Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12/8/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12/8/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.9 (8 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα  6 ως 12 Αυγούστου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 6 έως 12 Αυγούστου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Οδηγούμαστε στην τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 μπορεί να δώσει το έναυσμα για νέες αρχές σε ότι αφορά τον τρόπο αυτοέκφρασης, την δημιουργικότητά μας αλλά κυρίως την ερωτική μας ζωή. Οι συνθήκες όμως είναι δύσκολες, καθώς μπορεί να χάσουμε το μέτρο και να οδηγηθούμε σε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Στις 07.08 η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και μας καλεί να αφουγκρασθούμε την προσωπική μας γοητεία, την καλαισθησία, την ανάγκη για ισορροπία εσωτερικά και εξωτερικά. Η κοινωνικότητα και η καλαισθησία δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό που μπορεί να μας οδηγήσει στο να γοητεύσουμε και να κερδίσουμε τους πάντες σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Επαγγελματικά, είναι πολύ πιθανές οι συνεργασίες που θα έχουν θετικό πρόσημο σε οικονομικά ζητήματα. Είναι γεγονός ότι το φλερτ μπαίνει δυναμικά στην ζωή μας και είναι πιθανότατο να δημιουργηθούν νέες προσωπικές σχέσεις ή να υπάρξει σημαντική εξέλιξη στις ήδη υπάρχουσες. Αυτό που όμως θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι η δυσκολία στο να υπερασπιστούμε πιστεύω και απόψεις μας σε σχέση με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας, γιατί υποσυνείδητα υπάρχει ο φόβος την απώλειας προσώπων, της μοναξιάς. Ο κίνδυνος σε μία «συνθηκολόγηση» που δεν μας καλύπτει είναι εφικτός. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης),

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα μπορεί να δονήσει για τα καλά την προσωπική μας ζωή και να μας οδηγήσει σε ένα νέο ξεκίνημα κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να μας εγκλωβίζει σε έντονο υποκειμενισμό, σε έπαρση, σε αμετροέπεια στον λόγο και σε νευρικότητα, δημιουργώντας ένα καθόλου εύκολα διαχειρίσιμο «μείγμα» συναισθημάτων και συμπεριφορών. Προσοχή γιατί θα είναι δύσκολο να αυτοπεριοριστούμε και μπορεί να οδηγηθούμε στο να πούμε πράγματα που θα πληγώσουν και θα στιγματίσουν αρνητικά την σχέση μας. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω αλλά και το διαρκές τετράγωνο ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με Ουρανό στον Ταύρο συντονίζονται σε ένα βαρύ ενεργειακά πλανητικό σκηνικό και δεν είναι διόλου απίθανο να πάρουν διαστάσεις καταστάσεις και λεγόμενα που δεν θα έπρεπε, που θα οδηγήσουν σε ανατροπές και ψυχρότητα στην προσωπική μας ζωή.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για σχέσεις που δεν έχουν κάτι να προσδώσουν περισσότερο, αυτό όμως που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι καλό θα είναι να είμαστε βέβαιοι για ότι αποφασίσουμε, για να μην μετανιώσουμε αργότερα για τις όποιες εξελίξεις. Θα πρέπει λοιπόν να μην χάσουμε τον αυτοέλεγχό μας και να είμαστε μετρημένοι σε ότι εκφράζουμε και στον τρόπο που το κάνουμε για να αποφύγουμε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πιθανά αρνητικά αποτελέσματα. Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να πάρουμε αποφάσεις κάτω από τόσο έντονες συνθήκες, θα είναι καλύτερο να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας να σκεφτεί με ηρεμία σε επόμενο χρόνο, ώστε να έχουμε μία ξεκάθαρη και αντικειμενική διαμορφωμένη άποψη. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24