Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12/5/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12/5/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 6 έως 12 Μαΐου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12 Μαΐου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η έντονη δραστηριότητα της εβδομάδας ξεκινάει από την πρώτη μέρα καθώς στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή μας, τη σκέψη και τους σχεδιασμούς μας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι γεγονός ότι θα στραφούμε στο να πραγματοποιήσουμε συζητήσεις και σχέδια για να αυξήσουμε το εισόδημά μας, προσοχή θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη σε απολυτότητα και αδιαλλαξία που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Η κτητικότητα και η ισχυρογνωμοσύνη θα πρωταγωνιστήσει και στην προσωπική μας ζωή εάν δεν καταφέρουμε  να διατηρήσουμε τη λογική μας και να τη χρησιμοποιήσουμε, ώστε να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα στη σχέση μας.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα και αποστάσεις κυρίως σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις λόγω έντονου εγωισμού και απολυτότητας, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στα οικονομικά μας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν περικοπές ή περιορισμοί που να μας επηρεάσουν.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εκρηκτικές καταστάσεις σε ότι αφορά την προσωπική ζωή γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να περιορίσουμε πιθανές χειρίστηκες και εξουσιαστικές διαθέσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να οδηγήσουμε την κατάσταση στη σχέση μας τα άκρα και να συγκρουστούμε μετωπικά με το ταίρι μας. Το έντονο πάθος και ερωτισμός θα μπορέσουν να ισορροπήσουν την οποία συγκρουσιακή διάθεση υπάρξει γι’ αυτό καλό είναι να μετουσιώσουμε την ένταση σε ερωτική έξαψη.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας, πίστης στον εαυτό μας, αυτοπεποίθησης και αντοχής και αυτό μπορεί να δώσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα και την οικονομική μας κατάσταση, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση ή bonus που θα δημιουργήσει ασφάλεια και σταθερότητα το προσωπικό και υλικό πεδίο. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24