσεις, πολλά ζευγάρια θα καταφέρουν να σταθεροποιηθούν και να στρώσουν έδαφος για μελλοντική πορεία.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα ειναι τα αισθηματικά σου την Άνοιξη του 2019:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με ζωτικότητα και απελευθερωμένη διάθεση θα σας βρει ο Μάρτιος, δεν θα λείψουν οι προκλήσεις και τα απρόοπτα. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει το έναυσμα για αλλαγές, ίσως να αφόρα μια πολύ ευχάριστη συνομιλία. Η απόφαση σας να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας θα έχει ανανεωτική εξέλιξη. Είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε, θα σας εξιτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι σωστή η επιλογή σας να μην καμουφλάρετε το ενδιαφέρον σας. Εσείς που είστε σε σχέση, είτε αυτή είναι σοβαρή, είτε χαλαρή, με τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται στους Ιχθύς προσοχή να μην προκαλέσετε από μόνοι σας εντάσεις και καβγαδάκια, κάπως ανήσυχη θα είναι η συμπεριφορά σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε το άστατο κλίμα και τις επικοινωνιακές δυσκολίες.

Τον Απρίλιο με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθύς, εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας διαλλακτική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει κατανόηση και συναισθηματική ηρεμία. Δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις που θα δημιουργήσουν θερμό κλίμα, οι τσακωμένοι θα κινηθείτε με συμφιλιωτική διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε εσείς οι ελεύθεροι που θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική διαδρομή. Ρομαντισμός και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να σας θαμπώσει ο έντονος συναισθηματισμός.

Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας ιδιαιτέρως τονωτικός, ο Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο σας, τερματίζουν οι απογοητεύσεις, παίρνετε τα πάνω σας, καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις. Για τους χωρισμένους ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για καινούργιες περιπέτειες. Στις συναντήσεις και στις επαφές σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, δεν θα υπάρξουν συναισθηματικές παγίδες. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να τολμήσετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, ωστόσο οι νέες σας αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι αυθόρμητες στηριζόμενες στην παρορμητικότητα σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, τον Μάρτιο με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο θα υπάρξει κινητικότητα στα αισθηματικά σας, το θέμα είναι κατά πόσο θα θελήσετε να αξιοποιήσετε τα συμβάντα. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα γεφυρώσουν το παρελθόν με το παρόν. Πιθανή θα είναι η επανεμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, ένα συμβάν θα σας πείσει πως το πρώην ταίρι σας δεν σας ξέχασε, μάλλον δεν έχει καταφέρει να σας διαγράψει. Θα υπάρξουν προσεγγίσεις και προτάσεις επανένωσης, σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά, προσοχή να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και παραγκωνίσετε τη λογική.

Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να βγείτε από την άρνηση και την αδράνεια, η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα τονώσει τις διαθέσεις σας, θετικοί και τολμηροί θα είστε στο θέμα της νέας γνωριμίας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βγείτε από την έλλειψη και τη συναισθηματική στασιμότητα, θα θελήσετε να ερωτευτείτε και να δοκιμαστείτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τον ρομαντισμό και την ανάγκη σας να ζήσετε κάτι που να μπορεί να σας συναρπάσει. Η ένταση των αισθημάτων σας ίσως να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ψευδαισθήσεις.

Ο Μάιος σας καλεί να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, η πορεία των επαφών σας θα καθοριστεί από τις δικές σας επιλογές και αποφάσεις. Εσείς οι συναισθηματικά ανήσυχοι ή μπερδεμένοι προσοχή να μην πέσετε σε λάθη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι θέλετε και που στοχεύετε. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα, θυμηθείτε πως μερικές φορές ότι φεύγει ίσως να μην έχει τη δυνατότητα να ξαναέρθει. Αν θέλετε μια σταθερή σχέση ή αν νιώθετε πως σας πιέζει η δέσμευση θα πρέπει να κινηθείτε ξεκάθαρα, μιλήστε στο πρόσωπο που σας απασχολεί με ειλικρίνεια, αποφύγετε τη διφορούμενη στάση. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, τον Μάρτιο με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο θα καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις ηττοπάθειες και τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, καταφθάνουν ευχάριστα συμβάντα που θα προκύψουν σε απρόσμενη στιγμή. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς μην προσπαθήσετε να προβλέψετε ή να προκαθορίσετε, ζήστε τη ροη των γεγονότων ανεπηρέαστοι από προαισθήματα και εικασίες. Το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας δοθεί το έναυσμα να ξανά ανοίξετε παλιά ερωτική ιστορία, ωστόσο αναλύστε τις καταστάσεις, θυμηθείτε τους λόγους του χωρισμού. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένες και βάσιμες, αποφύγετε επιλογές για τις οποίες μετά θα μετανιώσετε.

Τον Απρίλιο με την Αφροδίτη να βρίσκεται στους Ιχθύς οι επαφές που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανανεώσουν, ωστόσο αν ήδη είστε σε σχέση θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τις κινήσεις και κυρίως τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Ναι μεν θα κινηθείτε με αισιοδοξία και συναισθηματική ένταση, όμως με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από επιλογές και ανάγκες που ενδεχομένως στην πορεία να σας εκθέσουν. Προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες σκέψεις και επιθυμίες, οι μπερδεμένες καταστάσεις θα οδηγήσουν σε παρατράγουδα.

Ο Μάιος θα είναι μήνας επικοινωνίας και νέων γνωριμιών, οι συναντήσεις σας θα είναι αρκετές, στις επαφές που θα έχετε θα φανείτε πρόσχαροι, προσιτοί και ομιλητικοί. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στον δρόμο σας, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο σας δε θα αρνηθείτε να περάσετε σε νέες δοκιμασίες. Εσείς που θέλετε να αποκοπείτε από το παρελθόν πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, ωστόσο θα πρέπει να αποφασίσετε αν αναζητάτε σταθερότητα ή μια εφήμερη περιστασιακή κατάσταση χωρίς δεσμεύσεις. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Μάρτιος ίσως να σας βρει συναισθηματικά ανήσυχους και ανικανοποίητους, προσοχή στις ακαθόριστες επιθυμίες. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο ναι μεν θα αναζητήσετε αλλαγές, ωστόσο εσείς οι πιεσμένοι ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα ή τον εκνευρισμό σας. Ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες σας, ισχυροποιήστε τη θέληση σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς εσείς οι χωρισμένοι το αν θα επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι ή όχι, θα εξαρτηθεί από τη στάση σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, το θέμα είναι αν θα καταφέρετε να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα.

Τον Απρίλιο ευνοούνται οι συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, μιλήστε και εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε σχέση, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Ιχθύς το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για εξομολογήσεις, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για νέα σχέδια. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε νέα σχέση, το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα εστιάστε στα απτά γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες, προσοχή στις ψευδαισθήσεις για να μην υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

Τον Μάιο που η Αφροδίτη από τον Κριό θα προχωρήσει στον Ταύρο και ο Άρης από τους Διδύμους θα περάσει στο ζώδιο σας θα είναι ένας καλός μήνας για νέα ερωτική αρχή. Δυναμική θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης και προσέγγισης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για μια σχέση που θα έχει σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Καθοριστικά θα είναι τα τυχαία συμβάντα δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν, όσο πιο άμεσα και δυναμικά κινηθείτε τόσο υπέρ σας θα κλείσει το αποτέλεσμα. Δώστε μεγάλη σημασία στις συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα προκύψουν, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, τον Μάρτιο θα εμφανιστείτε ανήσυχοι ίσως και αρκετά ανυπόμονοι. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο ευνοϊκή θα είναι η χρονική περίοδος για δράση, τρέξτε τις ερωτικές σας υποθέσεις, ωστόσο προσοχή στις ριζοσπαστικές κινήσεις και στις ενθουσιώδεις επιλογές. Ακολουθήστε τη ροη των γεγονότων με βήματα συνετά και προσγειωμένα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εκκεντρικές ενέργειες γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς και ελλοχεύει κίνδυνος ψευδαισθήσεων. Ο Μάρτιος θα σας φέρει άνοιγμα για νέες γνωριμίες όμως προσοχή στην ανάγκη σας για γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα, ίσως η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά να μπερδέψει τελικά τις επιθυμίες σας.

Τον Απρίλιο καταφθάνουν απρόσμενες εξελίξεις, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει η ευκαιρία να φέρετε τις αλλαγές που επιδιώκετε στην προσωπική σας ζωή. Αν θέλετε αλλαγή συνθηκών στην υπάρχουσα σχέση ή αν είστε μόνοι και επιθυμείτε νέα γνωριμία ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα. Τις προσδοκίες σας θα πρέπει να προσέξετε μέσα στον Απρίλιο, ο ρομαντισμός σας ή οι ονειροπολήσεις σας ίσως να θολώσουν την κρίση σας, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργηθούν αυταπάτες. Προσοχή στη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας δεν θα πρέπει να καθοδηγηθούν από ψευδαισθήσεις ή από λανθασμένες εντυπώσεις.

Τον Μάιο θετική θα είναι επάνω σας η επίδραση του Ερμή και της Αφροδίτης που θα βρίσκονται στον Κριό, ως ζώδιο της φωτιάς θα τολμήσετε να διεκδικήσετε, οι κινήσεις σας θα είναι δυναμικές, τα αισθήματα που θα νιώσετε θα είναι έντονα. Θα κυνηγήσετε την έλξη και την αίσθηση, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σας ωθήσει στην αναζήτηση σταθερής σχέσης. Ο Μάιος σας καλεί να κινηθείτε αποφασιστικά αλλά ταυτοχρόνως και συνετά, προσοχή στις εξάρσεις και στην παρορμητικότητα σας, αποφύγετε τις υπερβολές, σταθεροποιήστε τις επιθυμίες σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, από την αρχή της άνοιξης έντονες εξελίξεις θα υπάρξουν στα αισθηματικά σας. Τον Μάρτιο που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύς η σκέψη σας θα αναστατωθεί από μνήμες του παρελθόντος. Παλιές καταστάσεις και επανεμφανίσεις προσώπων ίσως να κλονίσουν την εσωτερική σας ισορροπία. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί δίλλημα για το αν θα κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης. Αξίζει να συγχωρήσετε; Ή θα αρνηθείτε τελικά να επαναπροσδιορίσετε; Τα γεγονότα θα σας βγάλουν από την αδράνεια, αναγκαστικά θα πρέπει να δράσετε, ωστόσο αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση.

Ο Απρίλιος θα είναι ευνοϊκός μήνας για εσωτερικά ξεκαθαρίσματα, ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία θα μπορέσετε να κατανοήσετε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και τι είδους σχέση αναζητάτε. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια, λύνονται παρεξηγήσεις, εσείς που είστε σε σχέση θα μπορέσετε να βρείτε συνεννόηση με το ταίρι σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα ανανεώσει τη διάθεση σας, εσείς οι ελεύθεροι θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η σκέψη σας θα είναι ανέμελη, ίσως να μην χειριστείτε τις καταστάσεις με την απαιτουμένη σοβαρότητα ή υπευθυνότητα προσοχή στις επιπολαιότητες.

Ο Μάιος θα είναι ένας ανήσυχος μήνας για εσάς τους καταπιεσμένους ή ερωτευμένους. Θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα που θα οδηγήσουν σε εξάρσεις, επαναστατική θα είναι η διάθεση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τα παρορμητικά ξεσπάσματα. Προσοχή σε σκηνές ζηλοτυπίας, η καχυποψία θα πρέπει να είναι οριοθετημένη, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία των αισθημάτων. Για τους μοναχικούς που είστε χωρίς σχέση πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο το φιλικό ενδιαφέρον που τρέφετε για ένα συγκεκριμένο άτομο να μετατραπεί σε ερωτικό. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Μάρτιος θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας καθώς και την τάση που έχετε να ενθουσιάζεστε εύκολα. Ερωτοχτυπήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο επαφές που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φέρει έντονη αναστάτωση, θα σας ωθήσει σε κινήσεις άμεσες και αυθόρμητες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να τονώσετε ή να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα του ερωτικού σας κατεστημένου, ωστόσο προσοχή στον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς. Θα είναι λάθος αν παρασυρθείτε από εξιδανικεύσεις και πάρετε βιαστικές αποφάσεις, εσείς οι πιεσμένοι προσοχή να μην γίνετε θύμα παρορμητικότητας. Αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί και να προχωρήσει, ωστόσο προσοχή στις αυταπάτες.

Τον Απρίλιο με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Ιχθύς επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς και στις ονειροπολήσεις. Η τάση που θα έχετε να αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις από τη ρομαντική τους πλευρά ενδεχομένως να σας κάνει ευκολόπιστους, προσοχή στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα ακούσετε. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σας καλεί να εξακριβώσετε πριν αποκρυσταλλώσετε γνώμη, να ερευνήσετε πολύ καλά τα δεδομένα πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.

Ο Μάιος θα είναι μήνας κινητικότητας για εσάς που θέλετε να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή. Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια θα σας επηρεάσει άμεσα η εμφάνιση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, ορμητική θα είναι η στάση σας. Περνάτε σε διεκδικήσεις, πρόθυμοι θα είστε να μπείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Ενδεχομένως μια νέα γνωριμία να σας απασχολήσει ωστόσο με τον Άρη στους Διδύμους ίσως να διχαστούν οι βλέψεις σας. Η πορεία της Αφροδίτης και το πέρασμα της στον Ταύρο από την μια θα σας βοηθήσει να σταθμεύσετε συναισθηματικά, από την άλλη όμως ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αποκλειστικότητα και άμεση δέσμευση. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί με έγνοιες και μπερδεμένες επιθυμίες θα σας βρει ο Μάρτιος. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο ίσως να σας ωθήσει σε απρόσωπες σχέσεις, ενδεχομένως συναισθηματικά να χτίσετε ένα δικό σας προσωπικό τείχος προκειμένου να νιώσετε προστατευμένοι και ασφαλείς. Κάπως κλειστή ίσως και αμυντική θα είναι η στάση σας σε επαφές που θα έχετε με καινούργια πρόσωπα, κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε να προχωρήσετε με τις ήδη υπάρχουσες γνωριμίες. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς προσοχή σε κινήσεις επανασύνδεσης, πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά, μην αγνοήσετε τους λόγους που σας ανάγκασαν να διακόψετε τη σχέση σας.

Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας μέσα στον Απρίλιο, άμεση θα είναι η επίδραση της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Φαντασιώσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, μεγάλη σημασία θα δώσετε στην έλξη και στην χημεία. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση ηρεμείτε, προσανατολίζεστε στο ταίρι σας και αφήνετε να βγει στην επιφάνεια η θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας. Εσείς οι ελεύθεροι επιρρεπείς θα είστε στους έρωτες και στην συναισθηματική ένταση, ο ερωτισμός σας θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένος, ωστόσο καλό θα είναι να προσέξετε ποιες καταστάσεις θα εξιδανικεύσετε.

Ο Μάιος θα είναι για εσάς ένας διχασμένος μήνας, με την Αφροδίτη στον Κριό θα εμφανιστούν τάσεις αντίδρασης και επαναστατικότητας, ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις και εκκεντρικές πράξεις. Στην συνέχεια το πέρασμα της στον Ταύρο θα καταφέρει να ηρεμήσει τον εσωτερικό σας κόσμο, κατασταλαγμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, η στάση σας ξαφνικά θα γίνει συνετή και προσγειωμένη. Το κλείσιμο του μήνα θα σας βρει με σταθεροποιημένα αισθήματα, ωστόσο δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητικότητα σας, αποφύγετε σκέψεις που δίνουν τροφή σε άτοπες ανασφάλειες. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο Μάρτιος θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις δεν θα λείψουν όμως και κάποιες μικρό δυσκολίες που θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα συνομιλήσετε, θα συναντηθείτε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Ελκυστική θα είναι η στάση σας, εύκολα θα κερδίσετε τις συμπάθειες και τον ενδιαφέρον, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε προσωπική ή ερωτική έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύς θα αρχίσουν οι δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα πρέπει να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις, προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα για να είναι σε θέση το ταίρι σας να σας κατανοήσει.

Ο Απρίλιος θα σας βρει ζωηρούς με ανανεωτική ίσως και ανατρεπτική διάθεση. Θα σας επηρεάσει η παρουσία του Άρη στους Διδύμους, προσοχή σε εσάς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, η ανάγκη σας να βγείτε εκτός ρουτίνας ίσως να σας οδηγήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες, καλό θα είναι οι επιθυμίες σας να διατηρηθούν σε ένα συνετό πλαίσιο. Η Αφροδίτη τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ανέμελα και χαλαρά, οι αποφάσεις σας θα στηρίζονται περισσότερο στο συναίσθημα και στην εσωτερική ορμή και όχι τόσο στον ορθολογισμό. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ελλοχεύει κίνδυνος κάποιες επιλογές να αποδειχτούν στην πορεία επιπόλαιες, σκεφτείτε πολύ καλά τι θα υποσχεθείτε και τι θα διαλέξετε.

Ο Μάιος πολύ πιθανόν να ξεκινήσει με μια νέα αρχή, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Κριό θα μπορέσετε να αλλάξετε τα δεδομένα, κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε την απόφαση να δοκιμαστείτε με καινούργιο ταίρι. Το πέρασμα του Άρη από τους Διδύμους στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με σύνεση και πρακτικότητα, θα αναζητήσετε το ουσιαστικό και όχι το εφήμερο και το περιστασιακό. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοϊκό θα βρείτε το κλίμα για ενέργειες που θα στοχεύουν σε ένα σταθερό μέλλον ή σε μια σχέση με μελλοντικές προδιαγραφές. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Μάρτιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας, περίπλοκη θα είναι η σκέψη σας, ενδεχομένως να γίνει κάπως δύσκαμπτη η στάση σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο, από τη μια θα χρειαστείτε χρόνο για να πάρετε αποφάσεις, από την άλλη οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι που σημαίνει πως οι προσδοκίες σας δεν θα είναι ευέλικτες. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς επιρρεπείς θα είστε στις απογοητεύσεις, στην επιφάνεια θα βγει η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Αποφύγετε την προσκόλληση σε γεγονότα που συνέβηκαν στο παρελθόν, καλό θα είναι να μην ταλαιπωρήσετε τη σκέψη σας με παλιά συμβάντα που είχαν αρνητική κατάληξη.

Τον Απρίλιο η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πιο χαλαρή, θα μπορέσετε να αποβάλετε την εσωτερική πίεση γεγονός που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά τις σκοτεινές και ανασφαλείς σκέψεις. Η μετάβαση της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, αλλάζετε οπτική, ο χειρισμός των αισθηματικών σας υποθέσεων θα είναι πιο χαλαρός. Προσιτή θα γίνει η στάση σας, δεκτικοί θα είστε με τα καινούργια πρόσωπα, στην παρούσα φάση θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ερωτευτείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας να κινηθεί αυθόρμητα. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

Τον Μάιο ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε αυθόρμητα, οι σκέψεις σας θα είναι αρκετά τολμηρές ίσως να σκεφτείτε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παρά πέρα. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν δηλώσεις και ξεκαθαρίσματα που θα έχουν θετική κατάληξη, καινούργιο νόημα θα δώσετε στον δεσμό σας. Εσείς οι ελεύθεροι θετικοί θα είστε στις προκλήσεις, θα τις αξιοποιήσετε τις καινούργιες γνωριμίες, αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί η κατάληξη δεν θα είναι απογοητευτική. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι πολλά θα συμβούν μέσα στον Μάρτιο, κρατήστε τη διάθεση σας ζωηρή και ακμαία. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας προμηνύεται ένας καινούργιος έρωτας, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, η στιγμή ενδείκνυται για καινούργια ερωτική αρχή. Θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε και να ερωτευτείτε, σε νέες δοκιμασίες θα βάλετε την καρδιά σας και το αποτέλεσμα θα είναι ανανεωτικό. Ανάδρομος θα είναι ο Ερμής στους Ιχθύς γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε τους έντονους ενθουσιασμούς και τις ωραιοποιήσεις. Οι εξιδανικεύσεις σας καλό θα είναι να διατηρηθούν σε ένα συνετό πλαίσιο, θα πρέπει να αποβάλετε την υπερβολή και την βιασύνη. Τα απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στον μήνα θα είναι θετικά, θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν και να σας ενθουσιάσουν, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προσέξετε θα είναι ο χειρισμός σας.

Τον Απρίλιο με τον ορθόδρομο Ερμή και την Αφροδίτη να καταφθάνει στους Ιχθύς ευνοούνται κινήσεις επανασύνδεσης, οι χωρισμένοι θα αναθεωρήσετε, οι τσακωμένοι θα υποχωρήσετε, κατανοητό θα σας γίνει πως τα πείσματα και οι κόντρες δεν μπορούν να φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους θα ενισχύσει τη δυναμικότητα σας από την άλλη πλευρά θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, θα νιώσετε έτοιμοι να προσεγγίσετε πρόσωπο που στην προηγούμενη περίοδο οι ενδοιασμοί δεν σας άφησαν να κινηθείτε. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως να μπερδευτεί κάπως η σκέψη σας, αντιφάσεις θα υπάρξουν, καλυτέρα να αποφύγετε τις αποφάσεις και τα οριστικά συμπεράσματα.

Τον Μάιο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σας, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό θα βγάλουν στην επιφάνεια την ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων ίσως να φέρει προβλήματα σε εσάς που είστε σε δεσμό, προσοχή στις εκκεντρικές απόψεις και διαθέσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας. Οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για αρχή καινούργιας σχέσης. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο δύσκαμπτη θα κάνει τη στάση σας, η ψυχολογία σας θα περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα, προσοχή σε εξάρσεις ξεσπάσματα και θυμούς. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύς, τον Μάρτιο με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Υδροχόο και τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές και στις αποφάσεις σας. Ίσως να μην υπάρξουν περιθώρια για να ελιχτείτε που σημαίνει πως αν κάτι αποδειχτεί λάθος ενδεχομένως να μην καταφέρετε να το διορθώσετε. Αποφύγετε εξιδανικεύσεις ωραιοποιήσεις και έντονους ενθουσιασμούς, σε περίπτωση που κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν δεν θα πρέπει να βιαστείτε για απαντήσεις και συμπεράσματα. Η συμβουλή είναι τον Μάρτιο να προσπαθήσετε να κινηθείτε χαλαρά ίσως και κάπως αποστασιοποιημένα, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, θα αποδειχτούν λάθος οι ανυπόμονες και παρορμητικές ενέργειες.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσάς, ορθοδρομεί ο Ερμής, η περίοδος θα είναι κατάλληλη για επανασυνδέσεις για άμεσα ξεκαθαρίσματα, ειλικρινά λόγια θα ακουστούν. Με την Αφροδίτη να καταφθάνει στο ζώδιο σας λύνονται προβλήματα, βρίσκετε λύσεις, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε εμπόδια και να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή ένα βήμα παρακάτω. Οι ελεύθεροι πολύ πιθανόν να βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο μιας καινούργιας γνωριμίας. Ρομαντική θα είναι η διάθεση σας, η πρόσχαρη και καλοδιάθετη συμπεριφορά σας θα καταφέρει να κερδίσει τις συμπάθειες, ευχάριστες προτάσεις θα ακούσετε. Προσοχή στη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα η διαίσθηση σας ενδεχομένως να μην είναι βάσιμη, εστιάστε περισσότερο στη λογική.

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου ίσως να είναι κάπως υποτονική η διάθεση σας, ενδεχομένως να μην έχετε το ενδιαφέρον να ασχοληθείτε με αισθηματικά θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και προβληματισμό. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό θα εστιάσετε στο πως μπορείτε να διατηρήσετε την ελευθερία σας και την προσωπική σας ανεξαρτησία, αρνητικά θα αντιδράσετε σε θέματα πίεσης. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα φέρει άνοιγμα γνωριμίας με πρόσωπο που θα βρίσκεται μέσα στο οικείο σας περιβάλλον, θα είστε σε θέση να δείτε με θετικό μάτι αυτή την καινούργια προοπτική, δεν θα υπάρχει κάθετος αρνητισμός στη στάση σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24