Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Προκλήσεις συνεχίζονται το 2024 αγαπημένε Ιχθύ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέσεις τα όριά σου και να ξεκαθαρίσεις την στάση σου έστω και αν αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21.01 σε φέρνει σε επαφή με καταπιεσμένες επιθυμίες και μύχιες πλευρές του εαυτού σας. Έρχεσαι αντιμέτωπος με ψυχολογικά ζητήματα που έχεις καταπιέσει καθώς αναγνωρίζεις ότι στα βάθη της ψυχής σου έχεις κλείσει απωθημένα, τραύματα και ενοχές που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Μπαίνεις λοιπόν σε μία περίοδο έντονης ψυχολογικής δραστηριότητας που αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που πρέπει να ξεκαθαρίσεις. Απαιτείται ψυχικό σθένος και μεγάλη δύναμη για να διευθετηθούν τυχόν ανοιχτοί λογαριασμοί καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έρθει η πολυπόθητη κάθαρση.

Ο Ποσειδώνας κινείται στο ζώδιό σου επηρεάζοντας τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο. Η ονειροπόληση και η ανάγκη να εμφυσήσεις σε αντικείμενα που εξάπτουν τη φαντασία και την ονειροπόληση μπορεί να σε παρασύρει σε συνθήκες αδράνειας. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις την αυξημένη ευαισθησία που σε καθιστά ευάλωτο απέναντι σε πρόσωπα που εξιδανικεύεις στον μέγιστο βαθμό. Απαιτείται εκτόνωση της φαντασίας σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ώστε να λειτουργήσεις με οξυμένη τη διαίσθησή σου και περιορισμένες τις αυταπάτες.

Ο Κρόνος κινείται στους Ιχθύες κάνοντας αισθητή την επιρροή του στον γεννημένο του δεύτερου δεκαημέρου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να στραφείς στον εαυτό σου και να εντοπίσεις ποια σημεία του χρειάζονται επανατοποθέτηση. Τα γεγονότα δεν θα σου επιτρέψουν να συγκαλύψεις την πραγματικότητα στις σκέψεις σου κάτω από το πέπλο του ονειρικού πού συνηθίζεις να χρησιμοποιείς. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα, που μέσα από τις δυσκολίες σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πτυχές του εαυτού σου που ίσως ήταν άγνωστες. Η αυτογνωσία θα οδηγήσει στην θεμελίωση μιας νέας προσωπικότητας και κατ επέκταση νέων προσδοκιών και σχέσεων στη ζωή που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, είναι όμως επιβεβλημένη για να ωριμάσεις.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με την Παρθένο στις 18.09 αναδεικνύει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι αυταπάτες καταλύονται και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε επιλογές που θα ρίξουν τίτλους τέλους στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Θα είναι αποφάσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους στη ζωή σου και θα οδηγήσουν σε μία προσωπική απελευθέρωση καθώς αφήνεις χώρο για νέους ανθρώπους και δραστηριότητες που σου ταιριάζουν.

Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο μπορείς να ισορροπήσεις τις σχέσεις με το στενό περιβάλλον ξεφεύγοντας από κόμπρες και αντιδικίες του παρελθόντος. Η μετακίνησή του στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου τονίζει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου. Παράλληλα, αντιλαμβάνεσαι ότι το οικογενειακό περιβάλλον επιθυμεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε κάθε σου προσπάθεια. 

Τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2024

Με τον Ποσειδώνα να κινείται στο ζώδιό σου έχεις έντονη την ανάγκη να ζήσεις το ονειρικό στην αγάπη. Οφείλεις όμως να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι διαστρεβλώνεις την εικόνα του σημαντικού αλλού τη ζωή σου για να δημιουργήσεις μία πραγματικότητα που ταιριάζει στα όνειρά σου. Καλό είναι να έχεις στο νου σου, ιδιαίτερα ο γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο, ότι οι αυταπάτες οδηγούν σε πληγές και απογοήτευση λόγω της δικής σου λανθασμένης αντιμετώπισης των σχέσεων.

Με τον Κρόνο να κινείται στο ζώδιό σου, ο γεννημένος στο δεύτερο δεκαήμερο, έρχεσαι σε μετωπική σύγκρουση με την πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει. Νιώθεις όμως έντονη την ανάγκη να θέσεις τα όριά σου απέναντι στο ταίρι σου αποφεύγοντας να παρασυρθείς στην κοινοποίηση του σημαντικού άλλου τη ζωή σου που δεν σου δίνει εσένα χαρά. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις και να οδηγήσεις τη σχέση σου σε οριστική ρήξη αν νιώθεις ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με την προσωπική σου εξέλιξη. Γεγονός είναι πάντως ότι με τη στάση σου θα προκαλέσεις κρίσεις μέσα από τις οποίες η σχέση σου θα τεστάρει στη και θα ανακαλύψεις αν έχει θεμελιωθεί σε γερές βάσεις ή αν ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με την Παρθένο στις 18.09 σε φέρνει αντιμέτωπο με τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές. Μπορείς να αναγνωρίσεις ποια ότι η ανάγκη να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις στον έρωτα δεν εξυπηρετεί και επί της ουσίας τις ανάγκες σου. Το πραγματικό πρόσωπο τον άλλον αποκαλύπτεται ή είσαι έτοιμος πια να το δεις κατάματα χωρίς περιστροφές και διάθεση για διαστρέβλωση. Λανθασμένες αποφάσεις και γνωριμίες που δεν είναι βέβαιο ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου μπορεί να σε πληγώσουν για αυτό προστάτεψε τον εαυτό σου κυρίως από την στρεβλή κρίση σου.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις πρόσωπα που θα κεντρίσουν το νου και την ψυχή. Ενθουσιάζεσαι με τις γνώσεις που σου προσφέρουν, ενώ δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε ένα πολύπλευρο αισθηματικό παιχνίδι που τελικά θα σε εκθέσει. Προσοχή δηλαδή είσαι παράλληλες καταστάσεις καθώς είσαι επιρρεπής και θα βρεθείς απολογούμενος σε πρόσωπα που αγαπάς.

Με τον Δία να περνάει στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου μπορείς να προχωρήσεις στη συγκατοίκηση ή στην επισημοποίηση της σχέσης σου καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις στο πλευρό σου το πρόσωπο μπορεί να σου χαρίσει υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Απριλίου γίνεσαι το πρόσωπο που κινεί τα νήματα στην σχέση σου και παίρνεις πρωτοβουλίες που εντυπωσιάζουν θετικά το ταίρι σου. Οξείς αντιδράσεις και επιθετικότητα όμως μπορεί να αντιστρέψουν την ατμόσφαιρα και να οδηγήσουν σε κόντρες.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από μέσα Μαρτίου μέχρι αρχές Απριλίου χαρίζει απλόχερα γοητεία και πολλές κατακτήσεις. Απολαμβάνεις την προσοχή των γύρω σου και την μάχη προσώπων που προσπαθούν να κατακτήσουν. Μέσα στον Αύγουστο η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο βοηθώντας σε να απολαύσεις τις διακοπές σου φλερτάροντας και γιατί όχι δημιουργώντας μία σχέση που θα σε γεμίσει ασφάλεια, ικανοποίηση, σταθερότητα. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ιχθύ το 2024

Η διέλευση του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν μπορεί παρά να επηρεάσει και τις επαγγελματικές συνεργασίες καθώς οι επιλογές σου σε πρόσωπα και καταστάσεις δεν έχουν αντικειμενικό κριτήριο. Αντίθετα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε επιλογές λόγω της εικόνας που έχεις διαμορφώσει στο μυαλό σου και όχι της πραγματικότητας που είναι βέβαιο ότι δεν σε ικανοποιεί. Είναι προτιμότερο, ιδιαίτερα ο γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο, να αποφύγεις σημαντικές επαγγελματικές επιλογές και συνεργασίες παρασυρόμενος από τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές που θα οδηγήσουν σε λάθη και αποτυχίες. Καλά θα κάνεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου κ από τον τρόπο που σκέφτεσαι και δρας καθώς έχεις ανάγκη να εξιδανικεύσεις τους άλλους και αυτό μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες βάζει φρένο σε επαγγελματικά ανοίγματα καθώς αντιλαμβάνεσαι, κυρίως ο γεννημένος στο δεύτερο δεκαήμερο, ότι οφείλεις να δείξεις ωριμότητα στις όποιες επιλογές σου. Πρακτική σκέψη και ρεαλισμός θα βοηθήσουν να θεμελιώσει συνεργασίες που θα αντέξουν στο χρόνο και θα αποδώσουν τους καρπούς τους μετά από σκληρή προσπάθεια.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) δεν μπορούν παρά να επηρεάσουν τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι σκληρές προσπάθειες που καταβάλλεις και τα χρήματα που κερδίζεις δεν σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα. Πιθανό είναι να προκύψουν χρέη από το παρελθόν ή κληρονομικά ζητήματα που απαιτούν επαναπροσδιορισμό του τρόπου σκέψης και των προτεραιοτήτων σου ώστε να ανταποκριθείς σε μία οικονομική πραγματικότητα που δεν θα είναι ικανοποιητική για εσένα.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με την Παρθένο στις 18.09 κλείνει οριστικά κύκλους συνεργασιών καθώς η καλή πρόθεση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα πραγματικά αποτελέσματα. Προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που αρχικά θα σε ενθουσιάσουν, κράτησε μικρό καλάθι γιατί είναι εύκολο να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και να εμπλακείς σε καταστάσεις που αργότερα θα σε απογοητεύσουν.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου βοηθά να αξιοποιήσεις προτάσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Εντυπωσιάζεις με τα επιχειρήματα και την πειθώ σου και αυτό σε βοηθά να ανοίξεις νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Απριλίου γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός και παίρνεις τα ηνία σε επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες. Απέφυγε μόνο να μπεις σε διαδικασία τριβών λόγω συμπεριφορών και παρορμητικών επιλογών που δεν θα αρέσουν στους επαγγελματικούς σου φίλους.

Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι για εσένα το τέλος της χρονιάς καθώς ο Άρης μετακινείται στον Λέοντα στις αρχές Νοεμβρίου αυξάνοντας σημαντικά τις ευθύνες και τις αγγαρείες. Στις αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει η ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο που σε καλεί να ανακαλύψεις αν η επαγγελματική σου σταδιοδρομία σε καλύπτει και κατά πόσο είσαι έτοιμος για αλλαγές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα