Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14/4/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14/4/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 8 ως 14 Απριλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14 Απριλίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Οι εντάσεις δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα, όμως το θετικό είναι ότι θα λήξει με μία υπέροχη όψη που θα μας γεμίσει αισιοδοξία και κέφι. Στις 10.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερη πίεση και βγαίνει στην επιφάνεια κούραση, απαισιοδοξία και αναβλητική διάθεση για ζητήματα που κυρίως αφορούν συνεργασίες και θέματα καριέρας. Προσοχή γιατί η κακή διάθεση μπορεί να περάσει και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναισθηματισμό, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα και δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα στις προσωπικές σχέσεις για να βιώσουμε τον παραμυθένιο έρωτα, όμως αυτό που θα πρέπει θυμόμαστε είναι η τάση για εξιδανικεύσεις και αυταπάτες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελικά να πληγωθούμε είτε από το σύντροφό μας είτε από πιθανές νέες γνωριμίες που δεν θα δείχνουν πραγματικά τις προθέσεις τους.

Στις 13.04 το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει φόβους, ανασφάλειες και τάσεις εξουσιαστικές και χειρισμού που κυρίως θα εκδηλωθούν στον επαγγελματικό χώρο. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε με ψυχραιμία ότι και αν προκύψει και να αφήσουμε τη διαίσθησή μας να μας καθοδηγήσει, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να μας κατανικήσει ο φόβος και να έρθουμε σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας μας ή ανωτέρους μας.

Η εβδομάδα θα κλείσει άκρως θετικά, καθώς ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση μας, δημιουργεί θετικό κλίμα με τους γύρω μας, κυρίως με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον και η ευτυχία μας κατακλύζει. Έχουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε σημαντικούς στόχους και σχέδια για τη ζωή μας που θα δρομολογήσουν διαφορετικά το μέλλον και θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία μας, παράλληλα η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά μας και μπορούμε να περάσουμε υπέροχες στιγμές αφήνοντας πίσω ότι μας προβληματίζει. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και το φλερτ εκτοξεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24