Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30 ως 6/5/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30 ως 6/5/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 30 ως 6 Μαΐου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Απριλίου ως 6 Μαΐου 2018

Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να δρομολογηθούν ή να λυθούν. Επηρεάζονται έντονα οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος). Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε όψεις τριγώνου και εξαγώνου με τα Φώτα λειτουργεί σταθεροποιητικά στα συναισθήματα και δίνει αποφασιστικότητα και λογική προσέγγιση των πραγμάτων, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την πορεία των συμφωνιών. Οι γερές βάσεις και η μεγάλη χρονική διάρκεια είναι χαρακτηριστικά που μπορεί να προκύψουν. Συναισθηματικά, συναίσθημα και λογική δείχνουν να εναρμονίζονται εξαιρετικά και γιατί όχι να υπάρξουν και επισημοποιήσεις σχέσεων. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές που θα κάνουν την καρδιά να χτυπήσει έντονα αλλά θα δώσει και σταθερότητα και ασφάλεια.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω δονεί για τα καλά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η αστρολογική συγκυρία αυτή πιθανά να φέρει μεταμορφωτικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα επηρεάσουν όμως όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής. Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε έντονες εξουσιαστικές τάσεις αλλά και απότομες αντιδράσεις που θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα, με αποτέλεσμα έντονες συγκρούσεις με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Συναισθηματικά, ας διοχετευτεί όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πάθος και ερωτισμό, διαφορετικά κτητικές και κυριαρχικές τάσεις, ζήλια και καχυποψία μπορεί να δυναμιτίσουν την κατάσταση.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 06.05 διευκολύνει την έκφραση των συναισθημάτων και την διάθεση για κατανόηση και στήριξη αυτών που την χρειάζονται. Η αυτοπεποίθηση και η ασφάλεια περνάει μέσα από την ευαισθησία, κάτι που βοηθά στο να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση αλλά και στο πως λειτουργούμε σε ερωτικό επίπεδο, γιατί δεν θα είναι δύσκολο οι αυταπάτες να υπερισχύσουν της λογικής και η απογοήτευση αργότερα να είναι μεγάλη. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

 

 

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24