Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 5 ως 11/8/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 5 ως 11/8/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 5 ως 11 Αυγούστου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 5 ως 11 Αυγούστου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Ιδιαίτερα αισιόδοξη  προβλέπεται αυτή η εβδομάδα  καθώς στις 07.08 ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση, καλοπέραση, ερωτικό παιχνίδι. Η χαρά και η αισιοδοξία είναι στα ύψη, γι’ αυτό ερχόμαστε σε επαφή με τους γύρω μας με μεγαλύτερη ευκολία και θέλουμε να χαρούμε την κάθε στιγμή μαζί τους επικοινωνώντας τις ανάγκες μας και δείχνοντας ιδιαίτερη ευχαρίστηση για νέες γνώσεις που  ανοίγουν τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν αφήνουμε τίποτα να μας καταβάλει και ότι νιώθουμε αυτοπεποίθηση κάτι που επηρεάζει και το περιβάλλον που βρισκόμαστε.

Ο έρωτας κι ο αισθησιασμός κυριαρχούν αφού μπορούμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό κλίμα  στην προσωπική μας ζωή  που θα την εκτοξευτεί και θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση μας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες πώς θα είναι άκρως ευνοϊκές για εμάς και θα δώσουν άλλη διάσταση στο πώς σκεφτόμαστε τον έρωτα και πώς συμπεριφερόμαστε μέσα στη σχέση. Ώρα για διακοπές και για ξεφάντωμα λοιπόν καθώς η ατμόσφαιρα είναι η ιδανική.

Στις 11.08 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα. Είναι σημαντικό ότι σε αυτή τη θέση περνάει για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι και έχουμε την ευκαιρία να επεξεργαστούμε και να δρομολογήσουμε ζητήματα που μπορεί να μας απασχόλησαν και στην πρώτη διέλευση του. Γεγονός είναι όμως ότι αυτή η θέση δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την επικοινωνία καθώς δημιουργεί την ανάγκη για να τραβήξουμε την προσοχή των γύρω μας, κάτι που μας οδηγήσει υπερβολές.

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε στο «εγώ» και σε αυτά που εμείς σκεφτόμαστε και να δώσουμε την ευκαιρία στους γύρω μας να εκφράσουν τις δικές τους σκέψεις και απόψεις καθώς αν δεν χειριστούμε με αυτός τον τρόπο την όποια κατάσταση το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να οδηγηθούμε σε συγκρούσεις και εντάσεις την προσωπική μας ζωή. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και τίποτα δεν μας σταματά το να πετύχουμε το σκοπό μας, όμως αυτό που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι ότι δεν πρέπει να λειτουργήσουμε ισοπεδωτικά στις ανάγκες και τα θέλω των γύρω μας για να ικανοποιήσουμε προσωπικές επιθυμίες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις με το περιβάλλον μας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24