Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Το καλοκαίρι του 2019 προβλέπεται έντονο σε ερωτικό επίπεδο, καθώς πρωταγωνιστούν ο Άρης και η Αφροδίτη με τις μετακινήσεις τους αλλά και οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που σηματοδοτούν κομβικές αλλαγές για τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) αφήνοντας το στίγμα τους.

Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Ιούνιος δείχνει τις διαθέσεις του στο ερωτικό κομμάτι της ζωής μας με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους και να ωθεί σε έντονη ερωτική δράση και φλερτ ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή μας και δίνοντας το σύνθημα για ακραία ερωτικά παιχνίδια. Δεν αποκλείεται  να μπούμε και στη διαδικασία για παράλληλες καταστάσεις που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα γιατί πιθανά να οδηγήσει σε εμπλοκές και να εκτεθούμε. Προς τα τέλη του, η ένταση ανεβαίνει, καθώς επίκειται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 και έρχεται για να δονήσει για τα καλά την οικογένεια αλλά και τις προσωπικές σχέσεις αλλάζοντας σε ριζικό επίπεδο τη βάση μας. Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Λέοντα σηματοδοτώντας τη δράση σε ερωτικό επίπεδο και διασκέδαση, παράλληλα όμως θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι μπορεί να μας εγκλωβίσει στον εγωκεντρισμό και αυτό να δημιουργήσει έντονα προβλήματα με το ταίρι μας. Είναι γεγονός ότι μπορούμε να κινητοποιηθούμε στο φλερτ σε σημαντικό βαθμό, θα πρέπει όμως να έχουμε στο νου μας ότι επιβάλλεται να δείξουμε το ενδιαφέρον μας και στις επιθυμίες του συντρόφου ή πιθανής νέας γνωριμίας που μπορεί να υπάρξει.

Στις 04.07 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και μας δημιουργεί έντονα την αίσθηση για οικειότητα, τρυφερότητα, ρομαντισμό και θαλπωρή γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό μας χώρο και να περνάμε περισσότερες στιγμές για δύο με το ταίρι μας, παρά να επιλέγουμε την έντονη κοινωνικότητα και διασκέδαση. Στις 09.07 Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα εντείνοντας την εσωστρέφεια και δίνοντας την ώθηση να στραφούμε μέσα μας και να κάνουμε μία έντονη εσωτερική αναζήτηση για το τι είναι αυτό που μας ικανοποιεί στην προσωπική μας ζωή. Τα προβλήματα στην επικοινωνία κάνουν την εμφάνισή τους, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις μέχρι και τις 30.07 που θα γυρίζει ορθόδρομος στον Καρκίνο.

Στις 16.07 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου σηματοδοτεί το κλείσιμο σημαντικών σχέσεων για τα παρορμητικά ζώδια που θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους ή την αλλαγή πορείας του θα ωθήσει σε ολική μεταμόρφωση στον τρόπο σκέψης και δράσης σε προσωπικό επίπεδο. Στις 28.07 περνάει η Αφροδίτη στο Λέοντα και απογειώνει τη διάθεση για ερωτισμό και πάθος, καθώς οι ανάγκες μας γίνονται μεγαλεπήβολες και επικεντρώνονται στο ερωτικό παιχνίδι. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονίζουμε σε ότι αφορά το ζώδιο του Λέοντα και την διέλευση των πλανητών σε αυτό.

Στις 18 και 21 Αυγούστου περνά ο Άρης και η Αφροδίτη αντίστοιχα στην Παρθένο και στρέφουν το ενδιαφέρον μας στην καθημερινότητα της σχέσης και στο πώς να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν εμάς και το ταίρι μας. Είναι σημαντικό να μην επικεντρωνόμαστε στη λεπτομέρεια γιατί αυτό θα μας οδηγήσει στην γκρίνια και σε μία ιδιότυπη μιζέρια που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην προσωπική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος είναι γεγονός ότι σου δημιουργεί έντονα τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς, καθώς οι ανάγκες σου στρέφονται στην επικοινωνία με την Αφροδίτη στους Διδύμους, παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο σε επηρεάζει αρκετά και δεν θα είναι δύσκολο να δυναμιτίσει στο κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Μείνε στη θετική πλευρά των πραγμάτων, στη διασκέδαση και επεδίωξε δράσεις και μετακινήσεις για να εκτονώσεις δημιουργικά την ενέργεια αυτή για την προσωπική σου ζωή.

Ο Ιούλιος μπαίνει με την ένταση να είναι στα ύψη, καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 16.07 φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς και να εκτονωθείς με το ταίρι σου λόγω της πίεσης που θα νιώσεις. Ο Άρης θα είναι στο πλευρό σου από τον Λέοντα για να σε δραστηριοποιήσει σε επίπεδο διασκέδασης και να σου δώσει διέξοδο στο να απολαύσεις στιγμές με το σύντροφο σου που θα σε αποφορτίσουν, πρόσεξε όμως γιατί αν δεν εκτονώσεις με αυτό τον τρόπο τις ενέργειες, η ένταση θα ανεβαίνει συνεχώς και δεν θα μπορέσεις να ισορροπήσεις για να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Η επικοινωνία θα είναι ένα ακόμα σημείο που θα πρέπει να έχεις στο νου σου γιατί δυσχεραίνει λόγω του ανάδρομου Ερμή, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ξεκάθαρος σε συνεννοήσεις και να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή για μετά της 30.07 όπου ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Ο Αύγουστος σε βοηθά να αποφορτιστείς και με την Αφροδίτη πια στο Λέοντα να σε πριμοδοτεί για να περάσεις μοναδικά επικεντρώνοντας την προσοχή σου στο να φλερτάρεις και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο ανάλαφρο από του προηγούμενου χρόνου, όπου οι εκλείψεις σε επηρέασαν άμεσα και μπορεί να σηματοδότησαν για σένα άκρως σημαντικά γεγονότα. Ο Ιούνιος με την Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την ώθηση να στραφείς στις ανάγκες σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθος με το ταίρι σου, καλό είναι βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά κτητικότητα και ζήλια γιατί πιθανές ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική σκέψη τα έντονα συναισθήματα. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σχεδόν όλο το μήνα έχεις τη δυνατότητα να επικεντρωθείς στο φλερτ και την διασκέδαση, καθώς η ανάγκη σου είναι να εμπλακείς δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 16.07 δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο που θα είναι καταλυτικές για την πορεία της ζωής σου. Επιβάλλεται να θυμάσαι είναι ότι πιθανά να οδηγηθείς σε στην προσωπική σου μεταμόρφωση μέσω των σχέσεων αυτών που δεν θα είναι εύκολη, όμως θα είναι απαραίτητη για να έχουν θετική πορεία.

 Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου με τον Άρη και την Αφροδίτη στο Λέοντα επικεντρώνονται κυρίως στις βάσεις και στις ρίζες σου θέλοντας να έρθεις επαφή με την οικογένεια. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να φτιάξεις τον χώρο σου ιδανικά και να υποδέχεσαι το ταίρι σου εκεί αποφεύγοντας την έντονη κοινωνική ζωή και τη διασκέδαση. Μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους μπορεί να υπάρξουν, πρόσεξε όμως γιατί πιθανές εντάσεις στον οικογενειακό χώρο μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά και τις σχέσεις σου και να χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα. Στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου Άρης και Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο και ο έρωτας απογειώνεται, καθώς μπαίνεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι διεκδίκησης και είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της σχέσης ή πιθανής νέας γνωριμίας που θα υπάρξει καθώς λάμπεις και αυτό είναι πασιφανές σε όλους. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καλοκαίρι ξεκινάει ευχάριστα για σένα, καθώς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, λάμπεις και κερδίζεις τα βλέμματα των γύρω σου. Σημαντικό είναι ότι εσύ κρατάς τις πρωτοβουλίες των κινήσεων και δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είναι το ταίρι σου είτε πιθανή νέα γνωριμία, αλλά αυτό που διεκδικείς παράλληλα είναι και η κάλυψη των προσωπικών αναγκών και εκεί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και υποκειμενικός δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Καλό είναι λοιπόν να είσαι ανοιχτός για να ακούσεις και τις ανάγκες των άλλων για να αποφύγεις οποιασδήποτε εντάσεις.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 16.07 έρχονται να τονίσουν το ζήτημα των συναισθηματικών σου αναγκών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω ζήλιας, καχυποψίας και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Είναι επιτακτική ανάγκη να απεγκλωβιστείς από πιθανές ανασφάλειες και φόβους γιατί είναι αυτή που μπορεί να είναι καθοριστική για την εξέλιξη των ερωτικών σου σχέσεων. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει και εσύ να προχωρήσεις σε μία ριζική αναθεώρηση πραγμάτων και αντιλήψεων και να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και φοβίες ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερα προσοχή καλό είναι να δείξεις σε ότι αφορά την επικοινωνία γιατί πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις εάν δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και αν τις επιδιώξεις θα πρέπει να είσαι σαφής και να διευκρινίζεις στο έπακρο αυτά που σκέφτεσαι και πιστεύεις.

Ο Αύγουστος στο μεγαλύτερο του μέρος με τον Άρη και την Αφροδίτη στο Λέοντα σε ωθεί σε έντονη διασκέδαση και μετακινήσεις κοντινές που λειτουργούν άκρως ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταλυτικό θα είναι σε προσωπικό επίπεδο αυτό το καλοκαίρι αγαπημένε Καρκίνε, καθώς πρωταγωνιστείς λόγω των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου με τον Αιγόκερω και πιθανά να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις μεταμορφωτικά και να κλείσεις κεφάλαια που δεν έχουν πια κάτι να του προσδώσουν. Αυτό δεν θα γίνει εύκολα και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και πληγές, είναι βέβαιο όμως ότι θα σε οδηγήσει στην δική σου προσωπική εξέλιξη. Ο Ιούνιος με την Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που είναι σημαντικό να έχεις το νου σου ότι μπορεί να επιζητούν και πάλι την επιστροφή του στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να θυμηθείς ποιοι είναι οι λόγοι της απομάκρυνσής τους και να σκεφτείς καλά πριν πάρεις αποφάσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου γεγονός είναι ότι δραστηριοποιείσαι έντονα στον έρωτα και κυνηγάς το αντικείμενο του πόθου σου με άκρως δυναμικό τρόπο.

Η Ηλιακή Έκλειψη το ζώδιό σου στις 02.07 και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω στις 16.07 σε καλούν να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ανοίξεις κεφάλαια ή να κλείσεις καταστάσεις ξεκαθαρίζοντας έτσι το πεδίο δράσης και εξέλιξης τον έρωτα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα είναι κομβικές για την προσωπική σου ζωή, αλλά και πιθανές αποφάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου που θα λειτουργήσουν άκρως αναγεννησιακά για εσένα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις αυτό το νέο ξεκίνημα ή το κλείσιμο κύκλων να είναι αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που θέλεις και έχεις ανάγκη στον έρωτα.

Ο Αύγουστος με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα επικεντρώνει την προσοχή σου στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσα από την προσωπική σου ζωή. Στο τρίτο δεκαήμερο του Άρης και Αφροδίτη περνάνε στην Παρθένο και ανοίγεις τα φτερά σου για να περάσεις μοναδικές στιγμές φλερτ, διασκέδασης και κοντινών αποδράσεων που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το καλοκαίρι αυτό έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, αρκεί να καταφέρεις να ισορροπήσεις πιθανό εγωισμό και υποκειμενισμό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Τον Ιούνιο με την Αφροδίτη στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά με φιλικά σας πρόσωπα επιδιώκοντας να αφήσετε πίσω τη ρουτίνα και την καθημερινότητα συχνά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις γιατί ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργεί κυκλοθυμία ή προβλήματα στη δουλειά και αυτό να εκδηλώνεται στη σχέση σου.

Τον Ιούλιο ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην επικοινωνία με τον ανάδρομο Ερμή να μην σου επιτρέπει να εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που έχεις ανάγκη και είναι κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Οι εκλείψεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς δεν αποκλείεται να φέρουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή σου και ήρθε η ώρα να κλείσεις με δυναμισμό. Αυτό δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, όμως να είσαι βέβαιος ότι θα είναι μεταμορφωτική για εσένα και για την ψυχολογία σου. Στις 02.07 ο Άρης περνάει στο Λέοντα και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας να φλερτάρεις το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει, κάτι απογειώνει τον έρωτα λόγω της ενεργητικότητας και του πάθους που δείχνεις.

Ο Άρης θα βρίσκεται και το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου στο ζώδιό σου, όπως και η Αφροδίτη, και αυτό θα είναι η χρυσή ευκαιρία για εσένα να επικεντρωθείς στον έρωτα και να εκφράζεις ανάγκες και επιθυμίες στο ταίρι ή σε νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις επιθετικός ή εριστικός αν θεωρήσεις ότι δεν αντιλαμβάνεται το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τα θέλω σου και αυτό είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα. Νιώσε την ένταση και την ενεργητικότητα σε βάθος και είναι βέβαιο ότι θα είσαι από τους κερδισμένους του φετινού καλοκαιριού. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν στο ερωτικό πεδίο αυτό το καλοκαίρι αγαπημένε Παρθένε, καθώς οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα ξεκινήματα ή ολοκλήρωση κύκλων σχέσεων που θα σε οδηγήσουν σε σημαντικό επόμενο στάδιο στη ζωή σου. Τον Ιούνιο η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Καρκίνο σε ωθούν στο να κοινωνικοποιηθείς έντονα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να θέσεις νέους στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Τον Ιούλιο ο Άρης περνάει στο Λέοντα και μπορεί να εντείνει πιθανή κυκλοθυμία λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 16.07 μπορεί να δημιουργήσει καταλυτικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή που θα σηματοδοτήσουν την προσωπική σου μεταμόρφωση. Η διαδικασία αυτή είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εύκολη, αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι είναι η ενδεδειγμένη για να προχωρήσεις παρακάτω.

Τον Αύγουστο με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς μακριά από την έντονη κοινωνικότητα και να απολαύσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα Άρης και Αφροδίτη περνάνε στο ζώδιό σου και γίνεσαι ο πρωταγωνιστής, καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικείς την κάλυψη επιθυμιών και αναγκών από το ταίρι ή πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν λόγω της έντονης βοήθειας και του μαγνητισμού που εκπέμπεις. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου είναι αυτές που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να δημιουργήσουν ζητήματα και στην προσωπική σου ζωή αυτό το καλοκαίρι, καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να διαχειριστείς πιθανές εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν με ιδιαίτερη ψυχραιμία. Τον Ιούνιο η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρεις μοναδικά, να διασκεδάσεις έντονα και παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις να έχεις την αισιοδοξία ότι θα καταφέρεις τα πάντα και θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς με το σκέρτσο και το σπιρτόζικο στυλ σου. Ο έρωτας είναι πολύ πιθανός γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος για νέες γνωριμίες διαφορετικής κουλτούρας ή απόψεων.

Τον Ιούλιο η Ηλιακή Έκλειψη στον άξονα στον Καρκίνο στις 02.07 και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 16.07 αποτελούν κομβικά σημεία για την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή και δεν αποκλείεται οι αλλαγές που θα έρθουν να επηρεάσουν σημαντικά και τα προσωπικά σου εκτοξεύοντας τη νευρικότητα και δημιουργώντας αρνητικές προϋποθέσεις συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου. Ο Άρης από το Λέοντα λειτουργεί ευεργετικά και είναι αυτός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς σου δίνει την ώθηση να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα και να διεκδικήσει να κάνεις καταλυτικά βήματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέσει από κοινού με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επικοινωνία γιατί θα επηρεάσει σημαντικά και την προσωπική σου ζωή λόγω ανάδρομο Ερμή, γι’ αυτό καλό είναι να αφήσεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου για μετά τον Ιούλιο.

Ο Αύγουστος έρχεται με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα να σε βοηθούν να ξεφύγεις από τις δύσκολες στιγμές και να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβλημάτισαν. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφορτισμένος πια από τις εκλείψεις του περσινού καλοκαιριού που επηρέασαν το ζώδιό σου, αυτό το καλοκαίρι μπορείς να περάσεις μοναδικά αρκεί να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στον έρωτα. Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου σου δίνουν την ευκαιρία για επικοινωνία και νέες γνωριμίες που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με διαφορετικές κουλτούρες από τη δική σου και καλό είναι να δεις με θετικό μάτι πιθανές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν γιατί θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην προσωπική σου ζωή. Τον Ιούνιο η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Άρης στον Καρκίνο εντείνουν το πάθος και την ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου, παράλληλα μπορείς να οδηγήσεις τον έρωτα σε άλλη διάσταση και να ταξιδέψεις σε μέρη μαγικά που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Προσοχή γιατί η Αφροδίτη στη συγκεκριμένη θέση εντείνει την καχυποψία και τη ζήλια και δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουστείς μετωπικά με το σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα.

Τον Ιούλιο οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου επικεντρώνουν την προσοχή σου κυρίως σε γνωριμίες που μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει έρωτας με πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού που θα εξάψει τη φαντασία σου. Δείχνει να ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου που θα είναι αναγεννησιακός για τον τρόπο που επικοινωνείς και αντιλαμβάνεσαι την προσωπική σου ζωή και τον έρωτα εν γένει. Καλό είναι βέβαια να μην μπλέξεις σε παράλληλες καταστάσεις γιατί αυτό θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα και θα εκτεθείς. Έντονη προσοχή δείξε στην επικοινωνία γιατί δεν θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και δεν αποκλείεται να προκληθούν παρεξηγήσεις.

Ο Αύγουστος στο μεγαλύτερο του μέρος σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς την επισημοποίηση της σχέσης σου, καθώς ο Άρης και η  Αφροδίτη στον Λέοντα σε ωθούν στο να επικοινωνήσεις τη σχέση σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου Άρης και Αφροδίτη στην Παρθένο εκτοξεύουν την επικοινωνία στη σχέση και ωθούν στο να θέσεις από κοινούς στόχους με το ταίρι σου που μπορεί να πετύχεις. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το καλοκαίρι αρχίζει μοναδικά για σένα, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους απογειώνει τη γοητεία, την ανάγκη για συντροφικότητα και κοινωνικότητα που θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου ή για πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει αφού ο Λάμπεις και μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι ο Άρης στον Καρκίνο εντείνει τον πόθο και τον ερωτισμό και πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου γιατί η έντονη επιθυμία σου είναι να γίνετε ένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι, καθώς οι ανασφάλειες δημιουργούν ζήλια και η ζήλια έντονες συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Τον Ιούλιο οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου επικεντρώνουν την προσοχή σου στις συναισθηματικές  σου ανάγκες και φέρνουν στο φως κρυφές επιθυμίες, απωθημένα και ενοχές που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην όποια εξέλιξη. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εκτονώσεις πιθανό εκνευρισμό και ανασφάλειες στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία και αυτό να προκαλέσει ζητήματα που δεν θα είναι εύκολο τελικά να ξεπεραστούν. Η ανάγκη ελέγχου που μπορεί να εκδηλώσεις θα είναι αυτή που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό καλό είναι να την καταλαγιάσεις και να δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για σένα μακριά από φόβους και καταπίεση.

Θετικά θα συνδράμει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα όπου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις πραγματικά και ουσιαστικά και καλό είναι να επιλέξεις ένα ταξίδι που θα βοηθήσει εσένα και το σύντροφό σου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, αρκεί να το έχεις οργανώσει πολύ καλά γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και προβλήματα. Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου Άρης και Αφροδίτη στο Λέοντα σε ωθούν στο να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικές στιγμές, να δεις τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της και να νιώσεις ξένοιαστα κάτι που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις αυτό το καλοκαίρι αγαπημένε Αιγόκερε, καθώς οι εκλείψεις στο ζώδιό σου στον άξονα σου με τον Καρκίνο φέρνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταλυτικές εξελίξεις που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς αρχικά, όμως θα ανακαλύψεις ότι είναι οι ενδεδειγμένες για να εξελιχθείς σε προσωπικό επίπεδο. Τον Ιούνιο ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες εντάσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις  στην ερωτική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστεί με ψυχραιμία πιθανές επιθέσεις που μπορεί να δεχθείς και να σε ωθήσουν να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι ή με πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Δραστηριοποιείσαι έντονα στο φλερτ και αυτό μπορεί να φέρει πολλές νέες γνωριμίες, καθώς γοητεύεις και είσαι ακαταμάχητος.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Καρκίνο στις 16.07 σηματοδοτούν καταλυτικές αποφάσεις που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μία νέα αρχή ή πιθανά το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου που θα αποτελέσει σημαντικό σημείο για εσένα και την εξέλιξη στον έρωτα. Αυτό δεν θα γίνει εύκολα και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πολλά πράγματα και να εμβαθύνεις, σημαντικά κάτι που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για σένα, καθώς Κρόνος και Πλούτωνας στο ζώδιό σου πρωταγωνιστούν ιδιαίτερα στη Σεληνιακή Έκλειψη. Προσοχή ακόμα καλό είναι να δείξεις και στην επικοινωνία γιατί λόγω ανάδρομου Ερμή δεν θα είναι εύκολο να είναι ξεκάθαρη η συνεννόηση και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα.

Τον Αύγουστο με τον Άρη και την Αφροδίτη στο Λέοντα τα συναισθήματα εντείνονται και το πάθος εκτοξεύεται μόνο που καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί καχυποψία και ζήλια κάνουν την εμφάνισή τους και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με το ταίρι σου λόγω έντονων ασφαλειών και φόβων που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η διάθεση αλλάζει στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου όπου Άρης και Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο και το κέφι απογειώνεται, η αισιοδοξία κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις μακριά από φοβίες και εντάσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαλλαγμένος από τις εκλείψεις του περσινού καλοκαιριού θα είσαι αυτό το καλοκαίρι αγαπημένε Υδροχόε και θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές που θα φέρουν νέες γνωριμίες η ήδη υπάρχουσα σχέση σου, κάτι που έχεις πολύ ανάγκη. Τον Ιούνιο η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να επικεντρωθείς στον έρωτα και να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες σου, κάτι που θα τραβήξει την έντονη προσοχή των γύρω σου και θα οδηγήσει την προσωπική σου ζωή στο να απογειωθεί. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν και να σηματοδοτήσουν την αλλαγή πορείας στον έρωτα.

Τον Ιούλιο οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου επικεντρώνουν κυρίως την προσοχή σου στην εργασία και δεν αποκλείεται να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή, καθώς το άγχος είναι αρκετό και δεν θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις τον απαιτούμενο χρόνο στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία. Καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να βρεις το κατάλληλο κενό για εσένα και για το ταίρι σου γιατί διαφορετικά δεν αποκλείεται να επηρεαστεί η σχέση σου και να θεωρηθεί ότι αδιαφορείς, κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα. Σε αυτό θα ενισχύσει και ο Άρης από το Λέοντα δημιουργώντας ανταγωνιστικές διαθέσεις και κόντρες και ο ανάδρομος Ερμής που θα δυσκολέψει την επικοινωνία μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Τον Αύγουστο Άρης και Αφροδίτη στο Λέοντα δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα στο πεδίο των σχέσεων που όμως αν διαχειριστείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία είναι βέβαιο ότι θα είσαι κερδισμένος. Απέφυγε να δημιουργήσεις εντάσεις και να πρωταγωνιστήσεις σε αντιπαραθέσεις και μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και έντονο ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Ιδιαίτερα η Αφροδίτη σε βοηθάει να προσεγγίσεις με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο το ταίρι σου και η συντροφικότητα να εκτοξευθεί. Το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Άρης και Αφροδίτη περνάνε στην Παρθένο και εντείνονται απωθημένα και ανασφάλειες που μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά ζητήματα στην ερωτική σου ζωή, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αλλαγές και κομβικές αποφάσεις μπορούν να παρθούν αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σηματοδοτήσουν  σπουδαίες εξελίξεις στον έρωτα και είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις ριζικά άποψη και θεώρηση στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Τον Ιούνιο η Αφροδίτη  στους Διδύμους και ο Άρης στον Καρκίνο εναρμονίζουν τρυφερότητα και πάθος, ρομαντισμό και ερωτισμό και αυτό αποτελεί ένα μοναδικό δείγμα που μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή.

Τον Ιούλιο η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 και η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 16.07 αποτελούν σημαντικές για εσένα χρονικές στιγμές στην ερωτική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις  για νέες αρχές ή κλείσιμο καταλυτικών κύκλων στον έρωτα. Αυτό είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία για εσένα και θα περάσεις έντονες στιγμές, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις από το ταίρι σου ή τι θέλει το ταίρι σου από εσένα και να αφήσεις στην άκρη εξουσιαστικές τάσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση και να δημιουργούν προβλήματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθάει να λάμψεις και να γοητεύσεις, κάτι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά, από την άλλη όμως ο ανάδρομος Ερμής δεν επιτρέπει ξεκάθαρες επικοινωνίες και συζητήσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην υπάρξουν παρερμηνείες η παρεξήγηση.

 Τον Αύγουστο Άρης και Αφροδίτη στο Λέοντα επικεντρώνουν την προσοχή σου περισσότερο στην καθημερινότητα και σε λεπτομέρειες που πρέπει να λύσεις, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να παραπονεθεί το  ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία για το συγκρίνει από τη Δηλώνεις και επηρεάζει τη σχέση. Το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου Άρης και Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική σου ζωή θέλοντας και επιδιώκοντας να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Προσοχή γιατί ο Άρης εκεί μπορεί να δημιουργήσει έντονο ανταγωνισμό και διάθεση για συγκρούσεις με το ταίρι σου που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και να μετουσιώσεις σε έντονο πάθος και ερωτισμό για να μπορέσεις να αποφύγεις προβλήματα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και στην εξέλιξη της. Το φετινό καλοκαίρι, θα σου φέρει τον έρωτα που αναζητάς; Θα κάνεις την σχέση που θα χαράξει όλη σου την ζωή; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24