Πόσο σωστά παίζουν το παιχνίδι της αγάπης τα 12 ζώδια.

Πόσο σωστά παίζουν το παιχνίδι της αγάπης τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Μέσα σε μια σχέση έχουμε όλοι τις ανασφάλειές μας και τα προσωπικά μας πάθη και πάντα κρατάμε ένα μεγάλο ερωτηματικό, για το πού θα οδηγηθεί τελικά αυτό το πάθος. Αυτό το πάθος, που στην αρχή τουλάχιστον υπάρχει σε αφθονία και από τις δυο μεριές. Για να καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανό το παιχνίδι της αγάπης, κάποιες φορές ίσως αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε “αθέμιτα” μέσα, μόνο και μόνο για να γίνει το δικό μας. Αυτό, αυτόματα υποβιβάζει το ταίρι μας, το βάζει σε δεύτερη μοίρα και ο σεβασμός πάει… περίπατο. Όλοι θέλουμε να βγούμε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης και να επικρατήσουμε. Και για να το καταφέρουμε αυτό, είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα.

Πώς λειτουργούν τα 12 ζώδια σε αυτό το θέμα και πόσο αυστηρά είναι τα όρια εντιμότητας και ανεντιμότητας που έχουν;

Κριός

Ο Κριός θα πάρει πολλά από μια σχέση, όμως θα δώσει άλλα τόσα, με σκοπό η σχέση που έχει να γίνεται συνεχώς καλύτερη. Το βασικό όμως είναι να ελέγχει αυτός την πορεία της και να επιβάλλεται με το δικό του τρόπο μέσα σε αυτήν, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γενικά όμως, δεν είναι έντιμος παίχτης στο παιχνίδι αυτό, γιατί θα κάνει τα πάντα με σκοπό να πετύχει αυτό που θέλει. Αν η σχέση τελειώσει, αλλά αυτό δεν είναι από τη μεριά του, τότε το σίγουρο είναι πως κάθε δυο και τρεις θα τον βρίσκεις μπροστά σου, να προσπαθεί να σε ξανακερδίσει. Το θετικό είναι πως σύντομα θα καταθέσει τα όπλα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τους έντιμους παίχτες στο παιχνίδι του έρωτα, αφού γενικότερα στη ζωή του τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια. Δεν είναι το ζώδιο εκείνο που θα τάξει τα πάντα με σκοπό να πετύχει τους δικούς του στόχους, αλλά θα δώσει αυτά που μπορεί και ως εκεί που φτάνουν οι δίκες του δυνατότητες. Ίσως στην πορεία της σχέσης, να εκφράσει αδυναμία να επιβιώσει μέσα σε αυτή. Όταν τελειώσει ο έρωτας, αποφεύγει να αναλάβει την ευθύνη και γενικά γίνεται αδιάφορος απέναντι στο ταίρι του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Δίδυμος εντιμότητα στη σχέση είναι δυο λέξεις που δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση, γιατί η διπλή προσωπικότητα που έχει, δεν του επιτρέπει να μπαίνει σε καλούπια. Αυτό σημαίνει πως θέλει να ικανοποιεί πάντα τα θέλω του, χωρίς να σκέφτεται και τις ανάγκες που μπορεί να έχει το ταίρι του. Η λογική φυσικά σε αυτή την περίπτωση, πάει περίπατο. Δε θέλει να παίζει με ίσους όρους, αλλά με τους δικούς του. Θέλει να ελέγχει την κατάσταση και να οδηγεί την σχέση. Το παράδοξο όμως είναι πως τελικά τα καταφέρνει σχεδόν πάντα! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζει σε ένα δικό του πλαίσιο εντιμότητας, αφού πιστεύει ότι τα κάνει όλα σωστά, δίνει όλο του το είναι στην αγάπη και παραδίνεται ψυχή τε και σώματι στο ταίρι του. Όλα αυτά όμως, “μπάζουν” από παντού, αφού οι ανασφάλειές του τον κάνουν να μην οδηγεί ποτέ τη σχέση του, στο αποκορύφωμά της. Δεν το βάζει όμως εύκολα κάτω και παλεύει με νύχια και με δόντια για να την σώσει. Επειδή όμως βγάζει όλο το συναίσθημα του στη φόρα και σε συνδυασμό με την προσπάθεια που κάνει διαρκώς, χαρακτηρίζεται ως ένας έντιμος παίχτης στο παιχνίδι του έρωτα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέοντας έχει μεγάλη υπερηφάνεια, σε βαθμό που φτάνει να θαυμάζει τον ίδιο τον εαυτό του. Αυτό δε θα του επέτρεπε ποτέ να γίνει ένας ανέντιμος παίχτης, αλλά παίξει μέσα σε λογικά πλαίσια. Του αρέσει να σέβεται τις ανάγκες του συντρόφου του και τα όρια που έχει. Διατηρεί το πάθος μέχρι το τέλος και δε βγαίνει από τα όρια της λογικής ποτέ. Έτσι όπως ο έρωτας θα μπει στη ζωή του, έτσι και θα βγει, με ψηλά το κεφάλι, χωρίς ανέντιμους όρους και κρίσεις. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος, παρόλο που είναι ζώδιο της λογικής και προσπαθεί να τα βλέπει όλα αντικειμενικά, μάλλον κατατάσσεται στα ανέντιμα ζώδια, γιατί δεν παίζει με τίμιους όρους μέσα στη σχέση του. Κρατάει ένα προφίλ πολύ χαμηλό, καμουφλάροντας την προσωπικότητά του, και έτσι καταφέρνει να παίρνει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει. Μέσα στη σχέση του, ξεφεύγει πολλές φορές από τα όρια της ειλικρινείας. Και το πιο βασικό είναι ότι δε θα αναλάβει ποτέ τις ευθύνες του. Πάντα βρίσκει τρόπους να ξεφεύγει από τα δύσκολα και να τα ρίχνει επάνω στο ταίρι του. Πέρα από όλα αυτά όμως, όταν δει ότι η σχέση φτάνει στο τέλος της, εκεί παίζει τίμια το παιχνίδι, διαγράφει όλα τα αλλά και την τελευταία στιγμή γίνεται ένας έντιμος παίχτης. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο εκείνο που έχει την ευγένεια σαν μέσο επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους, αλλά… προσοχή: Αυτός είναι ο δικός του τρόπος για να παίζει έτσι όπως θέλει αυτός, με τους δικούς του όρους. Έχει πρωταρχικό σκοπό να υλοποιήσει τα δικά του θέλω, για αυτό και κάποιες φορές φτάνει στα όρια της αντοχής του. Τότε, χωρίς να έχει ενημερώσει το ταίρι του, όταν ο ίδιος δει ότι δεν μπορεί να σώσει τη σχέση του, καταθέτει τα όπλα και πάει παρακάτω. Ο τίτλος του ανέντιμου παίχτη τον χαρακτηρίζει, γιατί πίσω από τη γλυκύτητά του, προωθεί μόνο τις δικές του επιθυμίες, χωρίς να σκέφτεται το έτερον ήμισυ. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μια δύσκολη περίπτωση, αφού εκεί που πιστεύεις ότι κατάφερες να τον ψυχολογήσεις, ξαφνικά κάνει κάτι απρόβλεπτο και όλα πάνε στον πάτο. Κάποιες φορές, μέσα από την έντονη συμπεριφορά που έχει, δείχνει πως δε σέβεται καθόλου τους κανόνες και θέλει να γίνει το δικό του. Επειδή έχει ένα φόβο και μια ανασφάλεια ότι μπορεί να χάσει τον έρωτά του, μπορεί να συμπεριφέρεται κάπως σπασμωδικά και να δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις. Η μυστικοπάθεια που τον διακρίνει, κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το να συμβιώσει αρμονικά στη σχέση. Δε ρίχνει το εγώ του. Τελικά, είναι ένας ανέντιμος παίχτης της αγάπης; Σίγουρα ως ένα σημείο, ναι είναι! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης θα πάρει το αντικείμενο του πόθου του και το φέρει εκεί που θέλει αυτός, άρα θα βάλει τους δικούς του όρους και θα επιβληθεί στην αγάπη. Αυτό, τον κατατάσσει μάλλον στους ανέντιμους παίχτες. Αυτό που δείχνει στους άλλους, αλλά και η συμπεριφορά του, υποκινούνται από την επιθυμία να περνάει το δικό του και να γίνεται αυτό που θέλει. Το θετικό είναι ότι από την αρχή θα δείξει τις προθέσεις του. Φυσικά, ο τίτλος του ανέντιμου παίχτη παραμένει, γιατί απλά δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέσα στη σχέση. Με την πρώτη δυσκολία θα φύγει μακριά, προβάλλοντας πολλές δικαιολογίες… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ειλικρινές ζώδιο, αν και κάποιες φορές μπορεί να αποδειχτεί ανέντιμος παίκτης. Και αυτό το παθαίνει όταν θέλει να επιβάλει τα δικά του θέλω μέσα στη σχέση, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις επιθυμίες που έχει ο σύντροφός του. Παρόλα αυτά όμως, έχει μάθει καλά τον τρόπο που θα κάνει τη σχέση του να γίνει έντιμη στην πορεία και να επικρατεί το στοιχειό της δικαιοσύνης μέσα σε αυτή. Η αλήθεια είναι πως, αν δεν επιβάλει τις απόψεις του, δε θα στεριώσει η σχέση. Οπότε, όλα θα τα κάνει για το καλό της αγάπης. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος γενικά είναι ένα ζώδιο που βάζει τις επιθυμίες των άλλων πάνω από τις δικές του, άρα τον κατατάσσουμε αμέσως στους έντιμους παίχτες. Γενικά είναι αρκετά ειλικρινής και του αρέσει να παίζει με ίσους όρους στην αγάπη. Μερικές φορές αυτό λειτουργεί αρνητικά για τον ίδιο, αφού ρίχνει τον εαυτό του. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όσο σκληρά και αν είναι. Από την μια στιγμή στην άλλη όμως, όλα μπορούν να αλλάξουν. Και εκεί που είναι το ζώδιο της σωστής κρίσης, όταν τελειώνει μια σχέση του κρατάει απόσταση, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ρίχνει όλο το φταίξιμο στο πρώην ταίρι του. Σε αυτό το σημείο, περνά στην ομάδα των… ανέντιμων! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Είναι δύσκολο να δώσουμε αμέσως έναν τίτλο στον Ιχθύ, γιατί αυτό το ζώδιο αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη. Αν αυτό το ψαράκι είναι ήρεμο και έχει χαμηλούς τόνους, τότε θα παίξει σωστά το παιχνίδι του και θα είναι ένας έντιμος παίχτης, που θα ακολουθεί τους κανόνες. Αν όμως είναι ένα… πιράνχα, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Παίζει με τους δικούς του όρους, δεν ακούει κανέναν και γενικά γίνεται πολύ ανέντιμος παίχτης. Για να μάθεις τι ακριβώς κρύβει αυτό το ζώδιο μέσα του, θα πρέπει να περάσεις αρκετό καιρό μαζί του! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24