Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/7 ως 4/8/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/7 ως 4/8/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται την 01.08 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, σε βαθύτερο επίπεδο την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή μας. Είναι γεγονός ότι ο Ουρανός στον Ταύρο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς σχηματίζει τετράγωνο τόσο με τα Φώτα όσο και με την Αφροδίτη στον Λέοντα που βρίσκεται σε σύνοδο με αυτά και μπορεί με την ενέργειά του να δώσει ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, ισοπεδώνοντας ότι μπορεί να είχαμε δημιουργήσει μέχρι τώρα σε σαθρές βάσεις. Έντονη είναι η ανάγκη να εκφράσουμε το εγώ μας και να επικεντρωθούμε σε ότι εμείς θέλουμε, αυτό όμως μπορεί να μας οδηγήσει στο να αδιαφορήσουμε για το τι πραγματικά επιθυμεί ο σύντροφός μας ή πιθανή νέα γνωριμία. Καλό είναι βέβαια να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί τα γεγονότα θα μας προσπεράσουν και μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων που δεν θα μας αρέσουν. 

Η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα και η διάθεση να νιώσουμε ανεξαρτησία μέσα στη σχέση είναι διάχυτη. Είναι όμως ζητούμενο να αντιληφθούμε και εμείς οι ίδιοι αν επαναστατούμε για ουσιαστικούς λόγους ή αν συμπεριφερόμαστε αντιδραστικά. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς αν δεν υπάρχουν σημαντικοί λόγοι που να εξηγούν τη συμπεριφορά μας, είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει σύγκρουση που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχουν γνωριμίες αιφνιδιαστικές πού να δονήσουν για τα καλά την προσωπική μας ζωή, όμως θα υπάρχουν δυσκολίες που καλούμαστε να ξεπεράσουμε για να μπορέσει η νέα αυτή κατάσταση να ευδοκιμήσει.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθά με αργούς ρυθμούς στην αποκατάσταση της επικοινωνίας αρχικά σε ζητήματα οικογένειας. Έχουμε την ευκαιρία πια να εκφράσουμε αυτά που σκεφτόμασταν τον προηγούμενο καιρό, να δείξουμε κατανόηση στους γύρω μας, να λύσουμε ζητήματα οικογενειακά που μπορεί να μας απασχολούσαν. Παράλληλα, φαίνεται να ξεκολλάνε θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες σε σχέση με αγοραπωλησίες, μετακομίσεις, ενοικιάσεις που μπορεί τον προηγούμενο καιρό να μην είχαν δρομολογηθεί. Σημαντικό είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να εκφράσει συναισθήματα και πιθανά παράπονα που έχει από οικεία πρόσωπα, όμως καλό είναι να δώσουμε και την ευκαιρία στους οικείους μας να εκφράσουν τις σκέψεις και τις δικές τους ανάγκες που μπορεί τόσο καιρό να καταπίεζαν. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24