Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/4/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/4/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.2 (5 votes)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 2 ως 8 Απριλίου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/4/2018

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!! Είναι ξεκάθαρο ότι ο απόηχος της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 είναι έντονος. Το θέμα «εγώ και οι άλλοι» είναι πάντα πολύ σημαντικό για όλους, όμως τώρα δείχνει να βάλλεται και να προκαλούνται έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω των απότομων αντιδράσεων, της εριστικής συμπεριφοράς που πιθανά να εκδηλώσουμε, της ακαμψίας και αδιαλλαξίας που μας καταβάλει. Καλό θα είναι να συντονιστούμε με τις επιταγές των ημερών και να ακολουθήσουμε το πνεύμα αγάπης, συμπόνιας και κατανόησης που μας προστάζουν. Μπορούμε να δείξουμε διάθεση για να ακούσουμε και να αντιληφθούμε τις ανάγκες και τα θέλω των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εμάς και να αποφύγουμε εκρήξεις και συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Ας έχουμε στον νου μας ότι δίνοντας αγάπη και κατανόηση, θα λάβουμε τα αντίστοιχα.

Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας ωθεί από την μία στο να ξεπεράσουμε τα όριά μας σε αυστηρότητα. Το αποτέλεσμα τότε θα είναι να δυναμιτίσουμε το κλίμα και να δυσχεράνουμε περισσότερο την ζωή μας. Ο δομημένος τρόπος δράσης είναι ότι καλύτερο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ε υποχρεώσεις και ευθύνες που μας φορτίζουν με άγχος και νευρικότητα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα, δεν βοηθά στο να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τις απόψεις μας και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα γίνουμε εριστικοί και αμετακίνητοι σε αυτά που θέλουμε και στα πιστεύω μας. Η σύγκρουση με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και με πρόσωπα του επαγγελματικού χώρου δεν θα είναι δύσκολο να έρθει. Ας αντιμετωπίσουμε τις πλανητικές συγκυρίες αυτές σαν την προσωπική μας δοκιμασία, με μοναδικό στόχο την αυτοβελτίωση, την ενσυναίσθηση, την επιείκεια προς τους άλλους, την επίγνωση και την αυτεπίγνωση.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 αφήνει μόνο θετικό αντίκτυπο, δίνοντάς μας ξεκάθαρη ώθηση να για να ισορροπήσουμε συναισθηματικά και να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες μας, θέλοντας να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξουμε να περάσουμε όμορφες στιγμές όπου και αν βρεθούμε, αναγνωρίζοντας έτσι την σημαντικότητα του να είμαστε καλά μέσα μας και το πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Η αναγνώριση και ο σεβασμός των συναισθημάτων των δικών μας είναι ο δρόμος για να αναγνωρίσουμε και των γύρω μας. Ας αφήσουμε το φως να εισέλθει μέσα μας και να μας μεταμορφώσει, να μας οδηγήσει στο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κάθε μέρα. Καλό Πάσχα! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24