Ο Κριός το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Κριός 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Κριός 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλη προσοχή στις επαγγελματικές εξελίξεις, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες ή αλλαγές που θα σας βάλουν σε σκέψεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονιστείτε και να εξοπλιστείτε με υπομονή. Ο Πλούτωνας που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις ηγετικές σας διαθέσεις, ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με προβληματικές σχέσεις. Προσοχή στις εξουσιαστικές τάσεις, στο παρασκήνιο, στις υποκινούμενες συναδελφικές ενέργειες. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας δώσει την ώθηση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα σχέσεις και συνεργασίες που θεωρείτε πως δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε κατά όπως εσείς επιθυμείτε.  Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να διαγράψετε  οριστικά τοξικές σχέσεις και γενικότερα να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα που λειτουργούν αρνητικά ως προς την ψυχολογία σας.

Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τη συναισθηματική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε δυναμικοί γενναιόδωροι και αισιόδοξοι.  Θα έχετε τη δυνατότητα να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε και που μπορούν να εκτιμήσουν την προσφορά σας. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας θα τονώσει την ανάγκη σας για δημιουργική δράση, συντονισμένη θα είναι η σκέψη σας, οι ενέργειές σας θα είναι ώριμες, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές και δυναμικές αποφάσεις. Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προσοχή στις διαπραγματεύσεις και στις συμφωνίες, ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε τις υπερβολές και τις παρορμητικές ενέργειες. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, προσοχή στις υπερβολές και στους διχασμούς, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. 

ΚΡΙΟΣ - 2022
ΚΡΙΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Επικεντρωθείτε στις ενδόμυχες ανάγκες και επιθυμίες σας, μέσα στο νέο έτος θα έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε παλιές ιστορίες και σχέσεις, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε μία καινούργια και πιο δυναμική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Τον Μάιο και τον Δεκέμβριο οι δύο εκλείψεις στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας επηρεάσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ψυχαναλύσετε τις καταστάσεις, να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να ανακαλύψετε τι ακριβώς χρειάζεστε και τι πρέπει να κάνετε για να βγείτε από σχέσεις που σας στρεσάρουν. Σκεφτείτε θετικά, προσπαθήστε να διατηρήσετε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, όσο πιο δυναμικά κινηθείτε τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγείτε από τοξικές σχέσεις και συμπεριφορές.

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βάλετε στόχους, να κοιτάξετε μακριά, θα σας δώσει το άνοιγμα για κοινωνικές επαφές που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν προσωπική όψη. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση, στο φλερτ, αξιοποιήστε το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην έλξη, στην αγάπη και στην αμοιβαιότητα, αν καταφέρετε να εκδηλωθείτε με απελευθερωμένη διάθεση η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει και θα σας τονώσει συναισθηματικά. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, θα καταφέρετε να εισπράξετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και έχετε ανάγκη. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα