Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10/2/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10/2/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 4 ως 10 Φεβρουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10 Φεβρουαρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά, καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 στρέφοντας το ενδιαφέρον μας και τις ανάγκες μας  στον επαγγελματικό στίβο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, αφού εκδηλώνεται έντονα η διάθεση για αυτοπροβολή και αναγνώριση που μας οδηγεί στο να συμμετέχουμε σε όποια κοινωνική εκδήλωση θεωρούμε ότι θα προσφέρει προς αυτή την κατεύθυνση. Νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πολύ πιθανό να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα στηρίζοντας μας.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας περιόδου σε ότι αφορά στόχους και όνειρα που μπορεί να έχουμε, νέων ομαδικών προσπαθειών που θέλουμε να συμμετέχουμε και να δώσουμε την ενέργειά μας, μιας νέας αρχής σε ότι αφορά το φιλικό μας περιβάλλον και προσώπων που υπάρχουν σε αυτό  ή νέων γνωριμιών μέσα από αυτό. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί συνθήκες ιδιαίτερης ευστροφίας κάτι που μας βοηθάει στο να λάβουμε γρήγορες αποφάσεις που θα είναι άκρως θετικές για εμάς, έντονης αισιοδοξίας και θετικής σκέψης, παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι πιθανός υποκειμενισμός θα χαλάσει την όποια προσπάθεια.

Στις 07.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Κριό μας δίνει τη δυνατότητα να δράσουμε άμεσα και καταλυτικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε αλλά και ζητήματα συνεργασιών και προσωπικής ζωής μας ενδιαφέρουν. Δυναμισμός και λογική συνδυάζονται μοναδικά. Στις 09.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό μας βοηθάει  στο να προχωρήσουμε σε πρωτότυπες δράσεις σχέδια και όνειρα, καθώς η διορατικότητα μας και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων μπορούν να μας βοηθήσουν.

Στις 10 2 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς εντείνοντας τον συναισθηματισμό, τη διάθεση για εσωστρέφεια, την έντονη ενασχόληση του μυαλού με αναμνήσεις του παρελθόντος και αυτό είναι κάτι που μας απομονώνει από την καθημερινότητα, μη βοηθώντας μας σε πρακτικά ζητήματα της. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα ταξίδια του μυαλού μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη σε πρακτικό επίπεδο και αυτό να μας κοστίσει. Προσοχή γιατί αν χρειαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, το έντονο συναίσθημα μπορεί να θολώνει το πραγματικό τοπίο, γι’ αυτό ο ρεαλισμός δεν πρέπει να λείψει από τον τρόπο σκέψης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24