Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28/10/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28/10/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 22 ως 28 Οκτωβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε έντονες και εις βάθος συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά θέματα και μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις με βάση τη διαίσθησή μας, η οποία θα μας κατευθύνει με μοναδικό τρόπο. Η διεισδυτικότητα που μας διακρίνει είναι σημαντική και μας βοηθάει στο να δούμε προθέσεις, σκοπούς και πιθανές κρυφές βλέψεις των ατόμων με τα οποία  συναλλασσόμαστε. Οι συζητήσεις αυτές μπορεί να είναι καθοριστικές σε ότι αφορά την επαγγελματική μας πορεία και τα κέρδη που θα έχουμε μέσα από αυτήν.

Ο Ήλιος στις 23.10 περνάει στο Σκορπιό και στρέφει το ενδιαφέρον μας στο βαθύτερο μας εαυτό, καλώντας μας να αντιμετωπίσουμε ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να αυξάνουν την ένταση και την καχυποψία που βιώνουμε σε σχέση με τους γύρω και το ταίρι μας. Είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθούμε με οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και να τις διευθετήσουμε. Η  αντίθεσή του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα πού θα μας ξαφνιάσουν και πιθανά να είναι θετικές αλλά και δυσάρεστες, ανάλογα με την πορεία που έχουμε ακολουθήσει τον προηγούμενο καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε γιατί η ένταση θα αυξηθεί κατακόρυφα και δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλώσουμε νευρικότητα σε πρόσωπα με τα οποία βρισκόμαστε σε συζητήσεις ή στο σύντροφό μας.

Στις 24.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου, μία αστρολογική Συνθήκη που μας καλεί να κλείσουμε κύκλους σε ότι αφορά οικονομικά θέματα που μας απασχολούν αλλά και ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας που απασχολούν την προσωπική μας ζωή. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει εκρηκτικά συναισθήματα, νευρικότητα και επαναστατικές διαθέσεις ενάντια σε όποιον νιώθουμε ότι προσπαθεί να μας επιβληθεί ή να μας εξουσιάσει. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να εντείνει τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό, καθώς καλούμαστε να διαχειριστούμε καταστάσεις του παρελθόντος που επιβάλλεται να οριστικοποιήσουμε. Τα συναισθήματα είναι έντονα και καλό είναι να τα διαχειριστούμε με ψυχραιμία για να αποφύγουμε εκρηκτικές καταστάσεις με δυσάρεστες συνέπειες.

Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα δείχνει ξεκάθαρα ότι για να βρεθεί η χρυσή τομή θα πρέπει να δείξουμε βούληση και αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να αποφύγουμε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν την εξέλιξη οικονομικών ζητημάτων και την πορεία της ερωτικής μας ζωής. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος) των πρώτων ημερών και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτές τις μοίρες. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24