Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019, με βάση το ονοματεπώνυμο σας.

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019, με βάση το ονοματεπώνυμο σας.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.7 (3 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Διαβάστε τις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2019 που προκύπτουν από το ονοματεπώνυμο σας. Τα γράμματα της αλφαβήτου δε δρουν ή λειτουργούν τυχαία, έχουν τη δική τους ηχητική δύναμη, η ένωση τους δημιουργεί μια λέξη ή ένα όνομα που ουσιαστικά αποτελεί μια ενεργειακή πηγή. Το όνομα του καθενός είναι ένα κράμα ηχητικών δονήσεων που δίνουν μια συγκεκριμένη ισχύ. Με τους εννέα αριθμούς αποκωδικοποιούμε την υπόσταση του κάθε γράμματος, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη δύναμη του. Η άθροιση είναι αυτή που ενώνει τις επιμέρους δυνάμεις και βγάζει το αποτέλεσμα της συνολικής ενεργειακής έλξης.

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019

Κάνοντας μια απλή πρόσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπουμε το άθροισμα μας σε μονοψήφιο αριθμό.

Αυτός ο αριθμός ονομάζεται αριθμός Προσωπικότητας ή Ονομαστικός αριθμός

Ας δούμε ένα παράδειγμα.

Έστω ότι έχουμε το όνομα:

Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η Σ Ω Ν Α Σ Η Σ

1 9 1 1 2 6 2 5 3 8 1 8 5 1 1 8 1

Αθροίζοντας έχουμε : 1+9+1+1+2+6+2+5+3+8+1+8+5+1+1+8+1= 63

Μετατρέπουμε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή στο παράδειγμα μας: 6+3=9

Άρα ο Ονομαστικός αριθμός για το όνομα του παραδείγματος μας, είναι ο αριθμός: 9

Κάνοντας τώρα τους δικούς μας υπολογισμούς βρίσκουμε τον αριθμό που μας αντιστοιχεί και με βάση αυτόν τον αριθμό ας δούμε τι αναμένεται για καθένα από μας μέσα στο 2019.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ

Το 2019 θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, να προχωρήσετε μπροστά, να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω, ωστόσο η αποτελεσματικότητα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή και μεθοδική επιμονή. Οι παρορμητικές αποφάσεις και οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σας βγουν σε καλό, θα πρέπει να σταθείτε στη θέση του παρατηρητή, να αναλύσετε σφαιρικά τις καταστάσεις και όχι μονόπλευρα ή εγωκεντρικά. Πριν από οποιαδήποτε απόφαση σας θα πρέπει να ελέγξετε και να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους, η πεπατημένη οδός θα σας βοηθήσει να μείνετε στον δρόμο σας χωρίς εκτροχιασμούς και απώλειες. Βιαστικά συμπεράσματα και επιφανειακές εξηγήσεις θα σας οδηγήσουν σε λάθος πορίσματα που αυτά με τη σειρά τους θα φέρουν πρακτικές αστοχίες. Επεξεργαστείτε σχολαστικά πληροφορίες, προτάσεις, ανοίγματα, αποφύγετε τα αυθόρμητα ή εν θερμώ βήματα, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Τυχόν ανατροπές ή αναβολές δε θα πρέπει να σας αγχώσουν, θυμηθείτε το ‘κάθε εμπόδιο σε καλό’ δείξτε εμπιστοσύνη στα συμβάντα έστω κι αν αυτά στην αρχή σας φανούν αρνητικά ή άτυχα. Στην πορεία θα υπάρξουν αλλαγές που θα καταφέρουν να σας πείσουν πως το κάθε τι θέλει τελικά τον χρόνο του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΥΟ

Το 2019 σας καλεί να σκεφτείτε και να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που ως τώρα σας κράτησε πίσω και δε σας άφησε να βιώσετε τη βελτίωση που επιθυμείτε. Στο μικροσκόπιο πρέπει να βάλετε επαφές, επιθυμίες, στόχους, αλλά και πρόσωπα. Τοξικές σχέσεις, ψυχολογικά συμπλέγματα, εξαναγκαστικοί συμβιβασμοί, όλα αυτά θα πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας, ουσιαστικά θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη να διαγράψετε το αποτυχημένο παρελθόν και να προχωρήσετε κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Αν δεν εστιάσετε στο μέλλον και μείνετε προσκολλημένοι στο παρελθόν τότε θα σας είναι αδύνατον να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στο άμεσο παρόν. Αφήστε τις απογοητεύσεις τις πληγές και τις εξαρτήσεις να φύγουν, αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, βρείτε το ψυχικό σθένος να αλλάξετε δεδομένα που σας αποδυναμώνουν. Το κλίμα του 2019 θα είναι μεταρρυθμιστικό, τα συμβάντα θα ανοίξουν δίοδο για ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές, εσείς θα πρέπει να αρπάξετε τα γεγονότα και να μην τα αφήσετε να σας προσπεράσουν. Η προσωπική σας βελτίωση θα είναι στο χέρι σας, η χρονιά θα είναι τυχερή , από εσάς θα εξαρτηθεί η πρόοδος σας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΙΑ

Το 2019 θα σας ωθήσει σε ένα είδος εσωτερικής αναζήτησης και έσω-ψυχανάλυσης. Θα καταλάβετε πώς για να μπορέσετε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και τις κατάλληλες λύσεις θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια μεγάλη βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο, να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας και να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα ή κενά. Ουσιαστικά αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να λύσετε πρώτα τους εσωτερικούς σας κόμπους γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να φτάσετε στην επίλυση των εξωτερικών προβλημάτων. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις με άτομα που διαφωνείτε ή που υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας, επιπλέον θα σας οδηγήσουν σε αντιδράσεις που θα γυρίσουν εναντίον σας. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι καθοδηγούμενες από παλιές απογοητεύσεις ή από πληγές που ξέρετε πως υπάρχουν αλλά που ποτέ δεν καταφέρατε να γιατρέψετε. Ουσιαστικά τώρα θα πρέπει να βρείτε μόνοι σας τον τρόπο ίασης, η εσωτερική ισορροπία απαιτείται για να μπορέσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και ορθολογισμό. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ

Το 2019 σας καλεί να συνειδητοποιήσετε πως τα ‘καλά κόποις κτώνται’ για να μπορέσετε να εξελιχτείτε, να απεγκλωβιστείτε, και να φτάσετε σε σημείο ικανοποίησης, θα πρέπει να προσπαθήσετε. Αν καταθέσετε τα όπλα ή αν δεν εναντιωθείτε πρακτικά στις καταστάσεις ή στα πρόσωπα που σας δυσανασχετούν, τότε τίποτα δε θα αλλάξει. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να απορροφηθεί ή να αποδεχτεί παθητικά, τότε θα υπάρξουν αρνητικές ψυχολογικές αντιδράσεις που θα απορρέουν από αγανάκτηση. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας, διεκδικήστε, αν χρειαστεί αποστασιοποιηθείτε ή τερματίστε οριστικά. Προσκολλήσεις, εξαρτήσεις και ψυχαναγκαστικοί συμβιβασμοί θα σας ωθήσουν σε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που θα στρώσει έδαφος για λάθη, αστοχίες και απογοητεύσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις επιλογές σας, θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα και στα προσωπικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας, ωστόσο το αν θα φτάσετε στην επιτυχία ή στην ικανοποίηση αυτό θα εξαρτηθεί από τις επιλογές σας. Στον αισθηματικό σας τομέα προσπαθήστε να καταλάβετε ποιος χαρακτήρας ατόμου σας ταιριάζει και μην προχωρήσετε με πρόσωπα που ξέρετε πως οι διαφορές σας θα δημιουργήσουν προβλήματα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ

Μέσα στο 2019 θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές, διαφοροποιήσεις, σκαμπανεβάσματα και μεταρρυθμίσεις. Αν μείνετε προσκολλημένοι και εξαρτημένοι τότε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εκπλήξεις που θα τις αντιληφτείτε ως δυσάρεστες. Το οτιδήποτε έχει ημερομηνία λήξης και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε όσο πιο σύντομα γίνεται. Είτε αυτήν τη στιγμή βιώνετε μια ευχάριστη περίοδο, είτε βρίσκεστε σε μια δυσάρεστη φάση της ζωής σας, θα πρέπει να κατανοήσετε πως όλα είναι ένας τροχός που γυρίζει, τίποτα δεν έχει αθάνατη διάρκεια. Το 2019 θα είναι για εσάς ένα αποκαλυπτικό έτος που θα σας δώσει ευκαιρίες και ανοίγματα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε με αυτοπεποίθηση, μην αγνοήσετε τα απρόοπτα δε θα είναι τόσο επιφανειακά όσο θα νομίζετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, είτε είστε ευχαριστημένοι, είτε απογοητευμένοι, μην σταθμεύσετε στο παρόν και κλειδωθείτε στα γεγονότα, θα έρθουν αλλαγές μέσα από τις οποίες θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαπιστώσετε και να σιγουρευτείτε για το τι είναι καλό για εσάς. Σε κάποιες περιπτώσεις το συναισθηματικό σας οικοδόμημα θα κλονιστεί, ωστόσο στο τέλος θα συνειδητοποιήσετε πως όλα γίνονται για καλό. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΙ

Το 2019 θα είναι η χρονιά που θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται, θα αποδειχτεί πως προσπάθειες και θυσίες δεν πήγανε τελικά στράφι. Μέσα σε αυτή τη χρονιά θα βρείτε τη δικαιοσύνη που αναμένετε, παρεξηγήσεις, λάθος εντυπώσεις, κακότυχα αποτελέσματα, θα πάρουν τη δίκαιη τους τροπή και θα απαλλαγείτε από το ψυχολογικά βαρύ συναίσθημα της αδικίας. Συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις θα καταφέρουν να ανανεώσουν τόσο τις διαθέσεις σας, όσο και τον τρόπο σκέψης σας. Εξηγήσεις, ξεκαθαρίσματα και διαπιστώσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την άρνηση ή την απόρριψη, αν επιχειρήσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία θα σας βγει σε καλό. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις και χαρακτήρες, αν κάνετε την προσπάθεια να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά θα καταφέρετε να ανοίξετε έναν νέο ορίζοντα. Οι χαμένοι της νέας χρονιάς θα είναι αυτοί που θα προσκολληθούν στα αρνητικά γεγονότα και θα αφήσουν την ψυχολογία τους να καταρρεύσει. Το 2019 θα πρέπει να σας βρει δυνατούς και ακμαίους, ακονίστε τις εσωτερικές σας άμυνες, πιστέψτε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να διορθωθούν. Για τους αισιόδοξους έρχονται γεγονότα που δε θα τους απογοητεύσουν. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ

Το 2019 θα είναι το έτος που θα βγάλει στην επιφάνεια την τάση σας για απόκρυψη και μυστικισμό, οι άνθρωποι που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν πνευματικά και συναισθηματικά θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουν τη συμπεριφορά σας. Αυτό θα φέρει δυσκολίες στο θέμα της εμπιστοσύνης και της οικειότητας, συνεπώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είδους προσδοκίες έχετε από τους τρίτους. Αν φανείτε μυστήριοι, σκοτεινοί και εσωστρεφείς, τότε δύσκολα θα ικανοποιηθεί η ανάγκη σας για κατανόηση και συμπαράσταση. Εσείς που είστε προσκολλημένοι στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας θα πρέπει να αφήσετε το περιθώριο να λειτουργήσει και ο ορθολογισμός. Δεχτείτε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να σας προδώσει το προαίσθημα σας ή η αισθαντική σας τάση, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία το συναίσθημα με τη λογική. Οραματισμοί, προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια, θα πρέπει να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια, προσοχή στις παγίδες που δημιουργούν οι φαντασιόπληκτες αντιλήψεις. Σε θέματα οικονομικά, επαγγελματικά, αλλά και γενικότερα σε καταστάσεις που οδεύουν στη δέσμευση, θα πρέπει να αποβάλετε τον ρομαντισμό και να δείτε την πραγματικότητα κατάματα, με τα υπέρ και τα κατά της. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΚΤΩ

Το 2019 θα είναι ένα έτος ιδιαιτέρως ευνοϊκό για τους τολμηρούς, τους συναισθηματικά κατασταλαγμένους και τους συνειδητοποιημένους. Οι δυναμικοί χαρακτήρες που έχετε συγκεκριμένους στόχους θα καταφέρετε να διαπρέψετε και να κυριαρχήσετε. Σε ανταγωνιστικές προκλήσεις θα βρείτε τρόπο να υπερισχύσετε, οι συγκυρίες θα είναι υποστηριχτικές. Οι φιλόδοξοι και οι καριερίστες θα ανεβείτε τα σκαλιά, θα αξιοποιήσετε την ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να φτάσετε ψηλά. Για τους παρορμητικούς χαρακτήρες τα συμβάντα και τα αποτελέσματα θα σας πείσουν πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η αυτοσυγκράτηση και η μεθοδικότητα. Εποικοδομητικές αλλαγές θα σημειωθούν στον εσωτερικό σας κόσμο, κάποιοι θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και θα διορθωθείτε, κάποιοι άλλοι θα πειστείτε για τις ικανότητες σας και θα πάρετε τη δυναμική απόφαση να τις προβάλετε με στόχο τον εντυπωσιασμό. Το 2019 θα σας ωθήσει να βγείτε από την αδράνεια και την αναμονή, ίσως ένα πρόσωπο ή ένα γεγονός θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη, αναλαμβάνετε δράση, αποκτάτε στόχους. Οργανώστε τις ενέργειες σας, προσπαθήστε για εφαρμογή και υλοποίηση, δεν θα βρείτε στον δρόμο σας ανατρεπτικά εμπόδια. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ

Το 2019 σας καλεί να εστιάσετε στην αισιοδοξία και στη διατήρηση της ελπίδας. Κρατήστε τη διάθεση σας για αλλαγή σε υψηλά επίπεδα, πιστέψτε στην έννοια της ανανέωσης και της αναγέννησης. Για να βγείτε από το τέλμα, την απογοήτευση ή την απόρριψη, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και να βάλετε σε λειτουργία τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Βγάλτε στην επιφάνεια τα θελκτικά σας χαρακτηριστικά, μεταδώστε τη θετική σας αύρα και θα δείτε πως αυτό που θα διοχετεύσετε αυτό ακριβώς θα σας επιστραφεί. Αποφύγετε τάσεις πεσιμισμού αλλά και ανυπομονησίας, εσείς ετοιμάστε το έδαφος και στη συνέχεια δώστε χρόνο στα γεγονότα. Τα αποτελέσματα ανεξαρτήτου χρόνου θα είναι θετικά, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε παρακάτω, θα σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες. Λάθος θα αποδειχτούν οι σπασμωδικές ενέργειες, οι αποφάσεις υπό την επήρεια απογοήτευσης, και οι συμβιβασμοί λόγω ανασφαλειών. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι θέλετε, τι έχετε πραγματικά ανάγκη, μείνετε πιστά στις επιθυμίες και στις προτιμήσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα πιθανή θα είναι η εμφάνιση ενός ανανεωτικού έρωτα, τα συμβάντα θα είναι ενθαρρυντικά, θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24