Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13/5/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13/5/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 7 ως 13 Μαΐου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13 Μαΐου 2018

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αυτήν την εβδομάδα στις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις και να απογοητευτούμε ή να υπερβάλουμε στις αντιδράσεις μας. Επιθετικότητα και αντιδραστικότητα δεν θα είναι δύσκολο να φέρουν εκρήξεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 δεν θα είναι δύσκολο να φέρει εξιδανικεύσεις και να περιμένουμε στο έρωτα περισσότερα πράγματα από ότι μπορούν να προκύψουν στην πραγματικότητα. Προσοχή και στην διαχείριση των οικονομικών, αφού μπορεί να παρθούν αποφάσεις που θα κοστίσουν. Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στα μέσα του δεύτερου δεκαήμερου των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό στις 09.05 μπορεί να φέρει υπερβολές και πομπώδεις συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Τάσεις για τεμπελιά θα είναι χαρακτηριστικές, όπως και ο υπέρμετρος αυθορμητισμός που μπορεί να οδηγήσει σε γκάφες που θα φέρουν τους άλλους σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να υπάρξει διάθεση για κατανόηση και των αναγκών των άλλων, αποφεύγοντας έτσι εγωκεντρικές συμπεριφορές. Επηρεάζει έντονα τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος).

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.05 προσδίδει δυναμισμό, ψυχικά αποθέματα, αντοχή και επιμονή για την επίτευξη στόχων που μπορεί να έχουν τεθεί σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η διαίσθηση είναι έντονη και είναι σημαντικός καθοδηγητής στο να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Η επιρροή είναι έντονη στους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς).

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) στις 12.05, καθώς η σύνοδος  Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω και δεν θα είναι δύσκολο να βάλουν δυναμίτη στα θεμέλια προσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών σχέσεων αν δεν καταφέρουν να περιορίσουν τάσεις οργής, επιθετικότητα, ανταγωνιστικότητα και αλαζονεία που θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές συζητήσεις. Καλό είναι να πρυτανεύσει η ψυχραιμία και να υπάρχει λογική σκέψη πριν εκφράσουμε ότι σκεφτούμε.

Στις 13.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο δίνοντας το σύνθημα για ψύχραιμα και σταθερά βήματα σε οικονομικό επίπεδο. Σχέδια και συζητήσεις για την εύρεση νέων πόρων είναι δεδομένα. Η υπομονή και η επιμονή που προσδίδει είναι τα κατάλληλα συστατικά για την επίτευξη των οικονομικών στόχων που πιθανά να τεθούν. Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς η ανάγκη για ασφάλεια είναι έντονη και αυτό είναι αναγκαίο να εκδηλωθεί προς και από τον σύντροφο. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24