Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/7/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/7/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 16 έως 22 Ιουλίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 έως 22 Ιουλίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Αυτήν την εβδομάδα βρισκόμαστε στον απόηχο της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού, την μερική έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στον Καρκίνο την προηγούμενη εβδομάδα και τα οικογενειακά ζητήματα είναι ακόμα στο προσκήνιο, καθώς οι δονήσεις ήταν έντονες και οι αποφάσεις που πιθανά να πάρθηκαν καταλυτικές για το μέλλον. Είναι γεγονός ότι μέσα από δύσκολες συγκυρίες και γεγονότα, που δεν αποκλείεται να προκάλεσαν πόνο, πιθανά να υπήρξαν νέα ξεκινήματα που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εμάς.

Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και αυτή την εβδομάδα μας καλεί σε αναθεωρήσεις στόχων, σχεδίων, φιλοδοξιών, επανεξέταση ομαδικών και συλλογικών δράσεων, επανατοποθέτηση των επιθυμιών μας σε ότι αφορά το φιλικό μας περιβάλλον και το κατά πόσο καλύπτονται. Όλο αυτό γίνεται μέσα από ανάκληση αναμνήσεων και παρελθόντων καταστάσεων. Είναι γεγονός ότι είναι έντονη η καρμικότητα αυτής της συνόδου.

Εν αναμονή της δεύτερης έκλειψης που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα μπορούμε να αρπάξουμε την ευκαιρία και να χαλαρώσουμε, καθώς στις 22.07 η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, κάτι που θα λειτουργήσει εξαιρετικά ευνοϊκά για την διάθεσή μας, καθώς δείχνουμε να ανακτάμε το κέφι μας και την αισιοδοξία μας και αυτό αντικατοπτρίζεται έντονα και στους γύρω μας. Μπορούμε να δείξουμε κατανόηση και σύμπνοια σε όποιους μας το ζητήσουν, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να λειτουργήσουμε με συνεργατικό πνεύμα. Εξαιρετικές πιθανά να είναι οι εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο, καθώς η εργατικότητα και η υπευθυνότητα αναγνωρίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις, που να είναι σημαντικά συμφέρουσες και οικονομικά. Συναισθηματικά, δείχνουμε διάθεση να λύσουμε πρακτικά ζητήματα στην σχέση μας και να αφεθούμε στο πάθος, αφήνοντας στην άκρη την μιζέρια την καθημερινότητας, την γκρίνια, την επικριτικότητα που μπορεί να μας βάλει σε συγκρούσεις στην προσωπική μας ζωή. Δεν είναι απίθανο ακόμα διασκεδάζοντας με συναδέλφους να υπάρξουν γνωριμίες που να μας ενθουσιάσουν. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και των ζωδίων του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24