Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14/7/2019.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14/7/2019.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2019. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2019

 

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα στις 08.07 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που προμηνύει ευχάριστες εκπλήξεις στον έρωτα που θα μας βοηθήσουν να ανανεώσουμε την αισθηματική μας ζωή. Είναι σημαντικό ότι η διάθεση να αιφνιδιάσουμε το ταίρι μας θα δώσει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να έρθουν ξαφνικά στη ζωή μας και να εντείνουν το συναίσθημα, την τρυφερότητα και το πάθος συνάμα.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σε ακριβείας σύνοδο με τον Άρη δεν βοηθά να ηρεμήσουν τα πνεύματα σε αισθηματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σημάνει έντονες συγκρούσεις λόγω εριστικής διάθεσης και πιθανής επιθετικότητας που μπορεί να υπάρξει. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και προκαλούν αντιπαραθέσεις, ας δείξουμε ωριμότητα και ας μην επιτρέψουμε στα νεύρα να κυριαρχήσουν και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα της προσωπικής μας ζωής. Προβλήματα επίσης μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τα παιδιά, είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τις όποιες εντάσεις. Ας σημειωθεί ότι το τετράγωνό τους με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι εν ισχύ και ενισχύει αρνητικά διαθέσεις και συμπεριφορές. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που η ένταση αυτή δείχνει να επηρεάζει τη προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που θα κοστίσουν.  

Στις 11.07 σχηματίζεται διευκολυμένη αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Ιχθύες που εντείνει πιθανή ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων στον οικογενειακό τομέα, όμως η πραγματικότητα είναι ότι λειτουργούν περιοριστικά και πιεστικά στην ψυχολογία μας χωρίς να το αντιληφθούμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, καθώς πιθανά να υπάρξουν προτάσεις που να φαίνονται ιδανικές, όμως η πραγματικότητα μπορεί να κρύβει λεπτομέρειες που δεν ευνοούν. Παράλληλα, όμως έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε στο εδώ και τώρα όνειρα και πρόσωπα της οικογένειας να είναι δίπλα μας σε κάθε επιλογή.

Στις 14.07 η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανταγωνιστικές διαθέσεις και χειριστικές τάσεις που οδηγούν σε συγκρούσεις που αν δεν είμαστε προσεκτικοί θα δυναμιτίσουν το κλίμα στην οικογενειακή εστία. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν οικονομικά θέματα που έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν προστριβές που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και ωριμότητα με σκοπό να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) καθώς επηρεάζονται άμεσα οι προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24