Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Αγαπημένε Καρκίνε βγαίνεις οριστικά από μία περίοδο σημαντικών αλλαγών που επηρέασε την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή το 2024. Η παραμονή του Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του αιγόκερω από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα Νοεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις οριστικά κύκλους σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του ζωδίου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις το παρελθόν τοξικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, καθώς παίρνεις απόσταση από παιχνίδια εξουσίας και πρόσωπα που τα εκφράζουν.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21.011 ανοίγει ένα νέο κύκλο προσωπικής αναζήτησης που θα καταλήξει με το πέρασμα των χρόνων στην αναδόμηση του εσωτερικού σου κόσμου. Με τον Πλούτωνα πια να επηρεάζει τον όγδοο ηλιακό σου οίκο αντιλαμβάνεσαι μέσα από συγκρούσεις και εσωτερική αναστάτωση ότι τώρα ήρθε η δική σου στιγμή, η στιγμή να ξεπεράσεις απωθημένα και αμφιβολίες, φόβους και ανασφάλειες που επηρεάζουν καταλυτικά τη ζωή σου.

Η αναγεννησιακή διάθεση στο πεδίο ηθικής, των οικονομικών, της αισθηματικής σου ζωής θα μαγνητίσει πρόσωπα που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με σημαντικά ερωτήματα και συνειδητοποιήσεις. Είναι στο χέρι σου να αντιμετωπίσεις κατάματα τις μύχιες πλευρές του εαυτού σου και να συγκρουστείς με κατώτερα συναισθήματα και συνήθειες που δεν σου επιτρέπουν να βιώσεις την ζωή όπως επιθυμείς.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που σε βοηθούν να κατανοήσεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξεις τα φτερά σου, προχωρώντας με καθοριστικά βήματα στην καταξίωση μέσα από τον τομέα της καριέρας. Αποφασιστικές κινήσεις μέσα από δυσκολίες θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες λειτουργεί υποστηρικτικά καθώς χαρίζει ωριμότητα, σοφία, γνώση της ζωής και των ανθρώπων. Μπορείς να θεμελιώσεις μελλοντικούς στόχους που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς, αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δίας κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου βοηθώντας σε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου αφού μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτυχείς προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Διευρύνεις τον φιλικό κύκλο και έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την προσωπική σου θεώρηση για τη ζωή, την κοινωνία, την ανθρωπότητα.

Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου αναδεικνύει την ανάγκη να συγχωρήσεις και να συγχωρεθείς. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αναγνωρίσεις τραύματα και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Μπορείς να ξεπεράσεις κάθε τι, αρκεί να έχεις την διάθεση να αναγνωρίσεις τα δικά σου λάθη, πιθανές παραλείψεις αλλά και τις πραγματικές αιτίες των συμπεριφορών σου. Η ενασχόληση με φιλανθρωπικά ενδιαφέροντα σε βοηθά να ανακαλύψεις μία νέα πλευρά του εαυτού σου καθώς απολαμβάνεις να προσφέρεις στον συνάνθρωπο χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα.

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2024

Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο και αυτό είναι αρκετό για να αναγνωρίσεις τον ερωτισμό και την συναισθηματική ένταση που κρύβεις μέσα σου. Έχεις πολλά να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς καθώς επιθυμείς να έχεις μαζί του την απόλυτη συγχώνευση. Η λίμπιντο απογειώνεται και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σου αφού δημιουργείς ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου.

Η ένταση των συναισθημάτων θα είναι τέτοια που μπορεί να σε τρομάξει γιατί συνειδητοποιείς βαθύτερα ζητήματα δικά σου και έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτά. Απέφυγε να εκτονώσεις κάθε ανασφάλεια και αμφιβολία στο ταίρι σου, προσπαθώντας να θεμελιώσεις σχέσεις ουσίας μακριά από χειριστικά παιχνίδια και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες δημιουργεί την ανάγκη να λειτουργήσεις με ωριμότητα στο πεδίο των σχέσεων. Σημαντικά πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με διαφορετικές κουλτούρες έρχονται στη ζωή σου για να σου διδάξουν μία νέα φιλοσοφία με την οποία καλείσαι να διαχειριστείς τον έρωτα. Μην φοβηθείς να βάλεις τα όριά σου δείχνοντας στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ότι ξέρεις πολύ καλά που πατάς και που πηγαίνεις, επιθυμείς ένα ώριμο σύντροφο για να συμπορευτείς μαζί του σε νέες περιπέτειες.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 σε αναγκάζει να δεις κατάματα ότι δεν μπορείς να βιώσεις την αγάπη μέσα από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις. Κύκλοι σχέσεων δεν αποκλείεται να κλείσουν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ξεφύγεις από στερεότυπα και δογματικές αντιλήψεις που επηρέαζαν τις αισθηματικές σου επιλογές.

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που έχετε κοινές αντιλήψεις. Πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει καθώς σέβεται τον προσωπικό σου χώρο και αντιλαμβάνεται ότι μπορείς να συμπλεύσεις με ένα πρόσωπο που κατανοεί την ανάγκη για κοινή δράση και συντροφικότητα.

Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Νοεμβρίου αναδεικνύει το πάθος και την επιθυμία να βιώσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου ή με νέο πρόσωπο που σε προσεγγίζει. Κράτησε μόνο χαμηλά τον εγωισμό αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο εντάσεις και συγκρούσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από μέσα Ιουνίου μέχρι μέσα περίπου Ιουλίου φωτίζει την προσωπικότητά σου και δημιουργεί την ανάγκη να είσαι ο πρωταγωνιστής στην προσωπική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω από μέσα περίπου Νοεμβρίου μέχρι αρχές Δεκεμβρίου οι πιθανότητες για μία νέα σχέση που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αυξάνονται καθοριστικά. Απόλαυσε την κοινωνικότητα και τον θαυμασμό των γύρω σου. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου το 2024

Νέες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προσφέρει το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Οικονομικές συνεργασίες, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις θα σε απασχολήσουν για τα επόμενα χρόνια καθώς μέσα από ευκαιρίες έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις οικονομικά και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή σου.

Πιθανό είναι ακόμα όμως να έρθουν στην επιφάνεια χρέη και οφειλές που θα σε αναστατώσουν. Χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σου για να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα. Καλό είναι ακόμα να είσαι προσεκτικός με πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν παρουσιάζοντας «σπουδαίες» ευκαιρίες. Είναι επιτακτική ανάγκη να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν εις βάρος σου, λειτουργώντας παρασκηνιακά και κάτω από το τραπέζι.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα περίπου Νοεμβρίου ωθώντας σε να ξεκαθαρίσεις οριστικά και αμετάκλητα επαγγελματικές συνεργασίες που νιώθεις ότι λειτουργούν ασφυκτικά στην προσωπική σου πορεία. Πιθανό είναι να πληγωθείς από συμπεριφορές ανθρώπων που έχεις ευεργετήσει, μακροπρόθεσμα όμως θα κατανοήσεις ότι οι ρήξεις έδωσαν χώρο για νέες επαγγελματικές καταστάσεις που σου ταιριάζουν απόλυτα.

Οι τρεις Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) είναι πιθανό να οδηγήσουν στο τέλος μίας επαγγελματικής διαδρομής που νιώθεις ότι δεν έχει τίποτα πια να σου προσφέρει. Νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν που θα δώσουν την δυνατότητα να γευτείς καινούργιες επαγγελματικές εμπειρίες και την κοινωνική καταξίωση. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχία είναι η προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και υπευθυνότητα από την πλευρά σου.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου σε καλεί να ενταχθείς σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις κάνοντας τα όνειρά σου πραγματικότητα. Νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου μέσα από τις ομαδικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις. Θετικά διακείμενοι προς εσένα θα είναι ανώτεροι και πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου για να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε σχεδιασμούς και όνειρα που έχεις στο μυαλό σου.

Έντονη επαγγελματική δραστηριότητα προμηνύεται να υπάρξει από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές περίπου Ιουνίου καθώς ο Άρης θα κινείται στον Κριό αυξάνοντας σημαντικά υποχρεώσεις και απαιτήσεις στον τομέα της καριέρας. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με προγραμματισμό για να ανταποκριθείς στο ακέραιο σε ότι έχεις αναλάβει. Κούραση και εσωτερική ένταση μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν και θα ενοχλήσουν φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Μετρίασε τον εγωισμό και την απολυτότητα για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου στις αρχές Σεπτεμβρίου δίνει ώθηση για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που σε ενδιαφέρουν. Αποφασιστικές κινήσεις δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των σχεδίων σου.

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα στις αρχές Νοεμβρίου επηρεάζοντας άμεσα τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη. Μπορείς να μετριάσεις τα έξοδα και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σε οικονομικό επίπεδο.

Στις αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα φέρνοντας στο προσκήνιο παλαιότερα χρέη και υποθέσεις που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Καθυστερήσεις σε οικονομικές απολαβές μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλεια, αντιμετώπισε κάθε δυσκολία με ψυχραιμία αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς στο πείσμα που δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα