Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2019.

Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 2.8 (12 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Οι προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ για το 2019. Μάθετε όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά και τη σχέση σας, ανάλογα με την κάρτα που αντιστοιχεί στο ζώδιο σας.

Οι προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ το 2019

H ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019: ΑΡΜΑ

Υποκινούμενες θα είναι αισθηματικές εξελίξεις, τα γεγονότα θα δρομολογηθούν όχι τόσο με τις συμπτώσεις και τα τυχαία συμβάντα, αλλά περισσότερο με τις προσωπικές ανάγκες και τις εσώψυχες προτιμήσεις. Κερδισμένοι θα βγουν οι τολμηροί χαρακτήρες αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να κινηθούν και να δράσουν με αμεσότητα χωρίς ταμπού και αναστολές. Στάσιμοι θα μείνουν οι παθητικοί χαρακτήρες αυτοί που θα προτιμήσουν την αναμονή, ο χρόνος θα κινηθείτε εναντίον τους, θα χάσουν τις ευκαιρίες αν δεν αναλάβουν τα ηνία της προσωπικής τους ζωής. Οι προτάσεις θα βρουν θετικές απαντήσεις, αυτοί που έχουν ανάγκη να ερωτευτούν αν προσεγγίσουν θα έχουν το άνοιγμα για μια καινούργια αρχή. Η θετική εξέλιξη θα απαιτεί δραστηριοποίηση και διάθεση για τολμηρά βήματα, όσοι προσπαθήσουν να βγουν μπροστά από τα γεγονότα θα βρουν τρόπο να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, θα κερδίσουν και θα προχωρήσουν τη ζωή τους ένα βήμα πιο μπροστά.

Διαβάστε παρακάτω πως το αστρολογικό ταρώ θα επηρεάσει το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Φίλοι μου Κριοί, με τους καλύτερους οιωνούς καταφθάνει η νέα χρονιά, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις, προτάσεις για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση. Τυχερά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη προσωπική σας ζωή σε τάξη, βγαίνετε από καταστάσεις πίεσης ή απογοήτευσης. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε, θα μπείτε στην διαδικασία της νέας αρχής και δε θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Εσείς που ήδη έχετε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις δεσμευτικές, αν κάνετε το βήμα της συμβίωσης η εξέλιξη θα είναι θετική, δεν θα μετανιώσετε γι αυτό το τολμηρό εγχείρημα. Οι χωρισμένοι που δεν θέλετε να ξεγράψετε το παρελθόν, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και στη σχέση σας και στο ταίρι σας. Έρχονται αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα διαφοροποιήσουν απόψεις και εντυπώσεις, ενδυναμώνονται τα αισθήματα, ειλικρινά λόγια θα ακουστούν. Οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας θα τηρηθούν, σταθεροποιούνται τα συναισθηματικά θεμέλια, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αγαπητοί μου Ταύροι, δημιουργική και εποικοδομητική θα είναι για εσάς η νέα χρονιά, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επισημοποιήσεις, συγκατοίκηση, υποσχέσεις και όρκους. Εσείς που διατηρείτε σχέση θα την προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά, ανοιχτή θα είναι η προοπτική γάμου και η δημιουργία οικογένειας. Οι μοναχικοί που δεν έχετε ταίρι δίπλα σας να είστε σίγουροι πως θα αποκτήσετε, αρκεί βέβαια να το θέλετε και να αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν. Προμηνύεται γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών, θα υπάρξει η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει δίοδο μακροχρόνιας πορείας. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο δέσμευσης γι αυτό καλό θα είναι να κινηθείτε αποφασιστικά, θα είναι λάθος αν αφήσετε τους συναισθηματικούς σας μετεωρισμούς να σας ρίξουν στην αδράνεια. Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας, μην μεγαλοποιήσετε τις εσωτερικές σας φοβίες, βγείτε από τις προσωπικές σας αναστολές. Η νέα χρονιά ενδείκνυται για οριστικές αποφάσεις και για δεσμευτικές ενέργειες, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, τις συνθήκες θα τις βρείτε ευνοϊκές. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, μέσα στην νέα χρονιά οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε, ωστόσο η επιτυχία προϋποθέτει οργανωμένες και ουσιαστικές κινήσεις. Αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν με χαλαρότητα ή παθητική στάση τότε το αποτέλεσμα θα αργήσει και πιθανότατα να μην είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Για να μπορέσετε να φτάσετε στο προσδοκώμενο σημείο θα πρέπει να κινήσετε τα νήματα, τα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, και να πράξετε με στρατηγική μέθοδο. Είτε θέλετε να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, είτε έχετε σταθερό ταίρι στο πλάι σας και θέλετε δεσμεύσεις, θα πρέπει η στάση σας να είναι δυναμική άμεση και αποφασιστική. Οι σπασμωδικές ενέργειες και οι διχασμένες απόψεις ή στάσεις θα φέρουν καθυστερήσεις, όσο πιο ουσιαστική και ξεκάθαρη θα είναι η συμπεριφορά σας τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στον στόχο σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα μπορέσει να σας βοηθήσει και να δώσει ώθηση στα γεγονότα, ακούστε τα συμβουλευτικά του λόγια θα σας βγουν σε καλό. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΤΡΕΛΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, την παρορμητικότητα σας κάποιες φορές δεν θα είστε σε θέση να την ελέγξετε, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να κινηθεί και να εκφραστεί αυθόρμητα. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, μέσα στην νέα χρονιά θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε χωρίς περιορισμούς, θα αφήσετε στην άκρη τις αναστολές σας , δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε παραφορά. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ακολουθήσετε την ροη των γεγονότων χωρίς πολλή σκέψη και χωρίς ανασταλτικές φοβίες. Διαγράφετε το παρελθόν, ερωτεύεστε και ξεκινάτε μια νέα αρχή, η διάθεση σας θα είναι απελευθερωμένη, δεν θα έχετε σκοπό να οριοθετήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσοχή να μην σας παρασύρει η γρήγορη εξιδανίκευση, δώστε έκταση στα αισθήματα που θα νιώσετε, εκδηλωθείτε και προχωρήστε χωρίς ανασφάλειες, ωστόσο προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, θα προκύψουν νέες γνωριμίες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε να σας προσεγγίσουν. Προμηνύεται νέα αρχή καινούργια σχέση, ένας διαφορετικός δρόμος ανοίγεται στην προσωπική σας ζωή. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ: ΜΑΓΟΣ

Φίλοι μου Λέοντες, μέσα στην νέα χρονιά θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε τις καταστάσεις και να κινήσετε τα νήματα προκειμένου να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Εσείς οι χωρισμένοι που θέλετε επανασύνδεση θα καταφέρετε να δρομολογήσετε την υπόθεση, θα φέρετε το ταίρι σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Οι εξομολογήσεις σας θα πιάσουν τόπο, άμεσα ξεκαθαρίσματα θα διορθώσουν τα λάθη, οι εξηγήσεις που θα δώσετε θα είναι πειστικές. Οι ελεύθεροι θα είστε σε θέση να γοητεύσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις, θα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε. Αν βάλετε στόχο την νέα γνωριμία θα τα καταφέρετε, στο χέρι σας θα είναι να ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που έχετε ήδη σταθερό δεσμό και επιθυμείτε να δώσετε μελλοντική έκταση θα είστε πολύ κοντά στην μονιμοποίηση αρκεί να πάρετε την απόφαση να δράσετε. Σε προτάσεις συγκατοίκησης ή σε δεσμευτικές υποσχέσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν θα είναι αρνητικές. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΚΡΙΣΗ

Ουσιαστική θα είναι η νέα χρονιά για εσάς τους Παρθένους, εσωτερικά ερωτήματα συνειδητοποιήσεις και νέες αποφάσεις θα αλλάξουν την πορεία της προσωπικής σας ζωής, βγαίνετε από το πρόχειρο και το εφήμερο, ανοίγεται δρόμος σταθερότητας και κατοχύρωσης. Αρχικά θα περάσετε από ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας, θα βιώσετε το μεταβατικό στάδιο που ως κατάληξη θα έχει την μεγάλη αλλαγή. Εσείς από μόνοι σας θα κρίνετε και θα αξιολογήσετε τα γεγονότα που συνέβησαν, θα βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις, υποσχέσεις και προσδοκίες, ίσως να μετανιώσετε ή να αναθεωρήσετε. Τα αποτελέσματα σας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε που υπερβάλατε, που φανήκατε αφελείς, και ποια ήταν τα δικά σας λάθη. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αγχωθείτε, να στρεσαριστείτε, ίσως και να απογοητευτείτε, όμως θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Κάποιοι θα βάλετε τέλος στις απογοητευτικές σχέσεις, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε τελικά με καινούργιο πρόσωπο, θα δοκιμάσετε να κάνετε μια νέα αρχή. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΗΛΙΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστα θα είναι τα απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν μέσα την νέα χρονιά. Αναζωογονητικές προτάσεις θα τονώσουν το ηθικό σας, θα ξαναβρείτε την αισιόδοξα σας, ανοίγονται νέοι δρόμοι στην προσωπική σας ζωή. Εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα έχετε δυνατότητα νέας γνωριμίας και έναρξη δεσμού. Διατηρείστε την κοινωνικότητα σας, βγάλτε στην επιφάνεια τη θερμή και οικεία σας στάση, φανείτε προσιτοί. Καινούργια άτομα θα σας πλησιάσουν, με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα συνομιλήσετε, θα ανοιχτεί δίοδος προσωπικής επικοινωνίας. Σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν, κάντε το βήμα της νέας αρχής θα υπάρξει θετική εξέλιξη. Εσείς που διατηρείτε ήδη σταθερό δεσμό θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, θα ακουστούν θερμές εξομολογήσεις. θα πειστείτε πως υπάρχουν δυνατά και αληθινά αισθήματα. Η νέα χρονιά θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τις κακές στιγμές ή σχέσεις και να προχωρήσετε μπροστά δίνοντας μια καινούργια ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΔΥΝΑΜΗ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει φίλοι μου Σκορπιοί, θα έχετε τη δύναμη να αντισταθείτε, να παραδεχτείτε και να εντοπίσετε σφάλματα και αδυναμίες. Τάσεις και ελαττώματα θα καταφέρετε να τα βάλετε σε ένα ελεγχόμενο πλαίσιο, δεν θα παρασυρθείτε από τις φυσικές σας ροπές, οι αντιδράσεις σας θα είναι χαλιναγωγημένες. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε σε πιο σημείο υπερβάλετε και σε ποιες περιπτώσεις οι σκέψεις σας είναι εγωκεντρικές. Αυτός ο έλεγχος που θα ασκήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας, οι ανούσιες εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα είναι αισθητά περιορισμένες. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό αν στοχεύσετε στην δέσμευση δεν θα απογοητευτείτε, θα καταφέρετε να οδηγήσετε καταστάσεις και απόψεις στο σημείο που επιθυμείτε. Μέσα στην νέα χρονιά θα μπορέσετε να αλλάξετε και να διορθώσετε, εσείς που νιώθετε πως χάσατε το παιχνίδι θα έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε το αποτέλεσμα, θα γυρίσετε τις συνθήκες υπέρ σας. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στη νέα χρονιά εσείς οι ταραγμένοι και συναισθηματικά αμφιταλαντευόμενοι θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Σε περίπτωση που οι καταστάσεις σας απογοήτευσαν και κάποιοι από εσάς νιώθετε αδικημένοι τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τη στάση σας, θα το βρείτε το δίκιο σας. Δεν θα λείψουν οι εξωτερικεύσεις από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα ακουστεί η λέξη συγγνώμη, απρόοπτα σύμπαντα θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Πολλές συζητήσεις θα γίνουν, θα αφήσετε στην άκρη το φαινομενικό αποτέλεσμα και θα εισχωρήσετε στην ουσία των όσων έγιναν. Προμηνύονται αλλαγές που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα, θα μπουν σε τάξη οι σκέψεις και οι επιθυμίες. Έρχονται εξηγήσεις, συγκαταβατικές δικαιολογίες, παραδοχή αισθημάτων, όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε ψυχολογικά και να συγκεντρωθείτε στον ουσιαστικό σας σκοπό. Κόποι και προσπάθειες θα πιάσουν τόπο, εσείς που από καιρό είστε σε αναμονή για κάποια σοβαρή ή επίσημη πρόταση να ξέρετε πως θα ακουστεί και θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ: ΑΣΤΕΡΙ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, καθοδηγητικά γεγονότα θα υπάρξουν μέσα στην νέα χρονιά, θα καταφέρετε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να διορθώσετε λάθη που έγιναν από πλευράς σας. Διαφωτιστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα αποκαλυφτούν αισθήματα, θα ειπωθούν αλήθειες, η ειλικρίνεια θα είναι αυτή που θα καταφέρει να ισιώσει την κατάσταση. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι ή παρεξηγημένοι με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να αναλύσετε, θα ακουστούν υποσχέσεις βάσιμες και δεσμευτικές. Εσείς που προσμένετε μια δεσμευτική κατάληξη ή αναζητάτε μια νέα γνωριμία θα δρομολογηθούν τα γεγονότα κατά τέτοιον τρόπο που θα μπορέσετε να φτάσετε στο σωστό αποτέλεσμα. Μέσα στην νέα χρονιά καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα, ξαφνιάσματα, αποκαλύψεις και διαφόρων ειδών απρόοπτα συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις, θα καταφέρετε να διαλύσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα, τα ανοίγματα θα είναι ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στην νέα χρονιά τα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε ένα είδος εσωτερικής αναζήτησης που ουσιαστικά θα πάρει την μορφή αυτό ψυχανάλυσης. Απρόοπτα γεγονότα θα αποτελέσουν το κίνητρο για να εισχωρήσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου, θα υπάρξει η ανάγκη να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να μπορέσετε να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή ένα βήμα πιο μπροστά. Έρχονται ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που θα γίνουν η βάση για ουσιαστικές αποφάσεις. Σας ικανοποιεί η μορφή που πήρε η σχέση σας; Είστε σίγουροι πως αυτό που νιώθετε είναι αμοιβαίο και αληθινό; Κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε την απόφαση να διαφοροποιήσετε τόσο τις μελλοντικές σας βλέψεις όσο και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Εσείς οι χωρισμένοι θα επανεξετάσετε τους λόγους και τις καταστάσεις που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Ίσως να πάρετε απόφαση επανασύνδεσης, ίσως όμως η λογική και η συνειδητοποίηση να σας ωθήσουν στην οριστική διαφυγή από το παρελθόν. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ: ΚΟΣΜΟΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, μέσα στη νέα χρονιά να περιμένετε συμβάντα μοιραία ίσως και καρμικά. Μια σειρά γεγονότων που στην πορεία ίσως να σας φανούν ανεξήγητα θα έχουν κατάληξη θετική που θα στρώσουν το έδαφος για να γίνει νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Για εσάς τους ελεύθερους ή απογοητευμένους θα συμβεί η νέα γνωριμία που θα καταφέρει να αλλάξει τη ζωή σας, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα το νιώσετε ταιριαστό με τον χαρακτήρα σας και τις προτιμήσεις σας. Κάποιοι από εσάς θα κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο και θα βάλετε μπρος για νέες δοκιμασίες και περιπέτειες. Παίρνετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, να διαγράψετε τα πάλαια και να προχωρήσετε με καινούργια αγάπη. Κόποι και προσπάθειες θα ανταμειφτούν, ίσως να υπάρξει προοπτική επισημοποίησης ή και επανασύνδεσης για εσάς που θεωρείτε άδικο τον χωρισμό σας. Δεν θα λείψουν οι μοιραίες συναντήσεις, δεν αποκλείεται να κάνει την είσοδο του πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, αν παλιότερα δεν είχε γίνει σχέση τώρα θα δημιουργηθεί το κατάλληλο έδαφος. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24