Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28/4/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28/4/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2019

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!! Μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα είναι αυτή από πλανητικής άποψης, καθώς δεν υπάρχουν ούτε μετακινήσεις πλανητών για να αλλάξουν οι ενέργειες και ούτε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνος για να δρομολογηθούν καινούργια ξεκινήματα. Δυναμική είμαι όμως η όψη του ‘Ηλίου με τον Ουρανό σε σύνοδο στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 23.04 και δίνει ιδιαίτερα στα ζώδια στα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) τη δυνατότητα αλλαγών λόγω έντασης, διαφορετικά εξωτερικά γεγονότα θα έρθουν και θα οδηγήσουν στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν χωρίς οι ίδιοι να τις ελέγχουν.

Αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι οι έντονα επαναστατικές δράσεις και αντιδράσεις που μπορεί να εκτοξεύσει τη νευρικότητα και να επηρεάσουν κυρίως σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Βέβαια είναι γεγονός ότι η όψη αυτή μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με την εσωτερική φωνή μας και να διεκδικήσουμε αλλαγές στη ζωή μας πολύ σημαντικές, αρκεί να τις διαχειριστούμε με τον κατάλληλο τρόπο και να μην αφήσουμε τη νευρικότητα να κυριαρχήσει δυναμιτίζοντας την όποια προσπάθεια έχουμε καταβάλει.

Στις 25.04 το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν λειτουργεί βοηθητικά σε ότι αφορά τη δράση μας καθώς δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, νιώθουμε τεμπελιά και έλλειμμα ενέργειας και αυτό μπορεί να βγει έντονα στην καθημερινότητα με το να αποφύγουμε να κάνουμε αυτά που έχουμε χρεωθεί. Σημαντικό επίσης είναι να αποφύγουμε να μπούμε σε διαδικασία συναλλαγών ή στην δραστηριοποίηση ιδιαίτερα σε εμπορικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και άποψη για τις κινήσεις μας και αυτό να οδηγήσει σε μεγάλη απογοήτευση.

Υπερβολές στο ποτό μπορεί να προκύψουν γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να περιοριστούμε και να μην χάσουμε το μέτρο αφού δεν οδηγεί πουθενά. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού  (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) γιατί είναι πιθανόν να κινηθούν σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο κάτω από ένα θολό πρίσμα και με αυταπάτες και να δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς να το περιμένουν, κάτι που θα τους οδηγήσει σε πληγές. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24