Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Αφήνουμε πίσω  τον Ιανουάριο με τις έντονες εκλείψεις που ανέβασαν κατακόρυφα την ένταση στην ατμόσφαιρα και περνάμε στο Φεβρουάριο, το δεύτερο μήνα του χρόνου, όπου η νευρικότητα εκτονώνεται και περνάμε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019

Στις 04.02 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και εκτοξεύει την ανάγκη για αυτοπροβολή μέσα από την καριέρα σε σχέση με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι η προσωπική μας ζωή πιθανά να συνδεθεί άμεσα με την επαγγελματική, καθώς υπάρχουν πιθανότητες για νέες γνωριμίες μέσω του επαγγελματικού περίγυρου που θα είναι καταλυτικές για αυτήν και θα βοηθήσουν στην προσωπική μας ανέλιξη.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε, ομαδικές δράσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά τις φιλίες μας και νέα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν στη ζωή μας. Είναι εύφορο το έδαφος για να προωθήσουμε σχέδια που μπορεί να έχουμε και να εξυπηρετούν τα όνειρά μας, καθώς είναι οι συνθήκες θα είναι άκρως ευνοϊκές, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι ο υποκειμενισμός που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 10.02  ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς στρέφοντας τη σκέψη μας εσωτερικά, κάτι που μπορεί να μας δημιουργήσει έντονη μελαγχολία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στη συναισθηματικότητα και στα ταξίδια του μυαλού που δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο να συγκεντρωθούμε σε πρακτικά και καθημερινά ζητήματα με κίνδυνο να εκτεθούμε. Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας  επιθυμίες. Πιθανότατα να υπάρξουν έκτακτα έσοδα που μπορεί να μας απασχολήσουν, κυρίως όμως η διάθεση θα είναι μεταξύ ακραία σπατάλης και ακραία συντήρησης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ισορροπήσουμε για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε οικονομικούς και συναισθηματικούς πόρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σηματοδοτεί την οριστικοποίηση ζητημάτων εργασίας και καθημερινότητας που μπορεί να μας απασχολούν ή καταστάσεων του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να κλείσουν οριστικά και να αφήσουμε πίσω μας. Η συμμετοχή του Ουρανού από την τελευταία μοίρα του Κριού και του Άρη στον Ταύρο μας ωθεί με δυναμισμό σε αποφάσεις που είναι καιρός να παρθούν, κάτι που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι χρυσή ευκαιρία  για βήματα που θα μας οδηγήσουν σε μία νέα πορεία τόσο εργασιακή όσο και συναισθηματική. Τι θα σου φέρει ο Φεβρουάριος στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24