Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 5 έως 11/11/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 5 έως 11/11/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 5 ως 11 Νοεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 5 ως 11 Νοεμβρίου 2018.

Εξαιρετικά σημαντική η εβδομάδα αυτή, καθώς οι μετακινήσεις πλανητών αλλάζουν άρδην το ενεργειακό σκηνικό και αποφορτίζουν την ατμόσφαιρα που βιώσαμε την τελευταία περίοδο. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις 06.11, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, φέρνοντας ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που αλλάζουν για πάντα τη ζωή των γεννημένων στις τελευταίες μέρες των Παρορμητικών ζωδίων. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των συγκεκριμένων ζωδίων βιώνουν αναπάντεχες καταστάσεις, συγκρούσεις αλλά και ξαφνικές γνωριμίες που τους οδηγούν σε μία νέα πορεία σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, απαλλαγμένους από νοοτροπίες και ιδεοληψίες που λειτουργούσαν επιβαρυντικά γι’ αυτούς.

Στις 07.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανακινεί ζητήματα οικονομικά και συναισθηματικά, ωθώντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος) σε νέες αρχές σημαντικές για τους ίδιους. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τον ρομαντισμό, την ονειροπόληση, την εξιδανίκευση, την δημιουργία μίας παραμυθένιας διάστασης της όποια κατάστασης υπάρχει, που όμως μπορεί να αποβεί μοιραία και να οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Η διαίσθηση είναι έντονη και αυτή μπορεί να δώσει καθοριστικές αποφάσεις, να οδηγήσει στις σωστές διαδρομές, γι’ αυτό και πρέπει να ακολουθηθεί πιστά. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθήστε να συνδυάσετε λογική, ευαισθησία και διαίσθηση και είναι βέβαιο ότι θα επιτύχετε σημαντικά στην προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή.

Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 επικεντρώνοντας το επεκτατικό ενδιαφέρον, την εύνοια σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση, νομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν, ταξίδια ή επικοινωνία με πρόσωπα του εξωτερικού. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν. Η διασκέδαση και ο έρωτας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τους επόμενους δεκατρείς μήνες, αυτό που πρέπει βέβαια να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι τάσεις υπεραισιοδοξίας, αμετροέπειας, φανατισμού και θρασύτητας που μπορεί οδηγήσουν σε αποτυχία στόχων, να χαθούν σημαντικότατες ευκαιρίες, ευκαιρίες ζωής. Μέτρον άριστον!! Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που υπάρχουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς. Απολαύστε τη χαρά, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τη διεύρυνση Κριοί και Λέοντες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο δίνοντας απογειωτική ώθηση στις ερωτικές σχέσεις, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες να συμβαδίζουν σε απόλυτο βαθμό και το πάθος να κατακλύζει τις ερωτικές σχέσεις. Η αέρινη φύση των ζωδίων ενισχύει την επικοινωνία στα ζευγάρια και μπορεί να λυθούν ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και λειτουργούν ανασταλτικά στην πορεία των σχέσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ότι σας βαραίνει στην προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες. Τοξότες) του τρίτου δεκαημέρου. Να έχετε μία εξαιρετική εβδομάδα!!! Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24