Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21/7/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21/7/2019.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2019

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17,07 και σηματοδοτεί καρμικά γεγονότα και εξελίξεις σε ότι αφορά την οικογένεια και κυρίως στην επαγγελματική ζωή. Αυτό που πρώτιστα θα μας απασχολήσει είναι η καριέρα και η δημόσια εικόνα, αφού φαίνεται να οδηγούμαστε σε αποφάσεις και κινήσεις κλείνοντας σημαντικά κεφάλαια της ζωής μας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί υπόγεια παιχνίδια εξουσίας, ανάγκη επιβολής και ελέγχου, αλλά και έντονο συναισθηματικό φορτίο που εκδηλώνεται ως καταπίεση. Αυτό κυρίως μπορούμε να το βιώσουμε στην καριέρα και πιθανά να μας οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά ή ανώτερους μας που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε. Η ένταση με την οικογένεια δεν αποκλείεται, καθώς γονείς ή γηραιότερα πρόσωπα σε αυτή πιθανά να προσπαθήσουν να επιβάλουν με υπόγεια και επιτακτικά μέσα όρους και προϋποθέσεις που θα δημιουργήσουν ασφυξία. Η ένταση μπορεί να εκτοξευθεί στα ύψη. Καλά θα κάνουμε να διαχειριστούμε όσο είναι αυτό εφικτό με ψυχραιμία και ωριμότητα τις όποιες προθέσεις εκδηλωθούν.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα και ανάγκη αποστασιοποίησης σε συναισθηματικό επίπεδο που θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περιοριστούμε ή να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη προσοχή καλύπτοντας τις πρωτεύουσες ανάγκες για μας.

Ο Ποσειδώνας σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με Αφροδίτη και Κρόνο που δεν βοηθάει κατά κύριο λόγο να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε για να αποφύγουμε δυσκολίες και ζητήματα σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Η διαίσθησή μας είναι κυρίαρχη και καλά θα κάνουμε να την αφουγκραστούμε και να την ακολουθήσουμε, καθώς θα μας δείξει μοναδικά μονοπάτια για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε οικονομικές απαιτήσεις αλλά και να μην επιτρέψουμε στην ψυχρότητα και την κατήφεια να επηρεάσει τη σχέση μας, τόσο ώστε να απομακρυνθούμε από το ταίρι μας. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως η σχέση, η οικογένεια, η επαγγελματική πορεία, καθώς οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις και δυσάρεστες εξελίξεις.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα πάθη, την καχυποψία, τη ζήλια και την ανάγκη ελέγχου του συντρόφου μας και μπορεί να οδηγηθούμε σε σκηνές και εκρηκτικές καταστάσεις προσπαθώντας να έχουμε την απόλυτη εξουσία πάνω του. Ας αφεθούμε στο πάθος, στον αισθησιασμό και στην έξαψη και ας μην επιτρέψουμε στα κατώτερα ένστικτα και συναισθήματα μας να κυριαρχήσουν και να οδηγήσουν την προσωπική μας ζωή σε αδιέξοδα. Καλό είναι επίσης να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συμφωνίες οικονομικής φύσεως γιατί μπορεί στο τέλος να θεωρούμε τους εαυτούς μας αδικημένους. Ακίνητη περιουσία, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν, όπως επίσης και ότι έχει να κάνει με τη διακόσμηση, γι’ αυτό καλό είναι να μην βρεθούμε στο τέλος να έχουμε υπερβολικά έξοδα ή λιγότερα έσοδα από αυτά που περιμέναμε. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24