Έχει αισθήματα για εσένα; Μάθε πως θα στα εκδηλώσει!

Έχει αισθήματα για εσένα; Μάθε πως θα στα εκδηλώσει!
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.7 (7 votes)
Βάσια Βέρτη

Υπάρχουν άνθρωποι που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν τρέφουν κάποια αισθήματα για σένα και που δεν έχεις κατορθώσει να τα αποκρυπτογραφήσεις. Αν κάποιος απ’ αυτούς, ανήκει στην κατηγορία αυτών που σε ενδιαφέρουν και θα προχωρούσες σε σχέση μαζί του, θα ήθελες να είχες την βεβαιότητα ότι η συμπεριφορά του αποκαλύπτει τις προθέσεις του να δεθεί μαζί σου. Αν υπάρχουν και άλλοι που δεν ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σου, πάλι είναι χρήσιμο να γνωρίζεις σε τι αποσκοπούν για να προλάβεις και να αποφύγεις άβολες καταστάσεις ανώδυνα, κάνοντας τους σχετικούς ελιγμούς. Βέβαια εδώ σε καίει ιδιαίτερα, να αντιληφθείς τα αισθήματα από τις εκδηλώσεις αυτού που σε ενδιαφέρει και που εξαρτώνται από το ζώδιο του.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα καταλάβεις ότι έχει αισθήματα για σένα:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κριό δεν θα δυσκολευτείς να φτάσεις σε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Είναι τόσο έντονη και ορμητική η ιδιοσυγκρασία του, που είναι το ίδιο έντονες και οι εκδηλώσεις του, δεν μπορεί να τις καμουφλάρει. Μπορεί να μην σου ομολογεί ανοιχτά τα αισθήματα του από τον φόβο της απόρριψης, αλλά όλη η συμπεριφορά του τα αποδεικνύει. Σε υποχρεώνει σε ¨στενό μαρκάρισμα¨ επιβάλλοντας σου την παρουσία του οπού και όπως μπορεί, δεν σε αφήνει να ξεχάσεις ότι υπάρχει και προσπαθεί παντού και πάντα να σε μονοπωλεί. Βεβαίως, δεν παραλείπει να επιδεικνύεται προβάλλοντας τα προσόντα και τις ικανότητες του, ενώ παράλληλα, υποσκάπτει κάθε πιθανό αντίζηλο. Χρειάζεσαι και άλλες αποδείξεις; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αν καταλάβεις ότι ο Ταύρος ξέρει πολύ περισσότερα από τα συνηθισμένα για σένα, είναι διακριτική αλλά αδιάψευστη απόδειξη για το ζωηρό του ενδιαφέρον. Επειδή είναι κάπως βραδυφλεγής, και αργεί και να συνειδητοποιήσει αλλά και να εκδηλώσει τα αισθήματα του, θέλει να βαδίζει εκ του ασφαλούς, να ξέρει που πατά και με τι έχει να κάνει για να αποφύγει απογοητεύσεις που θα τον πληγώσουν. Μόλις βεβαιωθεί για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις σου, θα σπεύδει να τις προλάβει και να τις ικανοποιήσει, για να μην πούμε ότι θα ανοίξει και το άδυτο του σπιτιού του για να πάρεις μια ιδέα για το που και πως ζει και θα επιχειρήσει να σε μυήσει στις γαστριμαργικές απολαύσεις που θα σου προσφέρει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος σε βομβαρδίζει κυριολεκτικά με κάθε είδους πληροφορίες, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, υπερβολές και διάφορα άλλα ¨φούμαρα¨ . Προσπαθεί να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο του μήπως και μαντέψεις εσύ το τι αισθάνεται, χωρίς να υποχρεωθεί να ξεστομίσει την δεσμευτική ¨ομολογία¨.  Αν δε, σε περιφέρει στις παρέες του, σε καλεί να τον συνοδεύεις επίσημα στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, προσπαθεί να σε επιβάλλει σαν μόνιμη παρέα του παντού, καταβάλλοντας προσπάθειες να νοιώθεις άνετα και οικεία όπου και αν σε πηγαίνει, είναι πολύ σοβαρή απόδειξη για τα αισθήματα που τρέφει. Αν σου κάνει και πρόταση για να πάτε μαζί σε ταξίδι, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν αρχίσουν να βγαίνουν οι ευαισθησίες και τα παράπονα του Καρκίνου και σου αναφέρει όλες τις αδικίες που υφίσταται, το πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του στους άλλους και με μόνο αντάλλαγμα την αχαριστία, να έχεις την βεβαιότητα ότι τον δικό σου ώμο διάλεξε για να κλάψει. Σου λέει κάτι αυτό; Πάμε παρακάτω. Αν αρχίσει να σε περιποιείται, προσπαθεί να προλάβει κάθε σου επιθυμία μαντεύοντας την, δεν θα σου προκαλέσει συναισθήματα; Ε, αυτό επιδιώκει, να σε βάλλει σε μια συγκινησιακή κατάσταση που θα τον αισθανθείς κοντά σου. Αν περάσει και στο τελικό στάδιο που είναι οι μύχιες εξομολογήσεις των ονείρων του για την δημιουργία οικογενείας, να έχεις την βεβαιότητα ότι και συ περιλαμβάνεσαι σ’ αυτό το πλάνο! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Στα πάντα του Λέοντος κυριαρχεί η πληθωρικότητα, το λίγο, το φειδωλό, το τσιγγούνικο δεν έχει καμία, μα καμία θέση στη ζωή του, να το ‘χεις υπ’ όψιν σου. Έτσι, αν αντιληφτείς ότι σου κάνει κομπλιμάν περάν του συνηθισμένου μέτρου του, σε περιποιείται υπερβολικά, έχει πάντα κάποιον έπαινο για σένα στο στόμα του, όχι μόνο να σου μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά, αλλά να έχεις σχεδόν την βεβαιότητα, ότι κάτι τρέχει και μάλιστα σοβαρό και καλό. Αν τα σχόλια του τα διανθίζει και με κάτι κολακευτικό και για τον ίδιο, σου υποβάλλει την ιδέα ότι είστε εφάμιλλοι, άρα ταιριάζετε και για να μην ξεχνάς και ότι και αυτός είναι ξεχωριστός. Το να σε κυκλοφορεί και να σε επιδεικνύει επισήμως, πρέπει να σου διώξει κάθε επιφύλαξη για τα αισθήματα του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προγραμματισμένος, βουτηγμένος μέσα στον σχεδιασμό μέχρι τον λαιμό ο Παρθένος, σε παρατηρεί, σε ανακρίνει με χειρουργική ακρίβεια, θέλει να μαθαίνει τα πάντα για σένα, παλιά και καινούργια, για να είναι βέβαιος ότι δεν θα έχει δυσάρεστες εκπλήξεις. Θέλοντας και μη, ο Παρθένος όταν τρέφει αισθήματα, ξεφεύγει από την συνηθισμένη συμπεριφορά του, όσο και να θέλει να κρατήσει τα προσχήματα, τον προδίδει αυτό το πρόσθετο ενδιαφέρον που δείχνει για σένα, οι επί πλέον περιποιήσεις που δεν συνηθίζει. Καταβάλλει προσπάθειες να τρυπώσει στον κύκλο σου, να γίνει αρεστός και να ενσωματωθεί, για να σε έχει από κοντά. Σου υποδεικνύει τι τον ενοχλεί, ώστε αν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν να το αποφύγεις, και επιδιώκει να σε κάνει να αλλάξεις τις πλευρές σου που δεν θεώρει συμβατές με αυτόν. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Είναι απορίας άξιον το πώς θα μπορούσε ένας Ζυγός, αν έχει αισθήματα για σένα να τα  κρατήσει κρυφά. Είναι πολύ έντονος σε όλα του, στο ενδιαφέρον του, στην επικοινωνία του, στην πολιορκία του, στις εκδηλώσεις του. Αν ενδιαφέρεται, θα φροντίσει να μάθει τα πάντα για σένα, τι σου αρέσει, τι συνηθίζεις να κάνεις, ποιο είδος ψυχαγωγίας σε έχει κερδίσει, τα καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα, θέατρο, ταινίες, βιβλία, μουσική, τι έχεις πει! Θα έχει προετοιμάσει το έδαφος μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για να σε περικυκλώσει και να σε προσκαλεί και να σου προτείνει πράγματα που θα είναι σίγουρος ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσες να αρνηθείς. Έτσι σχηματίζει τον κλοιό του γύρω σου φλερτάροντας σε, θαυμάζοντας σε, κολακεύοντας σε. Ποιο είναι το δύσκολο να καταλάβεις είπαμε; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα Ζώδιο του οποίου η συνηθισμένη συμπεριφορά στην διεκδίκηση του άλλου φύλου, μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ορμητική, ανυπόμονη, επιθετική, που αποσκοπεί να πάει κατ’ ευθείαν στο ¨ψητό¨, έχει υποστεί μεγάλη μεταστροφή με το να γίνει ευγενέστερη, λεπτότερη, γεμάτη ενδιαφέρον, υπομονή και προθυμία. Ποιο είναι το κλειδί του κώδικα για να ερμηνεύσεις αυτήν την κοσμογονική αλλαγή; Μα τα λεπτά αισθήματα που υπαγορεύονται, όχι από τα τόσο ισχυρά ορμέμφυτα του Σκορπιού, αλλά από τις τρυφερές χορδές που πάλει η αγάπη. Το πιεστικό ενδιαφέρον για τυχόν προβλήματα που προτίθεται να σου λύσει, η τακτική επικοινωνία και η ζήλια για όσους σε περιτριγυρίζουν. Ποιός; Αυτός; Που αδιαφορεί για τα αισθήματα των θηραμάτων του; Κατάλαβες τώρα; Δεν είσαι λεία του, αυτόν είναι δική σου! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αν ενδιαφέρεται αισθηματικά για σένα, θα το καταλάβεις εύκολα και πολύ ευχαρίστα. Σε φλερτάρει με έναν φινετσάτο, ζεστό και ευγενικό τρόπο, βγαλμένο από άλλες εποχές, όταν τα αισθήματα εκδηλώνονταν με φιλοφρονήσεις και λεπτότητα, με διακριτικότητα και ενδιαφέρον. Δεν είναι καθόλου ενοχλητικός ο τρόπος που θα σε προσεγγίζει. Θα προσπαθεί να σου βγάλει ό,τι καλλίτερο κρύβεις μέσα σου, θα σε ωθεί με τον τρόπο του να θελήσεις να βελτιωθείς σε κάθε τομέα για να του δώσεις την δυνατότητα να σε θαυμάζει. Θα ενσωματώνεται στις παρέες σου, θα σε προσκαλεί στις δικές του και θα σε παρασύρει στις περιπέτειες του για να τις απολαμβάνεις όσο και αυτός. Δεν είναι γλυκός ο τρόπος του; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην απορήσεις, αν ο Αιγόκερως φθάσει να ξέρει καλλίτερα από σένα το οικογενειακό σου δένδρο. Το έχει μάθει από σένα, ξεψαχνίζοντας σε, για να μάθει το κοινωνικό σου υπόβαθρο προκειμένου να καταλάβει αν αυτό του χρησιμεύει για την κοινωνική και επαγγελματική του ανέλιξη. Σου ανοίγει συζητήσεις όπου σου αναφέρει να σχέδια και τις προοπτικές του, σημειώνει τις αντιδράσεις σου αν συμμερίζεσαι τις βλέψεις του και αν ναι, φροντίζει να βελτιώσει τις πτυχές σου που νομίζει ότι έτσι θα χρησιμέψουν στις επιδιώξεις του για αξιοπρεπή κοινωνική θέση και καριέρα. Να συμπεράνεις ότι μπήκε σ’ αυτήν την διαδικασία γιατί μάλλον θα τρέφει αισθήματα για σένα, αλλά που ξέρεις; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματικός και επικοινωνιακός Υδροχόος, δεν μπορεί να κρύψει τα αισθήματα του από πεποίθηση, γιατί άλλωστε; Είναι τόσο ανοιχτός και αντισυμβατικός που δεν παίζει παιχνίδια να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Το ενδιαφέρον του και τα αισθήματα του θα σου τα φανερώσει αμέσως μόλις τα συνειδητοποιήσει. Ίσως να βάλλεις και συ λίγο το δαχτυλάκι σου για να γίνει μια ώρα αρχύτερα και να εκδηλωθεί.  Η προσέγγιση του έχει αμεσότητα, τις ιδέες για τις κοινωνικές συμβάσεις δεν τις κρύβει, η ιδεολογία του εκδηλώνεται σε κάθε περίσταση. Αν σε καλέσει σους χώρους που βρίσκονται οι ομοϊδεάτες του και θελήσει να σου εμφυσήσει την ιδεολογία του, πάει έγινε! Τον έχεις! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Δεν είναι δυνατόν να μην καταλάβεις τι τρέχει, όταν ο Ιχθύς σε βομβαρδίζει με κάθε λογής ρομαντικά ποιήματα, ρομαντικές εκφράσεις, ρομαντικές εμφανίσεις, σε βάζει να ακούσετε μαζί ρομαντικά τραγούδια και πάει λέγοντας. Ο ρομαντισμός χαρακτηρίζεται από την υπερβολή του συναισθήματος, γι’ αυτό, αδιάψευστο κριτήριο για το αν ο Ιχθύς σου τρέφει αισθήματα για σένα, είναι να εκφράζεται με αυτούς τους κώδικες. Μπορεί η ανασφάλεια του και ο φόβος για απόρριψη, να εμποδίζουν την ρητή έκφραση των αισθημάτων του, αλλά είναι φανερό ότι το πάει δια της τεθλασμένης, μήπως τσιμπήσεις και εκδηλωθείς εσύ, για να μην φάει τα μούτρα του αυτός. Βλέπεις είναι και ευαίσθητος και φοβάται μην πληγωθεί. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24