Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 έως 27/1/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 έως 27/1/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 21 έως 27 Ιανουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21 έως 27 Ιανουαρίου 2019

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το κυρίαρχο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 και ανοίγει την εβδομάδα με έντονα συγκρουσιακό τρόπο,  καθώς στρέφει το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά τις ερωτικές και φιλικές μας σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχουμε, ομαδικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν και  μας ωθεί στο να κλείσουμε σημαντικούς κύκλους σε σχέσεις ή καταστάσεις που δείχνουν ότι δεν έχουν κάτι περαιτέρω να δώσουν. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα δημιουργεί συνθήκες επαναστατικές, αντιδραστικές και εριστική διάθεση, παράλληλα όμως μπορεί να προκαλέσει αιφνίδια γεγονότα που να μας σοκάρουν, να μας ξαφνιάσουν και να μας οδηγήσουν σε αντιδράσεις σπασμωδικές χάνοντας τον έλεγχο. Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση ιδιαίτερα των προσωπικών σχέσεων, ερωτικών και φιλικών, καθώς η αντιμετώπισή μας θα κρίνει το αν θα απομακρυνθούν ή θα απομακρύνουμε πρόσωπα από κοντά μας.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τη συγκρουσιακή διάθεση και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθούμε θέλοντας να επιβάλουμε τις επιθυμίες μας, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι για τις έντονες αντιδράσεις των άλλων και κυρίως από πρόσωπα εξουσίας σε ότι αφορά την καριέρα μας. Η νευρικότητα, η επιθυμία για επιβολή το μόνο που θα δημιουργήσουν είναι πολεμικό κλίμα και δεν αποκλείεται να λειτουργήσουμε ισοπεδωτικά σε ότι έχουμε ήδη δημιουργήσει, γι’ αυτό καλό είναι να δείξουμε ωριμότητα ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη.

Το τετράγωνο της συνόδου Αφροδίτης - Δία στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τις αυταπάτες, την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων σε ότι αφορά τον ερωτικό τομέα και καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μπορεί να έρθουν πρόσωπα στη ζωή μας που να φαίνονται ιδανικά, όμως η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική και αργότερα Θα απογοητευτούμε πολύ. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσουμε επιφυλάξεις και να αφήσουμε το χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις του καθενός. Επηρεάζει έντονα τους γεννημένους στα σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και η ανάγκη για επικοινωνία κυρίως με το φιλικό μας περιβάλλον είναι καθοριστική. Οι πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες Θα κυριαρχήσουν και είναι γεγονός ότι η πίστη και η ένταση με τις οποίες θα τις υποστηρίξουμε θα είναι τα  καταλυτικά στοιχεία για να πείσουμε τους γύρω μας για τις απόψεις μας ή για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μία αστρολογική συγκυρία που η επιρροή της θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου και μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όνειρα που μπορεί να έχουμε, να οικοδομήσουμε νέες βάσεις σε ότι έχουμε φανταστεί, να συνδυάσουμε λογική, ωριμότητα, εργατικότητα με διαισθητικότητα και ενσυναίσθηση για να πετύχουμε κάθε μας στόχο.

Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία σε Τοξότη  που μας εφοδιάζει με έντονη ενεργητικότητα, ανάγκη για δράση και κάλυψη των επιθυμιών μας, αισιοδοξία και θετική σκέψη που λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για την επίτευξη σημαντικών σχεδίων και στόχων που μπορεί να έχουμε, αλλά κυρίως  την εκτόξευση θετικής ενέργειας σε προσωπικό επίπεδο, μία ευκαιρία δηλαδή για να λειτουργήσουμε ανανεωτικά στη σχέση μας. να διασκεδάσουμε με το σύντροφό μας, να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αφήσουμε πίσω μας ότι μπορεί να μας έχει στενοχωρήσει μέχρι στιγμής. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24