Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17/2/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17/2/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 11 ως 17 Φεβρουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17 Φεβρουαρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Σημαντική ώθηση μπορεί να μας δώσει αυτή την εβδομάδα η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό στις 13.02  καθώς έχουμε τη δυνατότητα να δράσουμε προς τις επιθυμίες μας και τα σχέδιά μας με πρωτότυπο και άκρως δυναμικό τρόπο και να τα πραγματοποιήσουμε. Αφορούν κυρίως τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και δεν αποκλείεται να  υπάρξουν ευκαιρίες αιφνίδιες που καλό είναι να τα σκεφτούμε πολύ προσεκτικά και να δούμε αν μας προσφέρουν τα μέγιστα πραγματικά. Παράλληλα όμως η νευρικότητα είναι στο έπακρο και είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις καθώς η πιθανότητα ατυχημάτων είναι υπαρκτή αφού γινόμαστε απρόσεκτοι,  η ταχύτητα αυξάνεται καταλυτικά και έτσι δεν θα είναι εύκολο να ελέγξουμε το σώμα μας ή πιθανά το μεταφορικό μας μέσο γι’ αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργήσουμε με τη λογική και κυρίως με ψυχραιμία για να αποφύγουμε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις οικονομικές και συναισθηματικές μας επιθυμίες. Είναι γεγονός ότι είναι σημαντική η εποχή για να δράσουμε με αργά και σταθερά βήματα προς σχέδια που πιθανά να έχουμε σε ότι αφορά οικονομικά ανοίγματα, δοσοληψίες, λογαριασμούς και γενικότερη αύξηση του εισοδήματος μας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει ιδιαίτερα η διάθεση για υπερβολική διαχείριση του προϋπολογισμού μας που μπορεί να κινηθεί μεταξύ της συντήρησης και της σπατάλης σε ακραίο βαθμό, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι απαραίτητο να βρεθεί η ισορροπία. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να εκδηλώσουμε έντονα  κτητικές τάσεις και αυτό  να επηρεάσει άμεσα τη σχέση μας δείχνοντας αδιαλλαξία και ξεροκεφαλιά.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει την ανάλογη δόση που χρειάζεται λογικής και ευαισθησίας στον έρωτα, σε πιθανές οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο, σε ότι αφορά σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή που θα επηρεάσουν άμεσα την εικόνα μας στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. Είναι γεγονός ότι η εικόνα στην κοινωνία είναι καθοριστική για μας και σε αυτό μπορεί να συμμετέχει άμεσα ο σύντροφος ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και να δώσει μία διαφορετική αίσθηση. Καλό είναι βέβαια να υπάρξει προσοχή και να μην αφήσουμε την λογική στην άκρη αφού ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος κρίσεις και συμπεράσματα και αυτό να μας κοστίσει. Ας επιδιώξουμε να περάσουμε καλά με το ταίρι μας και με παρέες που μπορεί να χρειάζεται να   συναναστραφούμε σε κοινωνικές υποχρεώσεις, είναι εξαιρετική ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24