Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24/2/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24/2/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 18 ως 24 Φεβρουαρίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24 Φεβρουαρίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Έντονα δραστήρια αστρολογικά θα είναι αυτή η εβδομάδα με κυρίαρχο γεγονός την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19.02 και εγείρει ζητήματα καθημερινότητας, εργασίας και παρελθόντων καταστάσεων που καλούνται να κλείσουν. Στις 18 2 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και δημιουργεί συνθήκες πίεσης σε ότι αφορά την ερωτική ζωή αλλά και τα οικονομικά. Προσοχή γιατί πιθανές πιέσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε απομάκρυνση και ψυχρότητα με το σύντροφο που θα στοιχίσει ψυχολογικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει επίσης σε οικονομικές συμφωνίες σε ότι αφορά την καριέρα γιατί οι πιθανότητες περιορισμού του εισοδήματος είναι πολύ πιθανή.

Στις 14.02 ο ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου οδηγεί στο να κλείσουν σημαντικά ζητήματα δουλειάς, καθημερινής ρουτίνας και προγραμματισμού αλλά και καταστάσεων που εκκρεμούν από το παρελθόν και πιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Η διάθεση για την πραγματοποίηση νέων δράσεων, πρωτότυπων και διαφορετικών, που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στο επίπεδο της εργασίας είναι υπαρκτή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των Μεταβλητών ζώδιο (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες συζητήσεις, ωραιοποιώντας τις καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Το Σάββατο η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εκτοξεύει το ερωτικό πάθος, παράλληλα όμως εκτοξεύει την ζήλια, την καχυποψία και την ανάγκη ελέγχου του ερωτικού συντρόφου που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρή σύγκρουση που θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Προσοχή ιδιαίτερα σε παιχνίδια που μπορεί να παίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και σε διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως Ας θυμόμαστε ότι η διαίσθηση μπορεί να καθοδηγήσει μοναδικά προς τις ιδανικές λύσεις. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24