Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/4 ως 5/5/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/4 ως 5/5/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου μας φέρνει και τη Νέα Σελήνη του μήνα και αυτό είναι το κυριότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας, που πραγματοποιείται στον Ταύρο και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα γιατί δεν αποκλείεται να μπούμε σε διαδικασία να λέμε πράγματα χωρίς να εννοούμε, να πληγώνουμε τους άλλους και να γινόμαστε δηκτικοί σε υπερβολικό βαθμό και αυτό να επηρεάσει τόσο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, όσο και τις σχέσεις μας με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Καλό είναι λοιπόν να μην χάσουμε το μέτρο και να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να υποπέσουμε σε αθέμιτα μέρα και να χτυπήσουμε τους άλλους κάτω από τη ζώνη γιατί αυτό είναι κάτι που θα δυναμιτίσει τις σχέσεις μας.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού. Είναι ξεκάθαρο ότι μας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες κάτω από ιδιαίτερα σταθερές και ρεαλιστικές συνθήκες. Άρα μπορούμε να δρομολογήσουμε οικονομικά ζητήματα ή θέματα σε ότι αφορά τη σχέση μας θέτοντας γερά θεμέλια που θα μας γεμίσουν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την επικοινωνία και τη δράση μας, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη μας οδηγεί σε υπερβολές και ένταση και αυτό είναι αρκετό να δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους). Ας μην επιδιώξουμε επίσης να επιβάλουμε τους δικούς μας ρυθμούς στους γύρω μας, λόγω της υπερκινητικότητας που μπορεί να υπάρχει. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24