Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/8 ως 2/9/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/8 ως 2/9/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 27 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!!  Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η επιστροφή του Άρη σε ευθεία πορεία στον Αιγόκερω στις 27.08, μετά από δύο μήνες ανάδρομης πορείας στον Υδροχόο και στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω που προκάλεσε εντάσεις, απώλεια ενέργειας και μπλοκαρίσματα σε δραστηριότητες που μας ενδιέφεραν. Είναι γεγονός ότι με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς η δράση αποκαθίσταται και μπορούμε να δρομολογήσουμε χωρίς εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές επαγγελματικά σχέδια και υποχρεώσεις που πιθανά να είχαν «κολλήσει» το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να όμως δείξουμε σε έντονο άγχος, νευρικότητα και διάθεση για συγκρούσεις που μπορεί να προκαλούνται από την ανάληψη ευθυνών που μας φορτώνουν έντονα. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των τελευταίων ημερών, που καλό είναι να κρατούν την ψυχραιμία τους και να σκεφτούν πολύ καλά πριν μπουν σε διενέξεις, γιατί δεν θα μείνουν ανέπαφες οι σχέσεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. 

Με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Ερμή στον Λέοντα στις 30.08 μπορούμε να αφιερωθούμε στην προσωπική μας ζωή και να λύσουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Αυτό που πρέπει να βάλουμε σαν προτεραιότητα είναι η σχέση και όχι ο εγωισμός μας και να δείξουμε την θέληση για κατανόηση. Η διάθεση για συζήτηση και να περάσουμε καλά με τον άνθρωπό μας είναι καταλυτικός παράγοντας για να ξεπεραστούν ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που είναι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. 

Στις 31.08 έχουμε την εξαιρετική ευκαιρία να προωθήσουμε ζητήματα καθημερινότητας αλλά και οικονομικής φύσεως είναι η 31.08, με τον Ήλιο από την Παρθένο να σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο και να μας εφοδιάζει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η διάθεσή μας αυτή έχει άμεσο αντίκτυπο και στην προσωπική μας ζωή, καθώς μπορούμε να βρούμε κοινούς βηματισμούς και συμβατούς δρόμους με το ταίρι μας και να περάσουμε στιγμές έντονου ρομαντισμού και ερωτισμού που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην σχέση μας. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24