Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/10 έως 4/11/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/10 έως 4/11/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου 2018.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Στις αρχές της εβδομάδας η σύνοδος Ερμή – Δία στον Σκορπιό δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στις συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως επίσης μπορεί να φέρει και ευχάριστα νέα σε ζητήματα που μας ενδιαφέρουν, κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις. Εκ βαθέων εξομολογήσεις μπορεί να υπάρξουν στην προσωπική μας ζωή, που θα δώσουν νέα ώθηση στη σχέση μας.

Η αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30.11 μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα σε ερωτικές σχέσεις και επιχειρηματικές προσπάθειες, γι΄αυτό θα καλό θα ήταν στην προσωπική μας ζωή να περιορίσουμε τις επαναστατικές μας αντιδράσεις, προσπαθώντας να έρθουμε σε επαφή και με τις ανάγκες του συντρόφου μας, διαφορετικά είναι πιθανές οι απομακρύνσεις και η ψυχρότητα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) των πρώτων ημερών, καθώς η όποια συγκρουσιακή διάθεση υπάρξει θα έχει κόστος σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Στις 31.11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη αλλάζοντας την διάθεση μας, καθώς η διάθεση για πνευματικές συζητήσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις κυριαρχούν και είναι πιθανό να αμελήσουμε καθημερινές μας δραστηριότητες, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε προσοχή. Αποδράσεις στην ύπαιθρο ή ταξίδια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και θα μας ανεβάσουν το κέφι. Οι συναντήσεις με του ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον πιθανά να αυξηθούν, καθώς είναι μία ευκαιρία για να βρεθούμε με πρόσωπα που δεν νιώθουμε τόσο κοντά μας.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και μπαίνουμε σε μία εσώτερη διεργασία σε ότι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες και κατά πόσο καλύπτονται οι ανάγκες μας από το πρόσωπα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Η συντροφικότητα και η κατανόηση είναι για εμάς κυρίαρχα στοιχεία, όμως δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι μας, γι΄ αυτό είναι προτιμότερο να μην εκφράσουμε αυτή την περίοδο σκέψεις, προβληματισμούς και ανησυχίες γιατί το πιθανότερο είναι οι εξελίξεις να μην είναι οι επιθυμητές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24