Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30/7 ως 5/8/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30/7 ως 5/8/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Είναι γεγονός ότι με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα την προηγούμενη εβδομάδα το κλίμα έχει οξυνθεί και είναι πιθανότατο να μπούμε σε αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα, με τον σύντροφό μας, με ανθρώπους που αγωνιζόμαστε μαζί για κοινούς σκοπούς δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση ανθρώπων από εμάς ή να είμαστε εμείς αυτοί που θα επιλέξουμε να αποστασιοποιηθούμε από πρόσωπα που μέχρι τώρα είχαν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας. 

Η τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού, η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, στις 11.08, δείχνει ήδη  δείγματα γραφής και δεν αφήνει να εκτονωθεί η σύγχυση και η νευρικότητα, εντείνοντας περισσότερο το κλίμα, κυρίως στην προσωπική μας ζωή. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο υποδαυλίζει φιλίες, στόχους και φιλοδοξίες και δεν θα διστάσουμε να βάλουμε μπουρλότο στα θεμέλια σημαντικών προσδοκιών μας αλλά και φιλικών σχέσεων, αφήνοντας πίσω μας χαλάσματα και πικρία. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, γιατί ανατροπές και αιφνίδια γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής τους και να λειτουργήσουν ισοπεδωτικά σε σχέση με το επαγγελματικό, οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον τους αλλά και το ταίρι τους.

Ανάσες μέσα στην εβδομάδα δίνει το τρίγωνο της Σελήνης στον Κριό με τον Ήλιο στον Λέοντα στις 02.08 που βοηθά να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας, την ζωτικότητά μας και μας προσδίδει λάμψη και γοητεία για να κατακτήσουμε ότι θέσουμε στον νου μας. Θετικά επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που είναι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, αφού λειτουργεί ανανεωτικά για την διάθεσή τους και τους γεμίζει δύναμη και ζωντάνια. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.08 μας γεμίζει ψυχικό σθένος, αντοχή και διαίσθηση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε δυσκολίες και εντάσεις. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς βρίσκουν την εσωτερική δύναμη να προχωρήσουν σε σημαντικούς τομείς αλλά και έχουν την άμεση αντίληψη να διαβάζουν κινήσεις, πρόσωπα, εξελίξεις στη ζωή τους. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24