Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10/3/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10/3/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις 05.03 στους Ιχθείς και εντείνει την εσωστρέφεια, την ανάγκη για μοναχικότητα, την μη ξεκάθαρη σκέψη των πραγμάτων, τη διάθεση το μυαλό να ταξιδεύει. Ιδιαίτερα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στο καθημερινό και εργασιακό επίπεδο γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των πραγμάτων και στην οργάνωσή τους. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί τώρα να επιστρέψουν και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε ανοιχτές καταστάσεις που θεωρούσαμε ότι δεν μας απασχολούν, καλό είναι βέβαια να μην προβούμε αποφάσεις πριν ο Ερμής επιστρέψει ορθόδρομος κάτι που πραγματοποιείται στις 28.03. Ας θυμηθούμε ότι η θέση των Ιχθύων για τον Ερμή δεν είναι άκρως ευνοϊκή καθώς είναι θέση αδυναμίας που σημαίνει ότι οι δυσκολίες ίσως είναι περισσότερες από προηγούμενες φορές. Ιδιαίτερα επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του τρίτου δεκαήμερου.

Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει οριστικά στον Ταύρο και για την επόμενη επταετία έρχεται να ανατρέψει τη νοοτροπία μας, τον τρόπο σκέψης και διαχείρισης των υλικών και συναισθηματικών μας αναγκών θέλοντας να μας εμφυσήσει σε μία νέα διάσταση των πραγμάτων που θα μας επιτρέπει να μην είμαστε εγκλωβισμένοι στα υλικά αγαθά αλλά να δούμε πραγματικά ποια είναι αυτά που έχουμε ανάγκη και χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Ιδιαίτερα επηρεάζονται τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στρέφει το ενδιαφέρον σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά κυρίως σε παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να μας βαραίνουν ψυχολογικά θέλοντας να μας ωθήσει σε μία νέα αρχή. Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι κατάλληλες καθώς τα Φώτα βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κάτι που εντείνει την ευαισθησία και το έλλειμμα διαύγειας, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, αποφάσεις και κυρίως μελαγχολικές στιγμές που δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε. Τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν ευεργετικά καθώς μας βοηθούν να βρούμε λογική μέσα στο έντονο συναίσθημα και το δυναμισμό που υπάρχει μέσα μας για να κάνουμε αν χρειαστεί μία νέα αρχή ξεπερνώντας συγκεκριμένες καταστάσεις. Ιδιαίτερα καλή είναι η συνθήκη αυτή για τους καλλιτέχνες όπου μπορούν να απογειωθούν στο αντικείμενό τους. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του δεύτερου δεκαημέρου.

Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 10.03 που μας δίνει τη διάθεση να δράσουμε με φαντασία, διαίσθηση και δυναμισμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα ερωτικές στιγμές με το σύντροφό μας. Το πάθος σε συνδυασμό με τον ρομαντισμό θα απογειώσει την προσωπική μας ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24