Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Λέοντα

Από την Μαρία Ραπτοδήμου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Οι σχέσεις σου αλλάζουν ριζικά από το 2024 και μετά. Με τον Πλούτωνα να περνάει στον Υδροχόο και να παραμένει για τα επόμενα είκοσι περίπου χρόνια είναι δεδομένο ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία αναγεννησιακών αλλαγών που δεν θα είναι εύκολες. Τίποτα δεν θα θυμίζει πια το παρελθόν καθώς μέσα από ιδιαίτερες καταστάσεις είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε ότι σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Πρώτα βέβαια θα περάσεις μία περίοδο εξουσιαστικών παιχνιδιών και κυριαρχικών τάσεων που θα οδηγήσει τις σχέσεις σου σε οριακό σημείο. Οφείλεις να αντιμετωπίσεις κάθε πρόσωπο και κατάσταση με ανοιχτό μυαλό αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε εμμονές και προκαταλήψεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Ο Δίας μέχρι το τέλος Μαΐου θα κινείται στον Ταύρος βοηθώντας να γοητεύσεις τους πάντες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να δείξει ενδιαφέρον ένα σημαντικό πρόσωπο για την καριέρα σου που θα προσπαθήσει να κατακτήσει την θέση στην καρδιά σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση της ζωής σου, να επισημοποιήσεις δηλαδή την ήδη υπάρχουσα σχέση σου προχωρώντας σε επόμενο στάδιο με το πρόσωπο που αγαπάς.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου διευρύνει τον φιλικό περίγυρο και σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν με τις απόψεις και την διαφορετικότητα τους. Άλλωστε το διαφορετικό και η εκκεντρικότητα σε μαγνητίζουν και σε βοηθούν να απελευθερωθείς και στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε ανασφάλειες και φόβους που κάνουν την εμφάνιση τους λόγω του Κρόνου από τους Ιχθύες. Εμμονές και αμφιβολίες, έντονη καχυποψία και απογοήτευση μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέση σου καθώς τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις. Οφείλεις να χαλιναγωγήσεις τον αρνητισμό για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Σημαντική θα είναι και η διέλευση του Άρη κατά τη διάρκεια της χρονιάς καθώς κυρίως προς το τέλος της θα σε φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η διέλευση του από τον Υδροχόο από μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τέλος περίπου Μαρτίου μπορεί να φέρει αναστάτωση και ανταγωνισμό στην σχέση σου. Δεν αποκλείεται να δεχθείς επιθέσεις που θα θεωρήσεις ότι είναι άδικες, φρόντισε όμως να κρατήσεις τις ισορροπίες αποφεύγοντας να οδηγήσεις στα άκρα την προσωπική σου ζωή.

Ο Άρης από τον Κριό από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές Ιουνίου ανανεώνει την διάθεση σου και σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου. Η αισιοδοξία και ο ερωτισμός απογειώνονται και λειτουργούν αναζωογονητικά ή για την σχέση για νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας θα σε προσεγγίσουν φέρνοντας σε επαφή με νέες πληροφορίες και εμπειρίες.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σου στις αρχές Νοεμβρίου σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν διστάζεις να διεκδικήσεις την απόλυτη κάλυψη των επιθυμιών σου. Αρχές Δεκεμβρίου όμως αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου ανοίγοντας μία περίοδο έντονες εσωτερικής διεργασίας που θα επηρεάσει άμεσα τα αισθηματικά σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα προχωρώντας σε δηλώσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Καθοριστικής σημασίας θα είναι επίσης η κίνηση της Αφροδίτης μέσα στο 2024.

Από μέσα Φεβρουαρίου μέχρι μέσα Μαρτίου και από αρχές Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κινηθεί στον Υδροχόο μετριάζοντας την ένταση και αναδεικνύοντας με έμφαση την ανάγκη για συντροφικότητα και σταθερότητα σε προσωπικό επίπεδο. Τον Απρίλιο θα κινείται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις ταξίδια και νέες εμπειρίες με το πρόσωπο έχεις στο πλευρό σου.

Από μέσα περίπου Ιουλίου μέχρι αρχές Αυγούστου θα βρίσκεται στο ζώδιο σου βοηθώντας να λάμψεις και να μαγνητίζεις τα βλέμματα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Μείνε μακριά όμως από εγωισμό και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Είναι σημαντικό να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συντρόφους σου δίνοντάς του τον χώρο που του αξίζει στη ζωή σου.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα