Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Το 2024 αγαπημένε Υδροχόε αποτελεί για εσένα ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου καθώς η μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 21.01 προμηνύει καθοριστικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν ως αφετηρία την προσωπικότητά σου καθώς μέσα από την γενικότερη κατάσταση της ζωής σου αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απομακρύνεις κάθε αρνητικό και αναποτελεσματικό στοιχείο της προσωπικότητας σου. Θα είναι έντονες και δεν θα είναι εύκολα αποδεκτές από εσένα τον ίδιο αρχικά γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να προβάλεις αντίσταση σε κάθε τι που σε μεταμορφώνει.

Απαραίτητο είναι όμως να είσαι δεκτικός αποφεύγοντας να αντισταθείς σε αυτό που έρχεται και θα σε αναγεννήσει για να μην βιώσεις ακαριαίες καταστάσεις και συναισθήματα. Μοιραία, επηρεάζονται άμεσα η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι φορές που θα γίνεις επιβλητικός και εξουσιαστικός με συνεργάτες και σύντροφο. Φρόντισε να κατευνάσεις τους φόβους και την ανάγκη για κυριαρχία που θα πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο το τρίτο δεκαήμερο και προχώρα σε αναδόμηση εκ θεμελίων της προσωπικότητας. Η διαδικασία αυτή έχει άμεση επίπτωση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς αντιλαμβάνεσαι την απόσταση που έχεις πάρει από νοοτροπίες και νόρμες που σου είχαν επιβληθεί από τους οικείους σου. Ξαφνικές αλλαγές στέγης λόγω αποφάσεων που θα σε οδηγήσουν μακριά από την οικογένεια, την πόλη, την πατρίδα σου είναι πιθανό να υπάρξουν. Είναι αποτέλεσμα ουσιαστικών αποφάσεων καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απογαλακτιστείς και να προχωρήσεις σε μία νέα προσωπική διαδρομή που συμβαδίζει με την προσωπικότητά σου.

Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες αναδεικνύει την ανάγκη να μετριάσεις τα έξοδα και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο μισθοδοσίας ή αποδοχών που θα σε αναγκάσουν να θέσεις προτεραιότητες και να αφήσεις σπατάλες και υπερβολές στο περιθώριο. Η διαδικασία αυτή σε ωριμάζει καθώς αντιλαμβάνεσαι επί της ουσίας τι σου είναι απαραίτητο για να ζήσεις τη ζωή σου ικανοποιητικά.

Η κίνηση του Δία στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου σε βοηθά να προχωρήσεις σε αγοραπωλησίες ακινήτων και μετακομίσεις που θα είναι ευνοϊκές και κερδοφόρες για εσένα. Παράλληλα, λειτουργεί ευεργετικά στις οικογενειακές σχέσεις καθώς αφήνεις την ένταση στο πλάι και απολαμβάνεις τη θαλπωρή και την ζεστασιά της οικογένειάς σου.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου απογειώνει τον αισθησιασμό και την ανάγκη να βιώσεις υπέροχες στιγμές στην ερωτική σου ζωή. Νέα πρόσωπα σε εντυπωσιάζουν καθώς δεν διστάζουν να σε διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως προσπαθώντας να κατακτήσουν την καρδιά σου.

Τέλος, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 αγγίζει οικονομικά και ψυχολογικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε επιλογές και οικονομικά σχέδια γιατί αυταπάτες και υπερβολικές απαιτήσεις είναι πιθανό να οδηγήσουν σε επιλογές που θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα και θα φέρουν πληγές, απογοήτευση, στενοχώρια.

Τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2024

Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί νέες συνθήκες και ανάγκες στη ζωή σου, επηρεάζοντας το 2024 κυρίως τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Μπαίνεις σε μία μεταμορφωτική διαδικασία που προέρχεται μέσα από δυσκολίες και προκλήσεις και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι, η ανάγκη για έλεγχο και κυριαρχία κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές και απόλυτες συμπεριφορές προς το ταίρι σου. Μετρίασε κάθε αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους αφού η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι η απαρχή αρνητικών εξελίξεων για την σχέση σου.

Ο Ουρανός στον Ταύρο από την πλευρά του ταρακουνά συθέμελα τον χαρακτήρα σου καθώς αποδομεί νοοτροπίες και προκαταλήψεις που έχει “κληρονομήσει” από την οικογένειά. Μέσα από μία ριζοσπαστική και έντονη διαδικασία είναι δύσκολο να μην προκληθεί αποσταθεροποίηση στην προσωπική σου ζωή. Εξέφρασε συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου για να λάβει γνώση επί των αλλαγών που συμβαίνουν μέσα σου και που επηρεάζουν άμεσα την επικοινωνία και τη συμπόρευση σας.

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσεις με ρομαντισμό και ενσυναίσθηση διαμορφώνοντας ένα ανάλογο σκηνικό για εσένα και τον σύντροφό σου. Το πάθος απογειώνεται τέλος Μαΐου και μετά καθώς ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους ενισχύοντας την διάθεση για αισθηματικό παιχνίδι, εκκεντρικές συμπεριφορές που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσουν. Ένα νέο πρόσωπο δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου που θα αποτελέσει το έναυσμα για μία σχέση που θα εκπληρώσει τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου απολαμβάνεις την ευτυχία, την ηρεμία και το πάθος καθώς καταφέρνεις να αφήσεις το περιθώριο κάθε διαφωνία που προκαλεί τριγμούς με το ταίρι σου.

Αρχές Νοεμβρίου ο Άρης μετακινείται στον Λέοντα εντείνοντας τον θυμό και τις ανταγωνιστικές διαθέσεις του συντρόφου σου. Καλείσαι να αποκρούσεις επιθέσεις που μπορεί να σε ενοχλήσουν για να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή.

Αρχές Δεκεμβρίου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα ωθώντας σε να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες και τον τρόπο που θέλεις να σχετίζεσαι από δω και στο εξής στη ζωή σου. Είναι επιβεβλημένο να χαλιναγωγήσεις τον καταπιεσμένο θυμό και την οργή που μπορεί να προκαλέσουν συμπεριφορές και αντιδράσεις του προσώπου που αγαπάς.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τα μέσα περίπου Ιουλίου μέχρι τις αρχές περίπου Αυγούστου απογειώνει την κοινωνικότητα και φέρνει στο πλευρό σου ένα νέο πρόσωπο που σε θαυμάζει, σε αποδέχεται και επιθυμεί να σου προσφέρει υπέροχες στιγμές συντροφικότητας. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Υδροχόου το 2024

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη την επαγγελματική σου ζωή. Μέσα από τις έντονες αλλαγές και την αναγεννησιακή διαδικασία που βιώνεις είναι βέβαιο ότι θα διαχειριστείς διαφορετικά τις συνεργασίες σου. Είναι στιγμές που η ανάγκη να επιβληθείς θα είναι έντονη καθώς επιθυμείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα πράγματα. Πρόσεξε όμως την συμπεριφορά σου γιατί είναι βέβαιο ότι οι αντιδράσεις των προσώπων με τα οποία συμπορεύεσαι επαγγελματικά θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Δεν θα είναι αποδεκτό να λειτουργήσεις εξουσιαστικά και η απάντηση που θα λάβεις είναι πιθανό να μην σου αρέσει καθόλου.

Με τον Κρόνο να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει τα οικονομικά σου δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε ανοίγματα καθώς αναγκάζεσαι να περιοριστείς λόγω των αλλαγών που υπάρχουν και σε προβληματίζουν. Δεν είναι εύκολο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, όμως είναι απαραίτητο ώστε να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μέσα από περιορισμούς και δυσκολίες. Η διαδικασία αυτή θα σε οδηγήσει να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι ουσιαστικές ανάγκες που έχεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο καθώς θεμελιώνει μία νέα προσωπικότητα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οικονομικούς σκοπέλους με ευκολία.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 είναι ένα καθοριστικό σημείο για τα οικονομικά σου καθώς απαιτείται σύνεση και ρεαλισμός στις οποίες επιλογές. Άφησε στο περιθώριο υπερφιλόδοξα σχέδια και ανοίγματα που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα γιατί είναι πιθανό να έχεις απογοητευτικά αποτελέσματα. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις καθώς προτάσεις που θα έρθουν θα σε ενθουσιάσουν, όμως δεν θα είναι εύκολο να ολοκληρωθούν και μπορεί να επενδύσεις στο κενό με ανάλογο αποτέλεσμα.

Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου έχεις τη δυνατότητα να εμπλακείς σε αγοραπωλησίες ακινήτων που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Αξιοποίησε προτάσεις που σου γίνονται γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι επωφελείς για εσένα.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να εντυπωσιάσεις με την αισιοδοξία και την δημιουργικότητά σου φιγούρες εξουσίας και ανώτερους. Εμπιστεύονται τα σχέδιά σου και αυτό είναι αρκετό για να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου.

Η πορεία του Άρη στον Λέοντα από αρχές Νοεμβρίου και μετά σε φέρνει αντιμέτωπο με πραγματικές προκλήσεις στο πεδίο των επαγγελματικών συνεργασιών. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εριστική διάθεση είναι πιθανό να εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό και να οδηγήσουν σε σοβαρές συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Λέοντα που αρχίζει στις αρχές Δεκεμβρίου σε καλεί σε μία επί της ουσίας διεργασία αφού είναι σημαντικό να κατανοήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να προχωρήσεις σε διορθώσεις λαθών που επηρεάζουν αρνητικά την επαγγελματική σου ζωή και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα