Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26 ως 1/4/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26 ως 1/4/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 26 ως 1 Απριλίου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26 ως 1/4/2018

Έντονη προβλέπεται η εβδομάδα αυτή, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού το Σάββατο 31.03 ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να προκαλέσει συγκρουσιακές καταστάσεις τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και η Πανσέληνος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη - Κρόνου στον Αιγόκερω, μία σύνοδος ιδιαίτερα «σκληρή», λόγω της φύσης των πλανητών αλλά και του ζωδίου που βρίσκονται. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι σε κυβέρνηση και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε έξαρση. Άρα οι ενέργειες που διαχέονται από την σύνοδό τους είναι αν μη τι άλλο πολύ ισχυρές.

Προηγείται μέσα στην εβδομάδα, την Τετάρτη 28.03, η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις τελευταίες μοίρες του Κριού που θα επηρεάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να φέρει στην ζωή τους τον έρωτα κεραυνοβόλα μέσα από συνεργασίες, επαγγελματικούς χώρους αλλά και το οικείο φιλικό περιβάλλον. Η ερωτική φλόγα ξεπηδάει από το πουθενά και φουντώνει ξαφνικά, τόσο που μπορεί να κάψει τα πάντα στο πέρασμά της. Αυτό που θα πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι όπως ο έρωτας εμφανίστηκε ξαφνικά, μπορεί να φύγει και το ίδιο ξαφνικά, γι’ αυτό καλό είναι να κρατάμε επιφυλάξεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 σε ταυ τετράγωνο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω έρχεται να δυναμιτίσει το κλίμα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει ξεκάθαρα την δυσκολία στο να επικοινωνήσουμε και την ευκολία στο να παρεξηγήσουμε αυτά που ακούμε. Οι προστριβές και οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις που θα μας γεμίσουν άγχος, απαισιοδοξία, οργή και απολυτότητα. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε και να ελέγξουμε την νευρικότητα που μπορεί να έχουμε, γιατί πιθανά να «εκτοξεύσουμε» λόγια που να πληγώσουν και να μας φέρουν αντιμέτωπους με το σκληρό πρόσωπο των άλλων, όπως η επιθετικότητα ή η βιαιότητα. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 10η μοίρα του άξονα Κριού – Ζυγού και επηρεάζει έντονα κυρίως το τέλος του πρώτου και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24.04, ωθώντας μας στο να απολαύσουμε την ζωή, την καλοπέραση, το φαγητό, τον έρωτα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι σε θέση κυβέρνησης και μας δίνει τις καλύτερές της ιδιότητες. Είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για επενδύσεις και οικονομικές υποθέσεις, όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Επηρεάζει έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24