Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Ο Δίας θα κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο του Τοξότη, το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου 2018 με 2 Δεκεμβρίου του 2019 θα είναι ευνοϊκό, δημιουργικό, και προσοδοφόρο. Άμεση θα είναι η επίδραση σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, έρχονται ανοίγματα, καταφθάνουν νέες ευκαιρίες. Τα επικοινωνιακά ζώδια ή όσοι έχουν επαγγελματικές δραστηριότητες γύρω από δημόσιες σχέσεις θα έχουν γνωριμίες και νέες συνεργασίες. Σε οικονομικά θέματα θα πρέπει να αποφευχθούν οι παρορμητικές επιλογές, προσοχή σε τάσεις υπερκατανάλωσης κυρίως για τους χαρακτήρες που αρέσκονται στην απόκτηση υλικών αγαθών.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκίνημα δεσμού. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις δεν αποκλείεται να πάρουν μια πιο επίσημη ή σοβαρή μορφή, δεν θα λείψουν οι δεσμευτικές υποσχέσεις, πολλοί θα κάνουν το τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης. Οι παρορμητικοί ή μεταβαλλόμενοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς και την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις όμως όλα θα πρέπει να κυμανθούν σε συνετά πλαίσια.

Ο Δίας στον Τοξότη και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί μου Κριοί, το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου με 2 Δεκεμβρίου του 2019 που ο δημιουργικός Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι για εσάς μια τυχερή και εποικοδομητική περίοδος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για πνευματική εξέλιξη, οι επαφές και τα ανοίγματα θα βοηθήσουν στο να διευρυνθεί ο νοητικός σας ορίζοντας, η αντίληψη σας θα είναι ιδιαιτέρως πρόσφορη και οξυδερκής. Προτεραιότητα θα δώσετε στην ενημέρωση, στην πνευματική καλλιέργεια, θα δραστηριοποιηθείτε και θα διεισδύσετε σε έναν καινούργιο κύκλο ατόμων με ιδεολογικές τοποθετήσεις και ενδιαφέροντα που θα ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επαγγελματικής βελτίωσης, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις θα καταφέρετε να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις είτε για λόγους εργασιακούς είτε για ψυχαγωγικούς. Στον αισθηματικό σας τομέα θα προκύψει νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα νέας αρχής. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου με 2 Δεκεμβρίου του 2019 η στάση σας θα είναι αρκετά σκεπτόμενη με δυνατή διαίσθηση. Παίρνετε νέες αποφάσεις, θα σημειωθούν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε και να συνεχίσετε την οικονομική σας πορεία με σταθερότητα. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε αβέβαιες καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να προβείτε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές ωστόσο θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι, θα είναι αναγκαίο να αποφευχθούν οι υπερβολές. Στον αισθηματικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ή εμπόδια ενδεχομένως να σας αγχώσουν καλό θα είναι να μην επικεντρωθείτε σε αυτά παραπάνω από όσο θα πρέπει και χάσετε την αισιοδοξία σας. Σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες να ξέρετε πως θα είναι επιφανειακές και περαστικές, καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με δυναμισμό.Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι η εμφάνιση του Δία στον Τοξότη θα ασκήσει θετική επιρροή στην κοινωνική σας ζωή, στις προσωπικές σας επαφές και γενικότερα στις συζητήσεις που θα έχετε με τρίτους. Το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου με 2 Δεκεμβρίου του 2019 ανοίγονται για εσάς νέες επικοινωνιακές διόδους, εποικοδομητική εξέλιξη θα έχουν οι συναντήσεις σας, καταφθάνουν καινούργιες γνωριμίες. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, νέους φίλους θα αποκτήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα και θα δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα. Μεθοδική θα είναι η επαγγελματική σας συμπεριφορά, στόχος σας θα είναι η ομαλή συναδελφική συνεργασία. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, ίσως να ενσωματωθείτε σε κοινωνικές οργανώσεις ή σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που αναζητάτε μια νέα αρχή θα έχετε την ευκαιρία για δημιουργία καινούργιας σχέσης. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό του Δία στον Τοξότη σε πρακτικό επίπεδο θα ανοιχτεί πεδίο κινητικότητας, οι επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις βγαίνουν από τη στασιμότητα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον έρχονται αλλαγές που θα σας ωθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, ο τρόπος αντιμετώπισης σας εκ των πραγμάτων θα γίνει άμεσος. Προσεκτικοί να είστε στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα πρέπει να αποφύγετε σφάλματα και επιπολαιότητες. Συζητήσεις και συνεργασίες θα σας φέρουν ικανοποιητικά κέρδη, στους προϋπολογισμούς σας δε θα πέσετε έξω. Εσείς που νιώθετε καταβεβλημένοι ή πιεσμένοι ίσως να αλλάξετε κατά κάποιον τρόπο το σκεπτικό σας. Το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου με 2 Δεκεμβρίου του 2019 διαφοροποίηση θα υπάρξει στις προσωπικές εσωτερικές σας αναζητήσεις, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε ή να αποδράσετε από την καθημερινή πίεση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες αθλητικές ή κοινωνικές. Εσείς που θέλετε να αποφορτιστείτε θα καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, θετικά θα σας επηρεάσει η είσοδος του Δία στον Τοξότη, θα είστε από τους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου. Το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου με 2 Δεκεμβρίου του 2019 θα υπάρξουν ανοίγματα και τυχερά γεγονότα, θα καταφέρετε να δραστηριοποιηθείτε και να βγείτε από την αδράνεια. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από σκέψεις, πεποιθήσεις ή συνθήκες που σας οδήγησαν στη στασιμότητα και όχι στη βελτίωση. Αλλάζετε απόψεις, αισθήματα, και ιδεολογικές τοποθετήσεις, ουσιαστικά θα αφήσετε πίσω σας παράγοντες που αποδείχτηκαν ανασταλτικοί. Ίσως να προκύψει μια νέα πρόταση, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχτείτε, διευρύνονται οι ορίζοντες, ξεκινάτε νέα σχέδια. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, οι νέες σας αποφάσεις και ενέργειες δε θα έχουν απογοητευτική ή αρνητική κατάληξη. Καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, δεν αποκλείεται να προκύψει νέος έρωτας. Εσείς οι ήδη δεσμευμένοι θα προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις, κάποιοι θα συγκατοικήσετε, κάποιοι θα σκεφτείτε τη δημιουργία οικογένειας. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την εμφάνιση του Δία στον Τοξότη το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου με 2 Δεκεμβρίου του 2019 θα στρέψετε την προσοχή σας σε θέματα οικογενειακά αλλά και οικονομικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε για τις υποθέσεις του σπιτιού σας όπως ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις, ίσως και αγοροπωλησίες ακίνητων.  Παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κάποια συγκεκριμένα οικονομικά ζητήματα, οι επιλογές και οι συμφωνίες που θα κάνετε θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν σας αλλά και στο μέλλον σας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, δραστηριοποιηθείτε δεν θα συναντήσετε εμπόδια. Επενδυτικές ενέργειες θα είναι συμφέρουσες θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα, άνοιγμα θα υπάρξει για αγοροπωλησίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ταχύτητα των γεγονότων, δεν θα πρέπει να αμελήσετε ή να τρενάρετε τις καταστάσεις. Η σκέψη σας θα είναι ορθή και ρεαλιστική, όσο πιο οργανωμένα κινηθείτε τόσο πιο κοντά θα είναι για εσάς η επιτυχία και η ολοκλήρωση. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η είσοδος του Δία στον Τοξότη θα σας ωθήσει στο να δράσετε δημιουργικά και να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα. Το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου με 2 Δεκεμβρίου του 2019 κινηθείτε αυτόβουλα, σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες ή αλλοπρόσαλλες καταστάσεις τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στο οικογενειακό. Προσπαθήστε οι υποσχέσεις που θα δώσετε να είναι πρακτικά εφικτές, κρατείστε υπό έλεγχο την παρορμητικότητα σας, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Στον επαγγελματικό σας τομέα νέες αποφάσεις θα λάβετε, ανοίγεται ευκαιρία καινούργιων και δημιουργικών συνεργασιών. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχτείτε, εσείς που ψάχνετε εργασία θα λάβετε ικανοποιητική πρόταση, θα είναι σωστή χρονική περίοδος για να δοκιμαστείτε και να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, με ευκολία θα μιλήσετε και θα ‘ρθείτε σε επαφή με καινούργια άτομα. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου του 2018 με 2 Δεκεμβρίου του 2019 που ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη, οι ευκαιρίες και οι συνθήκες καθώς και η εσωτερική σας ανάγκη για δημιουργική δράση θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα σχέδια σας επαγγελματικά ή οικονομικά. Ανοίγεται δίοδος επιτυχίας και προόδου, είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, σας δίνω τη συμβουλή να την δεχτείτε, επιχειρήστε να επεκταθείτε, θα υπάρξει δυνατότητα ανάπτυξης και εξέλιξης. Προμηνύονται εξελίξεις και νέα ενδεχόμενα που δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν θα είναι καθοριστικά για την πορεία σας. Καταφθάνουν ανοίγματα σε οικονομικά θέματα, χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες αγορές. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, αναγκαίο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και οικονομικός προγραμματισμός. Δεν θα πρέπει να ξεφύγετε και να υποπέσετε σε σπατάλες, προσπαθήστε να οριοθετήσετε τάσεις ή επιθυμίες που σας ωθούν στην υπερβολή. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, ο κυβερνήτης σας Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου του 2018 με 2 Δεκεμβρίου του 2019. Η δράση σας θα είναι έντονη και δυναμική, στα χέρια σας θα πάρετε τα ηνία των άμεσων καταστάσεων. Κάποιοι από εσάς θα αλλάξετε κατεύθυνση συναισθηματική ή επαγγελματική, σε περίπτωση που δε είστε ικανοποιημένοι με τα δεδομένα βάζετε στόχο να τα διαφοροποιήσετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον υπερβολικό ενθουσιασμό, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας, οι πράξεις και οι σκέψεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες μη παρασυρθείτε από την ορμητικότητα σας. Θα υπάρξει άνοιγμα υλοποίησης, οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο γι αυτό κινηθείτε οργανωμένα. Εύνοια θα υπάρξει τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε αισθηματικά, θα είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση ή για να περάσετε σε δεσμεύσεις εσείς που ήδη διατηρείτε μια σταθερή σχέση. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγεστε, καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σε ένα είδος εσωτερικής αναζήτησης και ενδοσκόπησης θα σας ωθήσει η είσοδος του Δία στον Τοξότη. Ως τις 2 Δεκεμβρίου που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα είναι μια χρονική περίοδος που θα τολμήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας με σκοπό να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογική σας κατάσταση. Κάποιοι από εσάς ίσως να μην αναλάβετε ρίσκα, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί σας προκαλέσει άγχος ή πίεση. Στόχος σας θα είναι να ελαφρύνετε το πρόγραμμα σας, δε θα θελήσετε να επιβαρυνθείτε με φορτωμένες ευθύνες ή υποχρεώσεις, ουσιαστικά θα επικεντρωθείτε στην εσωτερική σας ηρεμία. Αναθεωρείτε σχετικά με αποφάσεις, απόψεις ή ιδεολογικές τοποθετήσεις, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κοινωνικά ή αισθηματικά δεν αποκλείεται να αλλάξετε την οπτική σας. Χαλαρότητα θα δείξετε στα αισθηματικά σας ζητήματα, δε θα θελήσετε πιέσεις, θα φροντίσετε η στάση σας να είναι ουσιαστική και ξεκάθαρη. Τυχερά γεγονότα θα σας αποτρέψουν από λανθασμένες ή παρορμητικές ενέργειες. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εμφάνιση του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα έχει θετική επιρροή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου του 2018 με 2 Δεκεμβρίου του 2019 ο οραματισμός σας θα έχει έκταση, πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες σας, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από καταστάσεις που σας οριοθετούν ή σας αγχώνουν. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέο ξεκίνημα, θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες, ίσως να δοκιμαστείτε σε μια διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση. Θετική κατάληξη θα έχουν ανοιχτές οικογενειακές σας υποθέσεις, θα ‘ρθείτε συναισθηματικά πιο κοντά με συγγενικά σας πρόσωπα. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγεστε, δραστηριοποιήστε, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ομαδικές κατευθύνσεις. Ίσως να λάβετε συμμέτοχη σε κοινωνικές ενέργειες αλληλεγγύης, ανάγκη σας θα είναι να γίνετε μέλος και να συνεισφέρετε. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο, εσείς που είστε χωρίς σχέση δεν θα αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει άπραγος. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η εμφάνιση του Δία στον Τοξότη το χρονικό διάστημα 8 Νοέμβριου του 2018 με 2 Δεκεμβρίου του 2019 θα στρώσει το έδαφος για επαγγελματικές προσοδοφόρες κινήσεις. Όσοι από εσάς ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα ομαλή θα είναι η εξέλιξη, δε θα υπάρξουν ανατροπές ούτε κάποια αρνητικά απρόοπτα. Η ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας βοηθήσει να αναδιοργανωθείτε, σε εργασιακά θέματα επαγγελματισμός και υπευθυνότητα θα διακρίνουν τις ενέργειες σας. Πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο ανόδου και βελτίωσης όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, ουσιαστικά θα αλλάξετε στόχους και αποφάσεις. Εσείς που είστε σε αναζήτηση θα τολμήσετε να δοκιμαστείτε και να πειραματιστείτε, ωστόσο θα πρέπει να σταθεροποιηθείτε στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Ευνοούνται τα ταξίδια εκπαιδευτικά ή ψυχαγωγικά, σε αποφάσεις μετακινήσεων δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Τοξότη τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24