Τα ζώδια και η κακιά στιγμή, που οδηγεί σε διάλυση σχέσης!

Τα ζώδια και η κακιά στιγμή, που οδηγεί σε διάλυση σχέσης!
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Όλοι έχουμε περάσει από αρνητικές φάσεις στη ζωή μας και τα σημάδια… γκαντεμιάς που έκαναν την εμφάνισή τους, μας εμφύτευσαν στο μυαλό ότι μια κακή μοίρα συνωμοτεί για την καταστροφή μας. Για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Να υποκύψουμε. Να λυγίσουμε. Να δακρύσουμε. Να διαλύσουμε μια σχέση που πραγματικά αξίζει. Πάνω που βρήκαμε επιτέλους το άλλο μας μισό! Γιατί όλη αυτή η κακιά; Και εκεί που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση, ξαφνικά εμφανίζεται και μια άλλη. Και μετά ακόμα μια. Και σε λίγο κι άλλη. Τόση γκαντεμιά μαζεμένη τι γίνεται; Ποια σκοτεινά κέντρα συνωμοτούν εναντίον μας;

Η αστρολογία τι λέει; Και πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια το θέμα αυτό;

 

Κριός

Ο Κριός θα ρίξει την ευθύνη μιας αποτυχημένης σχέσης σε όλους τους άλλους, εκτός από τον ίδιο. Και αν κατά λάθος το κάνει, πριν τιμωρήσει τον εαυτό του, θα βρει αρκετά ελαφρυντικά… Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει η σχέση, ή τον γρουσούζεψαν όλοι, ή έβαλαν λόγια, ή δεν ήθελαν να τον δουν ευτυχισμένο. Το θετικό; Ξεχνά εύκολα την ατυχία του και πάει παρακάτω! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος θα νιώσει κάποια δυσφορία στην γκαντεμιά που θα νιώσει στον έρωτα, θα προσπαθήσει όμως με ήρεμο τρόπο να σκεφτεί τι ακριβώς έχει συμβεί και δεν προχωρά αυτή η αγάπη, στην όποια έχει ποντάρει τόσα. Φυσικά, θα βασανίσει τον εαυτό του για ένα χρονικό διάστημα και θα προσπαθήσει να μη διαλύσει το δεσμό του, δίνοντας χαρά στους κακοπροαίρετους. Αν τα πράγματα φτάσουν σε αδιέξοδο, τότε ακολουθεί το ρητό… υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές! Όχι, θα κάτσει να σκάσει.  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει την ικανότητα να γρουσουζεύει μόνος του τη σχέση του και να προκαλεί διάφορα περιστατικά γκαντεμιάς. Και όλα αυτά, γιατί ο ίδιος δεν έχει τον τρόπο να κρατήσει μια σχέση σωστά και μετά έρχεται και ρίχνει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους. Το κακό μάτι φταίει, οι τρίτοι που μιλάμε περισσότερο από όσο πρέπει. Τραγική ειρωνεία. Το μόνο άτομο που μιλάει ακατάπαυστα είναι ο ίδιος και κανείς δεν προλαβαίνει να αρθρώσει λέξη. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Γκαντεμιά στον Καρκίνο; Από πού κι ως πού! Γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο, στο καλοπροαίρετο και τόσο αγαθό αυτό ζώδιο; Εξάλλου η σχέση του πάει καλά, έτσι δεν είναι; Η ζωή του έχει μπει επιτέλους σε σωστά καλούπια, που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σπάσει. Πώς μπορεί λοιπόν μια ατυχή στιγμή να τα χαλάσει όλα αυτά; Μα δεν είναι δυνατόν! Αφού όλα κυλούσαν ρολόι. Αλλιώς, κάποιος θέλει να τον καταστρέψει. Να τον δει να λυγίζει, να υποκύπτει. Αλλά ποιος; Αφού είπαμε ότι η σχέση μας πάει ρολόι. Ή δεν πάει; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Αν περιμένεις από έναν Λέοντα να λυγίσει μπροστά στη δυστυχία που θα τον βρει ή στις γκαντεμιές που θα του χτυπήσουν την πόρτα και θα χαλάσουν την αρμονία της σχέσης του, ξεχνά το! Αυτός εδώ ο δυνατός χαρακτήρας, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να πέσει χαμηλά και να αφήσει δάκρυα να κυλήσουν στα μάτια του, ούτε θα τα βάλει με κανέναν. Μέσα σε μια εβδομάδα, το θέμα αυτό θα έχει λήξει. Πώς; Πήγε για μαλλί και βρήκε… νέα σύντροφο! Το παρελθόν διαγράφεται αυτόματα. Σημασία έχει το μέλλον. Τι γκαντεμιές λέτε τώρα εσείς; Σημασία έχει το μέλλον με την… αλήθεια πως είπαμε το όνομά σου; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Δεν προχωράει αυτή η κατάσταση; Αυτή η σχέση είναι διαλυμένη; Αυτός ο έρωτας έχει γίνει ψυχρός σαν πάγος; Και τι θέλετε να κάνει δηλαδή; Να καθίσει να κλαίει τη μοίρα του; Ή να τα βάζει με όλους εσάς που τον έχετε γκαντεμίασει; Ξεχάστε το από τώρα. Η αξιοπρέπεια κάνει την εμφάνισή της. Αποκτά δύναμη μέσα από την ατυχία του. Μπροστά σε όλους είναι δυνατός, αλύγιστος, αγέρωχος. Έτοιμος να δεχτεί το τέλος. Πίσω από τις κλειστές κουρτίνες, αίμα, δάκρυα και ιδρώτας. Εντάξει, άνθρωπος είναι κι αυτός. Δικαιούται να θρηνήσει όπως θέλει! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός ποντάρει πολλά στη σχέση του και είναι διατεθειμένος να κάνει τεράστιες υποχωρήσεις για την κρατήσει, ακόμα και να βάλει τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Σκέψου τώρα τι γίνεται, όταν μια σειρά από αρνητικές ενέργειες οδηγούν στην απόλυτη γκαντεμιά και σπάνε τη σχέση του στα δυο. Ξεκινάει ο μύθος. Ζήλεψαν όλοι την όμορφη αυτή σχέση. Δε θέλουν να τον βλέπουν χαρούμενο και ευτυχισμένο. Όλα αυτά φυσικά, απλά τα σκέφτεται, γιατί δε θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν. Και όταν τα όρια στενέψουν για τα καλά, σκύβει το κεφάλι, σκουπίζει τα δάκρυά του και περιμένει την επομένη αγάπη! Πάντα με τη διάθεση τεράστιων υποχωρήσεων… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, αυτό το μυστηριώδες ζώδιο, δε θα μπορούσε παρά να ρίξει τη διάλυση μιας σχέσης του σε μεταφυσικά φαινόμενα και καταστάσεις, που έχουν βάλει σκοπό να καταστρέψουν αυτή την όμορφη αγάπη. Ο ίδιος μπορεί να κλείνει τα μάτια στα λάθη του και για το γεγονός ότι δεν προχωράει, φταίνε οι… εξωγήινοι. Άλλωστε, ασχολείται πολύ με όλα αυτά. Ακόμα εκεί έχει φτάσει στο μυαλό του, για να βρει δικαιολογίες σε μια υποτιθέμενη καταστροφική γκαντεμιά που τον βρήκε. Και ξαφνικά; Ένα θεσπέσιο πλάσμα περνάει από μπροστά του και η γοητεία του ξαναμπαίνει σε ενέργεια… Και οι εξωγήινοι τι απέγιναν; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ατυχία; Τι είναι αυτό; Γκαντεμιά; Γρουσουζιά; Αρνητικές επιρροές; Δεν έχουν καμία θέση στη ζωή του Τοξότη, γιατί απλά δεν μπορεί να ρίξει τον εαυτό του τόσο χαμηλά και να πιστέψει σε αυτές τις δεισιδαιμονίες! Και επειδή είναι ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την αισιοδοξία και τη χαρά, το να χαλάσει μια σχέση ή να του την χαλάσουν, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Κάπου εκεί έξω, πάντα υπάρχει ένα πρόθυμο άτομο, για κάτι καινούργιο. Οπότε, χάρηκα που σε γνώρισα και η σχέση μας θα μου μείνει αξέχαστη (μέχρι να την ξεχάσω)...  Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει τη δική του θεωρία σχετικά με τις αρνητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει και μάλιστα τις θεώρει και μια ευκαιρία να γίνει πιο δυνατός μέσα από αυτές, ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο αισιόδοξος. Ναι, την αισιοδοξία του δε θα την χάσει ποτέ. Και αν δεν πιστεύει σε γκαντεμιές και αρνητικά πεδία που προκαλούν καταστροφές, όταν το ζήσει από κοντά, μπορεί να ρίξει το φταίξιμο και στο περιβάλλον του, που τον γλωσσόφαγε. Αλλά είπαμε. Είναι αισιόδοξος. Οπότε η λογική έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πάντα προσπαθεί να δικαιολογήσει και τις αρνητικές και τις θετικές καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή του, να τις δει σαν εμπειρίες που θα τον κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Αλλά… ο Μανώλης με τα λόγια, κτίζει ανώγεια και κατώγεια. Στην θεωρία ο Υδροχόος είναι ο ιδανικότερος, που μπορεί με αυτά που θα πει να τους πείσει όλους. Τι γίνεται όμως όταν μια γκαντεμιά του χαλάσει τον ερώτα; Αν πραγματικά νιώθει αληθινά συναισθήματα για το πρώην ταίρι του, εξαφανιστείτε όλοι. Είστε εχθροί του. Εσείς φταίτε! Αλλά και το σύμπαν. Και οι ανάδρομοι πλανήτες! Όλοι! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Μια σχέση διαλυμένη. Μια σχέση που είχε τις προδιαγραφές να γίνει να φτάσει σε υψηλά επίπεδα πάθους, ξαφνικά τερματίζει από γκαντεμιά. Ποιος φταίει γι’ αυτό; Συμφώνα με τον Ιχθύ, ο ίδιος του ο εαυτός. Αυτή η καταραμένη του μοίρα, που δεν τον αφήνει να σηκώσει κεφάλι και να χαρεί κι αυτός στη ζωή του. Αφήστε τον μόνο του. Δε θέλει να δει κανένα. Μια αναλαμπή όμως τον φέρνει μπροστά σε μια μεγάλη απορία: Θα τον αγαπήσει κάνεις άραγε ποτέ αληθινά; Γιατί άραγε τόση γκαντεμιά; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24