Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28/1 έως 3/2/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28/1 έως 3/2/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Αφήνοντας πίσω μας και την τελευταία έκλειψη του Ιανουαρίου (τελευταία και στα σταθερά ζώδια) η ένταση πέφτει χαρακτηριστικά και αποφορτίζεται αρκετά το κλίμα στις προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Την Τετάρτη η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να συνδυάσει μοναδικά λογική και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά συλλογικές δράσεις που πιθανά μας ενδιαφέρουν ή ομαδικές προσπάθειες στις οποίες θέλουμε να προσφέρουμε, όμως παράλληλα εντείνει τον υποκειμενισμό και την ευθιξία και θα πρέπει να παίρνουμε ότι ακούμε προσωπικά δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα σημαντικά για εμάς, όπως οι φίλοι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν σε συζητήσεις προσωπικού, επαγγελματικού και οικογενειακού επιπέδου οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στο φως ανασφάλειες, απωθημένα, φόβους και αίσθημα μειονεξίας που μπορεί να εκδηλωθεί σας καταπιεσμένη οργή και υπάρξουν έντονες συγκρούσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δείχνουμε να θέλουμε να επιβληθούμε και καταπιέζουμε τους γύρω μας. Είναι στιγμή για ενδοσκόπηση για να αντιληφθούμε τους λόγους που αισθανόμαστε έτσι. Προσοχή για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα είναι σημαντικές για την προσωπική ζωή, καθώς ο έρωτας έρχεται για να κεραυνοβολήσει και να ξεσηκώσει για τα καλά τους εκπρόσωπους των ζωδίων της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) που έχουν γεννηθεί τις τρεις τελευταίες μέρες των ζωδίων. Στις  03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε άκρως εποικοδομητικές συζητήσεις που θα μας βοηθήσουν στο να πάρουμε αποφάσεις εξαιρετικά ευνοϊκές για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Οι όμορφες στιγμές με τους φίλους μας πρωτοστατούν και δημιουργούν ευχάριστες στιγμές ξενοιασιάς. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24