Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21/10/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21/10/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 15 ως 21 Οκτωβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15 έως 21 Οκτωβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η επικοινωνία καθίσταται το κύριο ζήτημα της εβδομάδας, καθώς ο Ερμής, που βρίσκεται στον Σκορπιό «πρωταγωνιστεί» στις αστρολογικές εξελίξεις. Η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 15.10 δίνει την ευκαιρία να κάνουμε όμορφες συζητήσεις και να περάσουμε μοναδικά τόσο σε παρέες, όσο κυρίως με το ταίρι μας. Είναι πιθανό να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μας απασχολούν σε ερωτικό επίπεδο και μπορούμε να τα ξεκαθαρίσουμε. Είναι σημαντικό ότι μέσα από αυτή τη συνθήκη μπορεί να αποκατασταθεί η επικοινωνία στη σχέση και να οριστικοποιηθεί μία περίοδος προβλημάτων. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικές συμφωνίες ή να υπάρξουν νέα για χρήματα που μπορεί να περιμέναμε να λάβουμε.  Προσοχή μόνο σε υποκειμενικές τάσεις που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στο Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες απόλυτης σύγκρουσης και να γίνουμε εριστικοί, απότομοι και αυθάδεις με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος ή με το σύντροφό μας, προκαλώντας εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Προσοχή ακόμα σε υπερένταση και άγχος που μπορεί να υπάρχει. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και ας μην ρισκάρουμε να αντιπαρατεθούμε, γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές. Από την άλλη, με δράση και άσκηση θα αποβάλουμε το άγχος και τη νευρικότητα. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις μετακινήσεις και στα ατυχήματα λόγω απροσεξίας.

Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας εφοδιάζει με μοναδική διαίσθηση, κάτι που θα μας είναι σίγουρα πολύ βοηθητικό σε περίπτωση που υπάρχουν σημαντικές συζητήσεις που θα πρέπει να κάνουμε. Το σημαντικό είναι ότι μπορούμε να στραφούμε στην τέχνη, τον διαλογισμό, τον εσωτερισμό, ότι μας φέρνει επαφή με τον Θεό που κρύβουμε μέσα μας. Είναι προτιμότερο λοιπόν να βρεθούμε με πρόσωπα που μπορεί να μας ενώνουν καλλιτεχνικές, εσωτερικές ή εναλλακτικές δράσεις παρά να αφεθούμε στο άγχος και να υπάρξουν προστριβές που στο τέλος μόνο απογοήτευση θα φέρουν. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24