Ο Ταύρος το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Ταύρος 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας θα τονώσει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και για δυναμικές απελευθερωμένες ενέργειες.  Η διάθεσή σας θα είναι αισιόδοξη, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε και να εναντιωθείτε σε αρνητικές συνθήκες, επιθυμία σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ίσως να κάνετε τη μεγάλη υπέρβαση που θα σας οδηγήσει σε μία μεγάλη αλλαγή.  Προσοχή στις υπερβολές, η ένταση στον εσωτερικό σας κόσμο ενδεχομένως να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και σε αρνητικές αντιδράσεις. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο που θα βρίσκεται στον Υδροχόο τολμηρή θα είναι η διάθεσή σας, θα είναι δύσκολο για εσάς να υπομείνετε συνθήκες καταπιεστικές και ασφυκτικές. Η εμφάνιση του Δία στους Ιχθείς θα σας δώσει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και φιλίες, ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε και να μιλήσετε ελεύθερα. Αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε, θα γνωριστείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα τονώσει τη δυναμικότητα σας, έμφαση θα δώσετε στις σχέσεις προσωπικές επαγγελματικές και φιλικές, ίσως να πάρετε την απόφαση να κρατήσετε στην καθημερινότητά σας μόνο τα πρόσωπα που νιώθετε πως μπορούν να σας τονώσουν. Η Ηλιακή και Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να ανακαλύψετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, θα δώσετε λύση στα ψυχολογικά σας συμπλέγματα. Η Σεληνιακή και η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, ίσως να υπάρξουν διχασμοί, ενδεχομένως να είστε διστακτικοί για ρίσκα και για ανάληψη πρωτοβουλιών, αποφύγετε την εσωτερική πίεση και το άγχος. 

ΤΑΥΡΟΣ - 2022
ΤΑΥΡΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτό που ουσιαστικά αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή είναι η σταθερότητα και η συναισθηματική ισορροπία, ωστόσο η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα επηρεάσει τόσο τον τρόπο σκέψης σας, όσο και τη συναισθηματική σας κατάσταση, ίσως να υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις, δεν θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε.

Τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο οι δυο εκλείψεις στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να εντοπίσετε αν αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι επανασύνδεση ή μία καινούργια γνωριμία. Τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε και να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις τις γνωριμίες και τις επαφές.

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας τολμηρό θα κάνει τον τρόπο σκέψης σας, θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε δυναμικά και απελευθερωμένα. Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε μία δυναμική ώθηση στην προσωπική σας ζωή, προσεγγίστε απελευθερωμένα. Η εμφάνιση του Δία στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα υπάρξουν συναναστροφές με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα ενισχύσει τη δυναμικότητα σας θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις που σας στρεσάρουν, θα προσκολληθείτε στα πρόσωπα που αγαπάτε και νιώθετε πως υπάρχει αμοιβαιότητα.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα