Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28/7/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28/7/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουλίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Έντονη η αστρολογική κίνηση και αυτή την εβδομάδα καθώς στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα, στο ζώδιο της κυβέρνησής του και μας δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουμε από ότι μπορεί να μας έχει προβληματίσει τον προηγούμενο καιρό. Αφήνουμε πίσω την έντονη ενέργεια των εκλείψεων και παίρνουμε βαθιές καλοκαιρινές ανάσες καθώς ο Λέοντας επικεντρώνει την προσοχή μας στον έρωτα, τη διασκέδαση, την πολυτέλεια, στο να περάσουμε μοναδικά και να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ζωής. Η διάθεσή μας ανεβαίνει κατακόρυφα και έχουμε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε έντονα. Οι διακοπές μπορούν να ξεκινήσουν τώρα και να έχουν εξαιρετική πορεία καθώς προμηνύεται να μην χάσουμε ευκαιρία για γλέντι και φλερτ. Προσοχή μόνο γιατί ο εγωισμός και η διάθεση του να είμαστε στο επίκεντρο όπου κι αν βρεθούμε μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με το περιβάλλον μας.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη μπορεί να μας δώσει έντονη ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας ή πιθανούς επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους και όλα αυτά κάτω από την ιδιαίτερη εύνοια που δίνει ο Δίας. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο, αρκεί να επικεντρώσουμε την ενέργειά μας στις επιθυμίες μας και να μπορέσουμε να κάνουμε κινήσεις που θα δώσουν θετικές εξελίξεις. Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενισχύει τη δυνατότητα για σημαντικές συζητήσεις στην οικογένεια. Έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε ότι μπορεί να μας στεναχώρησε στο παρελθόν και τις ανάγκες μας, δίνοντας έτσι στους οικείους μας να καταλάβουν τι είναι αυτό που αποζητούμε από αυτό. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να εντείνουν την αίσθηση του γνώριμου και της ασφάλειας που πιθανά αποζητάμε. 

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, προσθέτοντας και αυτοί τις δυνάμεις της σε αυτό το πύρινο ζώδιο μετά τον Άρη και τον Ήλιο. Η ατμόσφαιρα μυρίζει διακοπές και έντονο ερωτικό παιχνίδι που οφείλουμε να επιδιώξουμε να ζήσουμε. Η διασκέδαση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ας μη διστάσουμε να οργανώσουμε εξόδους με την παρέα μας ή το σύντροφο για να περάσουμε μοναδικά. Η Αφροδίτη σε αυτό το έντονο ερωτικό ζώδιο μπορεί να φέρει στη ζωή μας πολλές νέα γνωριμίες καθώς μαγνητίζουμε τα βλέμματα με την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία μας. Προσοχή στον εγωισμό αφού είναι επιτακτική ανάγκη να ακούμε τις ανάγκες τον γύρω μας και κυρίως του συντρόφου ή πιθανής νέας γνωριμίας. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24