Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25/2 ως 3/3/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25/2 ως 3/3/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (6 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Είναι χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας η ενασχόληση με τα αισθηματικά μας από μία ιδιαίτερη σκοπιά, καθώς η Αφροδίτη στις 01.03 περνάει τον Υδροχόο και μας βάζει στη διαδικασία να δούμε τη σχέση μας μέσα από το πρίσμα της φιλίας και το κατά πόσο μπορεί ο σύντροφός που έχουμε δίπλα μας να συνταχθεί μαζί μας σε κοινούς στόχους που μπορεί να υπάρχουν.

 Αρχικά στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο ενισχύει την ψυχική δύναμη και την διάθεση να πραγματώσουμε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς μπορούμε τώρα να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη ευκολία λογική και ευαισθησία και να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του προϋπολογισμού μας ή σε οικονομικά πλάνα που μπορεί να μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συγκυρία αυτή και για τα ερωτικά μας καθώς το πάθος συνδυάζεται μοναδικά με το συναίσθημα και μας δίνει την ευκαιρία να εκφραστούμε με ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο σύντροφό μας απογειώνοντας τη σχέση μας και περνώντας σε μία νέα σημαντική περίοδο. Ο ερωτισμός κορυφώνεται και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς λειτουργεί ευεργετικά για την προσωπική μας ζωή.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και δημιουργεί έντονα την αίσθηση να δούμε από μία διαφορετική ματιά την προσωπική μας ζωή καθώς η ανάγκη για προσωπική ανεξαρτησία μέσα στη σχέση είναι χαρακτηριστική. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο σύντροφός μας θα πρέπει να είναι αυτός που μπορεί να κινηθεί μαζί μας παράλληλα σε στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά υπάρχουν ή σε συλλογικές δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν. Ο έρωτας είναι πιθανό να έρθει μέσα από το φιλικό μας περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εμάς και να μας αιφνιδιάσουν ή μέσα από τις φιλικές μας παρέες να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα είναι καταλυτικές για την προσωπική μας ζωή.

Αυτό που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία είναι η διάθεση για να επαναστατήσουμε, μία διάθεση που πιθανότατα την εκφράζουμε από αντίδραση και όχι πολλές φορές για πραγματικούς λόγους, αυτή όμως η συμπεριφορά μπορεί να μας κοστίσει και να δημιουργήσει ζητήματα με το ταίρι μας όπως αποστασιοποίηση και ψυχρότητα. Είναι ευκαιρία να κινηθούμε με το σύντροφό μας θέτοντας κοινά όνειρα και φιλοδοξίες που καλύπτουν και τους δύο και μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24