Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29/7/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29/7/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 23 έως 29 Ιουλίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 23 έως 29 Ιουλίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή είναι καθοριστική σε ότι αφορά στόχους που έχουμε, τις φιλίες μας αλλά και την ερωτική μας ζωή, καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα μας οδηγήσει στο να κλείσουμε πιθανά σημαντικά κεφάλαια στην ζωή μας μέσα από αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα φέρουν ανατροπές και έντονη νευρικότητα που, αν δεν είμαστε προσεκτικοί, θα ωθήσει σε σφοδρές συγκρούσεις.

Ο Ήλιος στις 23.07 περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντάς μας την ψυχολογία και κάνοντας εντονότερη την διάθεση για διακοπές, απόλαυση, παιχνίδι, έρωτα. Η προσωπικότητά μας λάμπει και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε παρέες, με σκοπό την προσωπική μας προβολή και επιβεβαίωση. Είναι σημαντικό να μετριαστεί τυχόν έπαρση ή επιμονή σε αποφάσεις και απόψεις που μπορεί να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια στους γύρω μας. Ζητήματα πιθανά να προκύψουν και με την υπερπροστατευτικότητα που μπορεί να εκδηλώσουμε σε δικά μας πρόσωπα. Ας αρπάξουμε την ευκαιρία για να περάσουμε όμορφα με το ταίρι, τα παιδιά ή με την παρέα μας, γεμίζοντας έτσι μπαταρίες για πιθανές δυσκολίες που θα προκύψουν λόγω της έκλειψης.

Στις 26.07 ο Ερμής στον Λέοντα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και μας βάζει σε διαδικασία να επαναπροσδιορίσουμε πως ζούμε τον έρωτα και τι θέλουμε από την προσωπική μας ζωή και τον σύντροφό μας. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και κάνουν αισθητή την παρουσία τους και πιθανά να μπούμε στην διαδικασία να αναπολήσουμε στιγμές αλλά και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μίας νέας προσπάθειας με τα συγκεκριμένα άτομα. Σοβαρές συζητήσεις καλό είναι να αποφευχθούν σε αυτή την περίοδο, γιατί υπάρχουν πιθανότητες να προκύψουν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά τι θέλετε να εκφράσετε στο σύντροφό σας και επιδιώξτε να συζητήσετε αφού ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία.

Η ολική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 27.07 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου έχει ως επίκεντρο τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, τις ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχουμε, τις φιλικές και ερωτικές μας σχέσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις, αιφνίδια γεγονότα αλλά και εκρηκτικά ξεσπάσματα που δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθούν αν δεν κάνουμε προσπάθεια να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία. Το δεδομένο είναι ότι θα προκύψει η ολοκλήρωση μίας περιόδου καθοριστικής για εμάς. Συναισθηματικά, θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την σχέση και το ταίρι μας, γιατί εριστικές συμπεριφορές, απαξιωτικές τάσεις και έντονα επαναστατική διάθεση μπορεί να δονήσουν τα θεμέλια της προσωπικής μας ζωής. Επηρεάζονται έντονα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος) και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24