Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19/8/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19/8/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 ως 19 Αυγούστου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13 έως 19 Αυγούστου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Βρισκόμαστε στον απόηχο της τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού και με αργούς ρυθμούς η ένταση θα εκτονώνεται. Είναι σημαντικό ακόμα να καταλάβουμε ότι μπορεί να υπάρξουν γεγονότα σημαντικά, λόγω της τελευταίας έκλειψης, της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Λέοντα που μπορεί να φέρει κομβικά ξεκινήματα σε ερωτικές σχέσεις και δημιουργικές δράσεις, κάτω από ιδιότυπη ένταση και εγωκεντρισμό.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικά και κοινωνικά που δεν είχαν επιλυθεί. Η δράση δεν θα είναι εύκολο να αναπτυχθεί και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές σε ζητήματα καριέρας που θα μας επηρεάσουν. Όλα αυτά δημιουργούν το «κατάλληλο» σκηνικό για να υπάρξουν συγκρούσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα που έχουν εξουσία και να προκύψουν σοβαρά προβλήματα. Γι΄αυτό καλό είναι να είμαστε εγκρατείς σε ότι λέμε και να περιορίσουμε τυχόν απολυτότητα και επιθετική διάθεση. Δεν είναι απίθανο να στραφούμε σε μία εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και το κατά πόσο ικανοποιεί τις επιθυμίες μας. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και αυτό είναι αρκετό για να μας γεμίσει αισιοδοξία, καλή διάθεση και κέφι. Μπορούμε να περάσουμε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό μας και να εκφράσουμε με αμεσότητα τις ανάγκες που έχουμε από την σχέση μας. Οι συζητήσεις αυτές γίνονται σε ευχάριστο κλίμα και δείχνουμε μεγάλη κατανόηση σε ότι ακούμε. Καλές παρέες μπορούν να μας ωθήσουν στο να ξεφύγουμε από την ένταση του τελευταίου διαστήματος.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και λειτουργεί ευεργετικά στην επικοινωνία, καθώς μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να απευθυνθούμε στους γύρω μας και να γίνουμε κατανοητοί. Δημιουργικά σχέδια ή πλάνα διακοπών δείχνουν να ξεμπλοκάρουν και να μπαίνουν στην άκρη εμπόδια που τυχόν υπήρχαν. Η χαρά και η παιδικότητα με την οποία εκφραζόμαστε δημιουργεί ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα όπου και αν βρεθούμε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η τάση στο να επικεντρωνόμαστε σε ότι λέμε εμείς, χωρίς να δίνουμε σημασία σε ότι ακούμε από τους άλλους. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε δυσαρέσκειες. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24