Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο 2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (28 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Πως θα είναι το 2019 ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο σου; Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019, από την αγαπημένη μας Αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι το 2019 ανάλογα με το δεκαημερό σου:

Ταχύτητα θα έχουν τα γεγονότα μέσα στη νέα χρονιά, προμηνύονται αλλαγές, αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις. Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξουν εσωτερικές εναντιώσεις που θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων, σε ένα γενικότερο επίπεδο οι διαθέσεις θα είναι ανατρεπτικές.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα οδηγήσει σε αλλαγή συναισθηματικής κατεύθυνσης, οι επηρεαζόμενοι χαρακτήρες θα αφήσουν πίσω τους την παθητικότητα και θα πάρουν την απόφαση να γίνουν οι κυρίαρχοι του εσωτερικού τους κόσμου. Με την εμφάνιση του Ουρανού στον Κριό δε θα λείψουν οι επαναστατικές ενέργειες, οι παρορμητικές προσωπικότητες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις ανατρεπτικές τους τάσεις.

Ο Ποσειδώνας τους Ιχθύς χαρακτήρες που ονειροβατούν ίσως να τους οδηγήσει στον μετεωρισμό, αναγκαία θα είναι η προσγείωση στην πραγματικότητα.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει αποκαλυπτικά γεγονότα, έρχονται συνειδητοποιήσεις ίσως και απομακρύνσεις ή χωρισμοί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδεολογικές μετατοπίσεις, κάποιοι θα αντιληφτούν πως είναι μάταιο να μένουν προσκολλημένοι σε ιδέες ή στερεοτυπικές απόψεις εφόσον αυτές δεν μπορούν να δώσουν ώθηση στην προσωπική τους εξέλιξη.

Ο Δίας στον Τοξότη και μετέπειτα στον Αιγόκερω θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικός, φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα θα προκύψουν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Προσοχή σε τάσεις υπερβολικής αυτοεκτίμησης, το οτιδήποτε θέλει πάντα το σωστό μέτρο, η υπέρ αισιοδοξία θα οδηγήσει σε εκτροχιασμούς και λανθασμένες επιλογές. Τόσο στο άνοιγμα όσο και στο κλείσιμο της νέας χρονιάς οι αποφάσεις θα είναι καθοριστικές, αυτές θα δρομολογήσουν την εξέλιξη των γεγονότων. Η Μιράντα Βασιλείου, η Βάσια Βέρτη, η Αγγελική Βαλάντου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου κάνουν την πιο αλάνθαστη πρόβλεψη που θα βγει σίγουρα! Μάθε τώρα πως θα είναι τα ερωτικά σου το 2019! Μπορείς να τους καλέσεις στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε τι θα συμβεί το 2019 ανάλογα με το δεκαήμερο σου!

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Κριός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ταύρος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Δίδυμος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Καρκίνος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Λέων 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Παρθένος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ζυγός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Σκορπιός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Τοξότης 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Αιγόκερως 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Υδροχόος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ιχθείς 2019.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24