Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26/8/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26/8/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 20 ως 26 Αυγούστου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 20 έως 26 Αυγούστου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Αυτή την εβδομάδα στρεφόμαστε σιγά σιγά στην καθημερινότητα και τις εργασιακές μας υποχρεώσεις, αφήνοντας πίσω μας πιθανά τις μέρες τον διακοπών αλλά και την ένταση των εκλείψεων που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και στρέφει το ενδιαφέρον μας στην καθημερινότητα και τον προγραμματισμός της, στην εργασία και στις υποχρεώσεις ή αγγαρείες που έχουμε επωμιστεί να διεκπεραιώσουμε. Άγχος, γκρίνια και επικριτικότητα μπορεί να εκδηλωθούν με μεγάλη ευκολία, καθώς προσπαθούμε να είμαστε τελειομανείς και αυτό είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει συγκρούσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με την σωματική μας υγεία και την διατροφή μας, ξεκινώντας γυμναστική ή πρόγραμμα που θα μας επιτρέψει να νιώθουμε ευεξία και περισσότερη ενέργεια. 

Στις 26.08 η Πανσέληνος στο άξονα Παρθένου – Ιχθύων μας καλεί να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας πονούν και ήταν δύσκολο μέχρι τώρα να διαχειριστούμε, που εκκρεμούν και έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με επιτακτικό τρόπο. Θέματα καθημερινού προγραμματισμού και εργασίας είναι πιθανό ακόμα να προκύψουν και θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις. Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και όψεις εξαγώνου με την Σελήνη στους Ιχθύς, συμβάλουν σημαντικά στο να είμαστε αποφασιστικοί, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να αναγνωρίσουμε την ανάγκη μας να «πετάξουμε» από πάνω μας ότι δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε. Υπευθυνότητα και εξαιρετική ομαδική λειτουργία δίνει σε εργασιακό επίπεδο, που μας επιτρέπει να ξεδιπλώσουμε την διάθεση προσφοράς και την αντιληπτική ικανότητα που έχουμε. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς που είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια, επηρεάζονται άμεσα βλέποντας ζητήματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως η προσωπική ζωή και οι συνεργασίες, η οικογένεια και η καριέρα, να εξελίσσονται με θετικό τρόπο, κάτι που τους δημιουργεί σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και απελευθέρωση από ότι θεωρούν ότι τους περιόριζε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24