Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/4/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/4/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 9 ως 15 Απριλίου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15/4/2018

Χριστός Ανέστη!! Η εβδομάδα αυτή «στιγματίζεται» από την επιστροφή του Ερμή στον Κριό σε ευθεία πορεία στις 15.04, τερματίζοντας σιγά σιγά μία περίοδο που μπορεί να προκλήθηκαν παρεξηγήσεις λόγω δυσκολίας στην επικοινωνίας ή καθυστερήσεις σε συνεργασίες ή σχέδια που πιθανά να υπήρχαν.

Στα μέσα της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Άρη στον Αιγόκερω βοηθά στο να ισορροπήσουν ανάγκες και επιθυμίες σε πρακτικό επίπεδο. Εξαιρετικά ευνοημένα είναι τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) , καθώς έχουν τώρα την ευκαιρία να κατανοήσουν αυτά που θέλουν και να προσπαθήσουν να τα διεκδικήσουν με δυναμισμό. Η ανάγκη για απόλαυση, καλή παρέα, καλό φαγητό, έρωτα και πάθος εναρμονίζονται με μοναδικό τρόπο με την έντονη και κυριαρχική δράση. Συναίσθημα, αισθησιασμ και πόθος ανάβουν ερωτικές φωτιές και μας ωθούν στις προσωπικές σχέσεις στο να βγει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας.

Μία όψη που μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο κλίμα μέσα στην εβδομάδα, είναι το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλώσουμε έντονο εκνευρισμό λόγω των προσωπικών ανασφαλειών και να εκτονωθούμε στους γύρω μας, σε συνεργάτες ή στο ταίρι μας. Έντονα επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και καλό είναι να υπάρχει προσοχή στην συμπεριφορά γιατί δεν θα είναι δύσκολο εκτονωθεί το έντονο ψυχικό φορτίο στην οικογένεια, στον επαγγελματικό χώρο ή στην σχέση. Είναι προτιμότερο να επικρατήσει η λογική και να μην χαθεί η αισιοδοξία και η θετική σκέψη των ημερών. Μόνο έτσι είναι εφικτό να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις και καυγάδες.

Με τον Ερμή στον Κριό να επιστρέφει σε ευθεία πορεία όλα δείχνουν πως στην επικοινωνία σιγά σιγά επανέρχεται η κανονικότητα. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο αλλά θα δούμε ότι πια θα βγούμε από πιθανή εσωστρέφεια και θα έχουμε την διάθεση να εκφράσουμε ότι μας προβλημάτισε τον προηγούμενο καιρό ή να δρομολογήσουμε σχέδια που μπορεί να έχουν κολλήσει λόγω καθυστερήσεων και εμποδίων. Η προσωπική προβολή είναι ο απώτερος σκοπός, γι’ αυτό δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε με δυναμικότητα τις απόψεις και τα θέλω μας. Ας προσπαθήσουμε όμως να αποκαταστήσουμε σχέσεις που μπορεί να υπήρξαν παρεξηγήσεις, σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24